Alexa, vertel me wat Amazon Echo-tips

Klik om een ​​diavoorstelling te bekijken Als je het geluk hebt om je eigen audiorobot van Amazon in huis te hebben, vind je hier alles wat je moet weten om het meeste uit je gesprekken te halen.

Wie wist dat Amazon Echo, de 9,25-inch cilindrische Bluetooth-luidspreker die je in 2015 lanceerde, zo'n doorbraak zou zijn? Na jarenlang Siri-chats niet erg serieus te hebben genomen, was er plotseling hardware waar het hele gezin over sprak.

Als je Echo niet kent, bekijk dan onze recensie van vorig jaar of bekijk deze video die Jordan Minor deed waarin de basis wordt uitgelegd.Sinds die video is gemaakt, heeft Amazon steeds meer services en mogelijkheden aan Alexa toegevoegd - dat is de naam die je gebruikt als een trigger om het Echo-apparaat naar je te laten luisteren, evenals de bijnaam voor de algehele technologie die Echo aandrijft. Omdat de smarts van Alexa zich in de cloud bevinden en de Echo constant aan staat en verbonden is via wifi, vinden er voortdurend updates plaats. Op elke ochtend is het mogelijk dat Echo totaal nieuwe functies heeft. In de aanloop naar Super Bowl, waar Amazon zijn eerste big-game-commercial draaide om de Echo te pimpen, kreeg Alexa in één week verschillende nieuwe vaardigheden (inclusief pizza bestellen).

Natuurlijk kun je het niet allemaal doen door alleen met Alexa te praten, daarom zijn er begeleidende Alexa-apps voor iOS en Android om je te helpen de Echo-interactie volledig te beheersen. Hier leest u bepaalde dingen die Echo voor u opslaat en activeert u functies en vaardigheden waartoe u toegang wilt via de Echo. Hoewel je Echo en Alexa waarschijnlijk zonder de app zou kunnen gebruiken, wil je dat niet. (Niet dat de app geweldig is - het is eigenlijk best verschrikkelijk. Maar het is een noodzakelijk kwaad voor Echo-bezitters.)

Je moet ook een beetje weten om het meeste uit Alexa te halen. Zoals het verschil tussen native services, dingen die je via Skills krijgt en waartoe je toegang hebt via een derde partij zoals IFTTT. We zullen u op de volgende pagina's in dat alles onderwijzen.

Echo is nog maar het begin. Alexa is vrijgelaten in het wild, dus later kunnen andere apparaten met een ingebouwde microfoon/luidspreker hetzelfde doen. Stel je een tijd voor waarin je luidsprekers, je tv en zelfs keukenapparatuur met je zullen communiceren zoals de Amazon Echo doet. Het is vrij eenvoudig voor te stellen, aangezien Amazon al enkele beperkte Alexa-functies heeft ingebouwd in zijn Fire TV en Fire TV Stick mediastreaming-hubs die spraakafstandsbedieningen hebben.

Als je de Echo in je leven hebt geïntroduceerd, lees dan verder hoe je chats met Alexa onder de knie kunt krijgen.

Klik om de diavoorstelling te bekijken

Meer verhalen

Dell daagt Surface Studio uit met 'Smart Desk' met twee schermen

Dell heeft al twee jaar een Surface Studio-concurrent in ontwikkeling en zal deze op CES 2017 onthullen.

Sony onthult lijst met games die zijn geoptimaliseerd voor PS4 Pro

Tegen het einde van het jaar zullen meer dan 45 games geoptimaliseerd zijn voor de PS4 Pro.

Heeft uw kind moeite met slapen? Die telefoon in beslag nemen

Alleen al de aanwezigheid van een media-apparaat in de slaapkamer kan al voldoende zijn om af te leiden van een goede nachtrust.

De 30 beste cloudservices voor het MKB van 2016

Als u een kleine tot middelgrote onderneming (MKB) bent die uw IT-services uitbreidt, lees dan dit artikel om meer te weten te komen over services die aan uw behoeften kunnen voldoen, ongeacht de economische of technologische drempels van uw bedrijf.

Jail Tech: telefoons, tablets en software achter de tralies

Het gevangenissysteem is notoir traag om nieuwe technologie toe te passen. Dat moet veranderen.

Zorg ervoor dat uw eLearning Authoring Tool deze vijf videofuncties heeft

Het maken van video's zou een onderdeel van je repertoire voor het maken van cursussen moeten worden. Zorg ervoor dat uw systeem deze vijf taken kan uitvoeren.

De beste e-mailmarketingsoftware van 2016

We testen 10 e-mailmarketingsoftwarepakketten die eenvoudige tools bieden die u kunt gebruiken om abonnees te beheren, campagnes te maken en meer.

De beste CRM-software van 2016

We testen 10 softwareoplossingen voor klantrelatiebeheer (CRM) die zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen klantinteracties vast te leggen en de klantgegevens te beheren.