Amazon introduceert livemuziekevenementen voor Prime-abonnees

Vandaag introduceerde Amazon nog een andere stimulans om zich aan te melden en te betalen voor zijn Prime-service: Prime Live Events.

Het idee is simpel: bied betalende Prime-abonnees exclusieve toegang tot hun favoriete artiesten die live optreden op intieme locaties. De eerste hiervan is al gepland op 23 mei in Londen, waarbij Blondie nummers van hun nieuwe album Pollinator zal uitvoeren voor een publiek van 750 Prime-mensen in de Round Chapel in Hackney.Zoals je had verwacht, handelt Amazon de evenementen af ​​met behulp van de Amazon Tickets-service, waarbij de Blondie-tickets op donderdag 11 mei vanaf 9.00 uur in de verkoop gaan. De kaartverkoop is beperkt tot twee per klant en er worden geen fysieke tickets verzonden. In plaats daarvan heeft elk evenement een lijst met namen op de deur en is een identiteitsbewijs met foto vereist om te bewijzen wie je bent en toegang te krijgen. Tickets kunnen niet worden overgedragen en worden niet terugbetaald, maar ze kunnen worden gekocht als cadeau voor iemand anders. De prijzen variëren per evenement, en Blondie-tickets kosten £ 150 ($ 194) per stuk.

Verwant

  • Hoeveel heb je vorig jaar aan Amazon Prime uitgegeven? Hoeveel heb je vorig jaar aan Amazon Prime uitgegeven?

Voorlopig richt Prime Live Events zich op Londen met geplande evenementen met Alison Moyet, Texas en Katie Melua verspreid over juni en juli. Amazon zal dit echter zeker uitbreiden tot een wereldwijd aanbod, omdat het een extreem populaire functie van Prime wordt die veel nieuwe abonnees zal aanmoedigen. Tenminste, als de artiesten in de rij blijven staan ​​om deze intieme evenementen te doen. En waarom zouden ze niet?

Aangezien dit Amazon is, zal het interessant zijn om te zien wat er nog meer wordt aangeboden aan bezoekers van evenementen. Zijn daar bijvoorbeeld Amazon-producten te koop? Komen er aanbiedingen op de muziek waar je naar luistert? Ik weet zeker dat Jeff Bezos deze kans niet zal missen om te experimenteren en te verstoren wat ieders idee van een muziekevenement is.

Aanbevolen verhalen

Amazon's nieuwste Prime-incentive zijn exclusieve muziekconcerten

Amazon stapt in de livemuziekbusiness.

HBO haalt zijn shows van Amazon Prime in 2018

HBO beëindigt zijn langdurige deal met Amazon omdat het zich concentreert op zijn eigen streamingdienst.

Hulu Live TV beta wordt gelanceerd: $40 voor 50+ kanalen en DVR

Vanaf vandaag hebben snoersnijders een andere optie voor live-tv met Hulu's service van $ 40 per maand.

Intel annuleert ontwikkelaarsevenementen omdat het verder gaat dan pc's

Het Intel Developer Forum-programma stopt na 20 jaar.

HP introduceert nieuwe Pavilion-laptops op... Coachella

Met airconditioning en gratis zelfgemaakte bandana's wil het festivalgangers naar zijn tent lokken.