Amazon's Echo Show is Alexa met een touchscreen

amazon-en-039;s-echo-show-is-alexa-met-een-touchscreen foto 1 Amazone

Zoals verwacht heeft Amazon de Echo Show onthuld, een vierkant Echo-apparaat uitgerust met een 7-inch touchscreen. Het bedrijf verloor het verrassingselement, aangezien het apparaat werd onthuld via een reeks lekken die culmineerden in duidelijke foto's van de befaamde spoiler Evleaks. Dat kan echter een goede zaak zijn - het ontwerp van het apparaat is al op grote schaal gepand, dus iedereen kan zich nu concentreren op de specificaties voor de officiële lancering.

De Echo Show is uitgerust met acht microfoons, straalvormende technologie en ruisonderdrukking zoals andere Echo's, wat betekent dat hij je overal in de kamer kan horen. Het heeft ook een camera aan de voorkant bovenop, een redelijk vlezige Dolby-uitgeruste luidspreker eronder en natuurlijk dat 7-inch scherm.Dat geeft het een aantal nieuwe show-stop-functies. Ten eerste kun je spraak- of videogesprekken voeren met vrienden die een Echo- of Alexa-app op een ander apparaat hebben. Hoewel je dat al op verschillende manieren kunt doen, is het misschien het gemakkelijkst op de Echo Show. Je kunt contact opnemen met mensen door gewoon tegen Alexa te schreeuwen - een zegen voor de niet-technisch onderlegde mensen in je familie.

Op het scherm kun je een aantal andere dingen doen die onmogelijk zijn op een gewone Echo. Je kunt bijvoorbeeld YouTube-video's bekijken, het weer visueel bekijken, muziekteksten bekijken via Amazon Music, boodschappenlijstjes bekijken en meer. Met een andere nieuwe functie kun je de Echo Show verbinden met camera's van Ring en Arlo en Alexa vragen om je een kamer of gebied te laten zien. De afbeeldingen verschijnen direct op het scherm, waardoor gebruikers misschien wel de vriendelijkste manier ooit zijn om hun beveiligingscamera's in de gaten te houden. Net als voorheen kan het ook thermostaten en lampen van WeMo, Philips Hue, Ecobee en anderen regelen.

De Echo Show kost $ 230 (er is nog geen officieel woord over beschikbaarheid elders). Hoewel dat $ 100 meer is dan de met camera uitgeruste Echo Look, is het vrijwel zeker goedkoper dan alle touchscreen-tablets die mogelijk werken met Google Assistant, Microsoft Cortana of Apple's Siri. Pre-orders beginnen vandaag, met verzending tegen 28 juni in de beperkte landen waar de bestaande Echo beschikbaar is.

Aanbevolen verhalen

Amazon's niet-zo-geheime touchscreen Echo zou deze week kunnen lanceren

De 7-inch Echo zou morgen al kunnen debuteren.

Amazon's hoogst gewaardeerde Alexa-vaardigheden in elke categorie

Amazon Alexa's meer dan 10.000 vaardigheden van derden zijn de manier om je Echo echt tot leven te laten komen. Hier zijn de top 3.000 in 20 categorieën gekozen op basis van gebruikersrecensies.

'Nex Machina' laat je precies zien hoe iemand een hoge score haalt

De nieuwste versie van het 'Resogun'-team bevat video-replays voor elke plek op de leaderboards.