Combineer de adresbalk en voortgangsbalk samen in Firefox

Vind je de manier waarop de voortgangsbalk is ingebouwd in de adresbalk in Safari Browser leuk? U kunt dezelfde functionaliteit in Firefox krijgen met de Fission-extensie.

Voordat

Hier kunt u onze voorbeeldbrowser zien met de voortgangsbalk die normaal wordt weergegeven in de statusbalk en de Throbber draait. We kunnen echter beter dan dat, toch?Opties

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, wilt u misschien snel de opties van Fission bekijken. U kunt eenvoudig de kleur wijzigen die in de adresbalk wordt weergegeven of zelfs een afbeelding gebruiken (wat zorgt voor een werkelijk unieke look). U kunt desgewenst ook een van de drie adresbalkfuncties activeren. Voor ons voorbeeld hebben we gekozen voor een blauwe kleur…

Opmerking: de Preview-functie is erg handig om te zien hoe een nieuwe kleur of afbeelding eruit zal zien voordat u uw beslissing definitief maakt.

combineer-de-adresbalk-en-vooruitgang-balk-samen-in-firefox foto 2

Na

U kunt een zeer merkbaar verschil zien nadat we de webpagina opnieuw hebben geladen. Er is geen statusbalk of klopper vereist om te weten hoe dicht de webpagina bij het voltooien van het laden is.

Conclusie

Als u dol bent op de gecombineerde adres- en voortgangsbalken in Safari of iets dergelijks wilt om uw gebruikersinterface te minimaliseren, dan is Fission een onmisbare extensie voor uw Firefox-browser.

Links

Download de Fission-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de Fission-extensie (Extension Homepage)

Meer verhalen

Tweak het Start-menu in Windows 7 en Vista

Als je overstapt van XP naar Windows 7, heb je misschien wat hulp nodig bij de wijzigingen in het menu Start. Hier hebben we een lijst samengesteld met enkele handige tips die u zullen helpen de controle te krijgen over en het Startmenu onder de knie te krijgen in Windows 7 en Vista.

Voeg een reeks webpagina's samen tot één met PageZipper

Heb je je ooit echt gefrustreerd gevoeld over webpagina's die een non-stop reeks Next-links zijn? Nu kun je al die pagina's combineren tot één pagina met PageZipper.

De statusbalk automatisch verbergen in Firefox

Bent u op zoek geweest naar een manier om de statusbalk in Firefox alleen weer te geven wanneer u deze nodig hebt? Nu kunt u genieten van die goedheid voor automatisch verbergen met de autoHideStatusbar-extensie.

Aero-compatibele besturingssystemen installeren in VMware Player

Is het je ooit opgevallen dat je Aero normaal gesproken niet kunt inschakelen op een virtuele machine met Windows 7 of Vista? Met de nieuwste VMware Player-bèta kun je precies dat doen, en we hebben een volledige uitleg over hoe je dit kunt bereiken.

Beginner Geek: standaardprogramma's instellen in Windows 7 en Vista

Als je ooit een programma hebt geïnstalleerd en plotseling ontdekte dat bepaalde bestandstypen ermee werden geopend in plaats van wat je eerder had, kan dit verwarrend en vervelend zijn. Vandaag bekijken we hoe u kunt bepalen welke toepassingen bepaalde bestandstypen op uw computer openen.

Een verticale bladwijzerwerkbalk toevoegen aan Firefox

Heb je ooit een verticale bladwijzerwerkbalk willen hebben in plaats van een horizontale? Overweeg dan dat uw wens wordt ingewilligd met de Vertical Bookmarks Toolbar-extensie voor Firefox.

De geïllustreerde gids voor de nieuwe Firefox 3.6 Windows 7-integratie

De nieuwste Firefox-bèta integreert veel vollediger in Windows 7 en voegt ondersteuning toe voor Aero Peek-compatibele tabbladen, een verbeterde Ctrl+Tab en meer. We laten u zien hoe ze werken en hoe u ze kunt in- of uitschakelen.

Week in Geek: The Progress of Geekery Edition

In plaats van je een goede tip te geven in de wekelijkse samenvatting van vandaag, gaan we je wijzen op alle nieuwe dingen hier die je misschien hebt gemist omdat je je feedreader nooit verlaat. We hebben ook meer geweldige geek-links voor je.

Maak en schrijf dvd's in Windows 7

Als je overstapt van XP naar Windows 7, vraag je je misschien af ​​welke app je moet krijgen voor het maken van dvd's. Windows DVD Maker is al inbegrepen en stelt u in staat snel een dvd te maken met aangepaste menu's, scèneselecties of uw digitale foto's met muziek toe te voegen.

Sloot de RealPlayer Bloat met Real Alternative

Het gebeurt tegenwoordig niet veel, maar soms kom je een website tegen waarvoor je Real Player nodig hebt om media-inhoud op een pagina af te spelen. Vandaag bekijken we Real Alternative, waarmee je de media-inhoud kunt bekijken zonder de irritante bloat te installeren.