AirMech is een gratis en leuke realtime strategie/shooter-mashup

airmech-is-een-gratis-en-leuke-realtime-strategieshooter-mashup-foto 1

Als je een fan bent van realtime strategiespellen zoals Command & Conquer en StarCraft, maar ook van first-person shooter-games zoals MechWarrior, dan is AirMech het gratis en leuke spel voor jou. Bouw je squadrons van jagers op en spring dan in hun robotpakken om als een van hen te vechten.

AirMech combineert de top-down interface en het spelen van populaire real-time strategiespellen zoals StarCraft met de mogelijkheid om de controle over de robots en voertuigen over te nemen die je bestuurt (zoals first-person perspectiefspelserie MechWarrior). De game biedt singleplayer-, multiplayer- en survivalmodi waarin spelers eindeloze golven van indringers afweren. AirMech is een spel in de browser, gratis te spelen en beschikbaar in de Chrome Web Store.AirMech [via Freeware Genius]

Meer verhalen

DIY LEGO Kolonisten van Catan Bord combineert twee geeky hobby's in één

Hoewel Kolonisten van Catan (een modulair bordspel) en LEGO (een modulair bouwsysteem) voorbestemd lijken om perfect bij elkaar te passen, is de uitvoering van een functioneel Catan-bord uit LEGO-stenen lastig. Bekijk deze gepolijste build om te zien dat het goed is gedaan.

VPN versus SSH-tunnel: wat is veiliger?

VPN's en SSH-tunnels kunnen beide veilig netwerkverkeer via een versleutelde verbinding tunnelen. Ze lijken in sommige opzichten op elkaar, maar verschillen in andere. Als u probeert te beslissen welke u wilt gebruiken, helpt het om te begrijpen hoe elk werkt.

Ga direct naar bureaubladmodus in Windows 8 bij inloggen (zonder extra software te installeren)

Veel mensen zijn niet tevreden met het feit dat ze gedwongen worden om als eerste te communiceren met het nieuwe startscherm in Windows 8 nadat ze zich hebben aangemeld bij hun systeem. Maar er is een snelle en eenvoudige oplossing om rechtstreeks naar de bureaubladmodus te gaan ...

Geek Trivia: vuurwerk is ontstaan ​​in welk land?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Verouderde computeronderdelen als kunst [DIY]

Als je net als de meeste nerds bent, heb je een doos met verouderde computerapparatuur die je gewoon niet naar de inleverplaats van je stad kunt slepen. Deze eenvoudige tutorial verandert printplaten in kunst aan de muur.

CERN kondigt de ontdekking van een higgs-bosonachtig deeltje aan

Wetenschappers van CERN hebben vandaag een persbericht uitgebracht waarin ze aangeven dat ze een deeltje hebben gevonden dat overeenkomt met het lang gezochte Higgs Boson-deeltje - het God-deeltje, dat zou kunnen helpen onze onde...

Video's en muziek streamen via het netwerk met VLC

VLC bevat een vrij eenvoudig te gebruiken streamingfunctie die muziek en video's kan streamen via een lokaal netwerk of internet. U kunt afstemmen op de stream met VLC of andere mediaspelers.

Een Xbox 360-controller gebruiken op uw Windows-pc

Het toetsenbord en de muis zijn misschien geschikt voor veel native computergames, maar het voelt ronduit raar om op die manier geëmuleerde games te spelen. Of je nu Super Mario met een goede gamepad wilt spelen of comfortabel een nieuwe pc-titel zoals Diablo III wilt uitproberen, wij hebben het voor je.

Geek Trivia: Welke letter verschijnt niet op het periodiek systeem?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De chemie van vuurwerk [Video]

Vuurwerk is het oogverblindende en luide eindresultaat van een complex chemisch proces. Bekijk deze video om de chemie achter een vuurwerk te zien, uitgelegd door niemand minder dan de vader van de moderne pyrotechniek, John Conkling.