Image Fulgurator schildert graffiti op foto's

Met een kleine creatieve aanpassing kan een oude filmcamera en flitser worden omgezet in een subtiel hulpmiddel om de foto's van anderen onzichtbaar te hacken.

Julius von Bismark heeft door een slimme doe-het-zelf-hack een nogal nieuwe camera gemaakt, of beter gezegd, een projector die eruitziet als een camera. Hoewel hij er misschien uitziet als een collega-fotograaf, foto's maakt van wat je ook fotografeert, projecteert hij eigenlijk afbeeldingen en tekst van zijn camera-als-projector Image Fulgurator op het oppervlak dat je fotografeert. Hij beschrijft het proces als volgt:

Technisch gezien werkt de Image Fulgurator als een klassieke camera, maar dan omgekeerd. Bij een normale camera wordt het door een object gereflecteerde licht via de lens op de film geprojecteerd. In de Image Fulgurator is dit proces precies het tegenovergestelde: in plaats van een onbelichte film wordt een belichte en ontwikkelde rol diafilm in de camera geladen en daarachter een flitser. Als de flits afgaat, wordt het beeld vanuit de film via de lens op het object geprojecteerd.Door de gelijkenis van de twee processen ziet de Fulgurator eruit als een conventionele reflexcamera. Zodra de ingebouwde sensor ergens in de buurt een flits registreert, wordt de flitsprojectie geactiveerd. Zo kan de projectie worden gesynchroniseerd met het exacte belichtingsmoment van alle andere camera's in de directe omgeving. Via een scherm (matglas) is het mogelijk de projectie scherp te stellen en op het beoogde object te positioneren.

afbeelding-fulgurator-verven-graffiti-op-foto's foto 1

Zijn website heeft diagrammen en voorbeelden van het apparaat is actie. Er zijn genoeg details dat een toegewijde doe-het-zelver het effect gemakkelijk kan repliceren en kan beginnen met fotobombarderen met hun eigen aangepaste camera. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Afbeelding Fulgurator [Julius von Bismark]

Meer verhalen

Desktopplezier: Legend of Zelda-aanpassingsset

De zoektocht naar de Triforce gaat verder terwijl Link en Zelda vechten tegen Ganondorf en werken om het land van Hyrule te redden van zijn kwaadaardige veroveringsplannen. Nu kun je de magie en het avontuur van Hyrule naar je desktop brengen met onze Legend of Zelda Customization-set.

Hoe u Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw Dual-Boot Setup

Tot nu toe hebben we je laten zien hoe je een klassieke dual-boot voor Windows 8 instelt, en we hebben je zelfs laten zien hoe je dit kunt doen zonder een nieuwe partitie te maken. Als u nog steeds niet bent verkocht op de nieuwe versie van Windows, kunt u deze als volgt volledig verwijderen.

Vraag het aan HTG: Office Doc-eigenschappen in bulk bewerken, poort doorsturen en Android op afstand bedienen

Een keer per week verzamelen we enkele lezersvragen die we hebben beantwoord om met iedereen te delen. Deze week bekijken we hoe u het auteurschap in Microsoft Office-documenten in bulk kunt bewerken, port forwarding op uw router kunt instellen en uw Android-telefoon op afstand kunt bedienen.

Nep PS3 volgt dieven via GPS

Wil je zeker weten dat je iemand betrapt die brutaal genoeg is om je geliefde mediacentrum te plunderen? Voeg dit PS3-trojaanse paard toe aan de mix om je uitrusting te volgen.

f.lux past de helderheid van uw scherm aan voor de tijd van de dag; Ondersteunt nu iOS

Windows/Mac/Linux/iOS: populaire schermdimmende software f.lux is nu beschikbaar voor gejailbreakte iOS-apparaten. Installeer f.lux om te genieten van zacht aangepaste helderheid op basis van het tijdstip van de dag, voor gebruiksvriendelijk computergebruik.

Wat is Arduino? Meer informatie over dit open-source elektronicaplatform

Arduino is een open-source elektronica-prototypingplatform op basis van flexibele, gebruiksvriendelijke hardware en software. Vandaag helpen we u op weg door u enkele van de beschikbare opties te laten zien en hoe gemakkelijk het is om te beginnen.

Toegang tot gedeelde mappen in een VirtualBox Ubuntu 11.04 virtuele machine

Heb je Ubuntu 11.04 als een virtuele machine in VirtualBox geïnstalleerd, maar heb je problemen gehad om de functie Gedeelde mappen te laten werken? We konden een gedeelde map toevoegen, maar hadden er geen toegang toe.

Week in Geek: Mozilla lost compatibiliteitsproblemen met Firefox-add-on op

Deze week hebben we geleerd hoe u uw Android-telefoon kunt laten vertellen waar u hem bent kwijtgeraakt, uw media in uw hele huis kunt synchroniseren met XBMC, uw systeemvakpictogrammen kunt aanpassen en aanpassen in Windows 7, geleerd hoe u QoS (Quality of Service) kunt gaan gebruiken op een router, had plezier met een unieke set grabbelton-pictogrammen

Bureaubladplezier: Windows 7 Wallpaper Collection Series 2

Het is een tijdje geleden sinds we onze laatste verzameling van op Windows 7 gerichte wallpapers hebben gedaan, dus vandaag zijn we terug met een hele nieuwe batch. Vul je bureaublad met die 'lucky 7 goodness' met behulp van onze Windows 7 Series 2 Wallpaper-collectie.

De beste How-To Geek-artikelen voor september 2011

September was een spannende maand hier bij HTG, waar we onderwerpen behandelden zoals de release van Windows 8, het opschonen van een vuile desktopcomputer, het bestandssysteem dat u voor uw USB-drive moet gebruiken en meer. Kijk met ons mee als we terugkijken op de meest populaire artikelen van de afgelopen maand.