Alleen Xbox One X-bezitters zullen 4K-assets downloaden

Microsoft zal, net als Sony, binnenkort meerdere versies van dezelfde game moeten ondersteunen vanwege de lancering van Xbox One X. Het is een gameconsole die in staat is tot 4K-uitvoer en daarom 4K grafische middelen nodig heeft. Dat betekent dus dat reeds uitgebrachte games een patch voor 4K-assets kunnen uitgeven en dat nieuwe games worden meegeleverd.

Als je bij een Xbox One of Xbox One S blijft, dan wil of hoef je geen gigabytes aan 4K-gegevens naar je console te downloaden. Het is een complete verspilling van tijd en middelen. Volgens Stevivor beseft Microsoft dit en bevestigde het dat het alleen 4K-gegevens zal downloaden naar eigenaren van de Xbox One X.Je denkt misschien dat dit vanzelfsprekend is en de norm zou moeten zijn, maar Sony maakt geen onderscheid. Of je nu een PS4 of PS4 Pro bezit, je downloadt alle 4K-gegevens voor elke game. Dat is een hoop verspilde gigabytes voor PS4-bezitters.

Natuurlijk is het systeem niet perfect omdat iedereen een andere setup heeft. Bijvoorbeeld, alleen omdat je een Xbox One X koopt, wil dat nog niet zeggen dat je ook een 4K-tv bezit, maar Microsoft zal de 4K-middelen nog steeds naar je machine downloaden omdat het je tv-resolutie niet controleert.

Verwant

  • Xbox One X vs. PS4 Pro: welke 4K-console regeert Supreme? Xbox One X vs. PS4 Pro: welke 4K-console regeert Supreme?

Het is ook vermeldenswaard dat de Xbox One S kan worden uitgevoerd op 4K, maar dit doet hij door 1080p-beelden op te schalen. Dus zelfs als u een 4K-tv bezit die is aangesloten op een Xbox One S, profiteert u niet van het downloaden van 4K-middelen.

Nog een laatste goed nieuws voor Xbox One-bezitters in al zijn vormen: Microsoft gaat ontwikkelaars nieuwe tools geven waarmee ze downloads beter kunnen optimaliseren en dus efficiënter kunnen maken. Hopelijk vertaalt zich dat ook in kleinere downloads en hogere downloadsnelheden.

Aanbevolen verhalen

VRcade: wees de eerste die er een in uw stad opent

Virtual reality-arcades bieden ondernemers een manier om early adopters te worden in een technologie-industrie die klaar is voor exponentiële groei.

Een iPhone is je enige optie op Virgin Mobile

Virgin Mobile en Apple wedden dat je blij zult zijn met een draadloze provider die alleen voor iPhone is.

Microsoft verwacht dat consumenten 'uitvinden' welke Xbox welke is

'Je zult het weten, 'ik wil de 4K-versie'. Behalve dat de One S ook 4K- en HDR-video doet.

De Xbox One X is ambitieus in de puurste zin van het woord

Je bent misschien klaar voor de Xbox One X, maar is jouw woonkamer dat ook?

Eigenaren van kleine bedrijven zijn verdeeld over het federale minimumloondebat

Veel ondervraagde ondernemers zijn voorstander van een hoger minimumloon, omdat dit betekent dat klanten meer geld te besteden hebben.