Amazon Demo's Prime Air Drone Delivery op Mars Conference

Het is nog steeds niet legaal om een ​​​​autonome drone een pakket te laten bezorgen in de VS, maar Amazon lijkt vastbesloten om het te laten gebeuren. Eerder deze week op de MARS 2017-conferentie die alleen op uitnodiging werd gehouden in Florida, heeft een geautomatiseerde drone een levering gedaan. Die drone maakte deel uit van de Amazon Prime Air-vloot en dit geldt als de eerste openbare demo van het systeem op Amerikaanse bodem.

Zoals uitgelegd door The Verge, was het een vooraf afgesproken levering en had 'de hulp van de FAA', maar de boodschap was duidelijk: Amazon wil dat Prime Air een werkende dienst binnen de VS wordt. Als het groen licht krijgt van de FAA, worden pakketbezorgingen van 30 minuten een realiteit.De eerste Prime Air-levering vond plaats in december 2016 toen Richard B. uit Cambridgeshire, Engeland, een Amazon Fire TV Stick en wat popcorn ontving. Maar in de VS verloopt de vooruitgang traag; in 2015 klaagde Amazon over het feit dat de FAA de regels en voorschriften aan de kaak stelde.

Verwant

  • Jeff Bezos plant Moon Delivery tegen 2020 Jeff Bezos plant Moon Delivery tegen 2020

De levering van de MARS-conferentie is een positieve stap voorwaarts, aangezien het een openbare vlucht was en de FAA aan boord is. Maar de video van de levering maakt duidelijk dat Prime Air een vrij beperkte service zal zijn. Tenzij Amazon van plan is grotere drones te gebruiken, zal het assortiment producten dat wordt aangeboden voor autonome luchtbezorging ernstig worden beperkt door grootte en gewicht. Je kunt een Echo Dot krijgen, maar kan hij een Echo op ware grootte aan?

De drone-bezorging geldt als de tweede verrassing die de MARS-conferentie dit jaar heeft afgeleverd. De eerste was Jeff Bezos die Sigourney Weaver channelde en een gigantische mecha op het podium bestuurde. Misschien zal Amazon Prime Air volgend jaar een werkende dienst zijn en zal Bezos in dat mecha-pak rondlopen op de conferentie.

Aanbevolen verhalen

Amazon Prime Air Drone levert zonnebrandcrème op MARS 2017

Dit geldt als de eerste openbare levering van autonome drones door de Amerikaanse Prime Air, en de FAA heeft geholpen om dit mogelijk te maken.

eBay neemt het op tegen Amazon met gegarandeerde verzending van 3 dagen

De veilingsite vernieuwde ook zijn homepage met gepersonaliseerde aanbevelingen.

Mark Zuckerberg demonstreert Oculus-handschoenen voor het volgen van vingers

'Je kunt tekenen, typen op een virtueel toetsenbord en zelfs webs schieten zoals Spider Man.'