Achteraf gemonteerde waterfontein geeft Brawndo af: het heeft waar planten naar verlangen

omgebouwde-waterfontein-doseert-brawndo-it-en-8217;s-heb-wat-planten-hunkeren foto 1Toen de waterfontein in hun hackerruimte het begaf, waren Dave en Craig niet tevreden om het gewoon te repareren - ze hebben het geüpgraded om Brawndo: The Thirst Mutilator af te geven.

Als je nog nooit van Brawndo hebt gehoord, heb je nog nooit de film Idiocracy gezien - een minder bekende maar best vermakelijke satirische Sci-Fi-komedie, geschreven en geregisseerd door Mike Judd.

Het ontwerp van de upgrade is heel slim, een nieuwe serie kleppen en pompen geeft de gebruiker de mogelijkheid om gewoon water (met het label Toilet Water, in de geest van de film) of Brawndo te selecteren. De Brawndo is slim gemaakt en op smaak gebracht door een pomp die energiedrankconcentraat in de waterlijn druppelt.Klik op de onderstaande link voor meer informatie - en kijk Idiocracy als je dat nog niet hebt gedaan!

Brawndo - Het is waar GEEKS naar hunkeren! [via een dag hacken]

Meer verhalen

DIY-ontspankabel voor Canon-camera's

Als je een Canon-camera hebt die de CHDK-firmware ondersteunt, hoef je geen dure ontspankabel te kopen. Je kunt er een maken voor een paar dollar met een handvol onderdelen en een opofferende USB-kabel.

Geavanceerde firewallregels maken in de Windows Firewall

De ingebouwde firewall van Windows verbergt de mogelijkheid om krachtige firewallregels te maken. Blokkeer programma's de toegang tot internet, gebruik een witte lijst om netwerktoegang te beheren, beperk verkeer naar specifieke poorten en IP-adressen en meer - allemaal zonder een nieuwe firewall te installeren.

Hoe GNOME Shell op Ubuntu te installeren en te gebruiken

Geef GNOME Shell een draai als je op zoek bent naar een gelikte, nieuwe Linux-desktopomgeving. Het lijkt in sommige opzichten op Unity, maar is in andere opzichten flexibeler - GNOME Shell ondersteunt extensies, die ontbrekende functies kunnen toevoegen.

Geek Trivia: Welke vroege computer had de handtekeningen van zijn ontwerpteam op zijn behuizing gegraveerd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Ubuntu-tablets en -smartphones komen in 2013 beschikbaar

Onze laatste editie van WIG voor april staat vol met nieuwslinks over onderwerpen als Google Drive voor Linux is in de maak, 1 op de 5 Macs herbergt een of andere vorm van malware, Hotmail-accounts werden gehackt voor $ 20 per stuk, en meer.

Geef Ubuntu's Unity Dash een boost met lenzen en scopes: 5 lenzen om te installeren

Met het streepje op de Unity-desktop van Ubuntu kunt u zoeken naar toepassingen, bestanden, muziek en video's, maar u bent niet alleen hiertoe beperkt. Installeer aangepaste lenzen en scopes om het dashboard uit te breiden met meer functies.

Geef Ubuntu's Unity Dash een boost met lenzen en scopes: 5 lenzen om te installeren

Met het streepje op de Unity-desktop van Ubuntu kunt u zoeken naar toepassingen, bestanden, muziek en video's, maar u bent niet alleen hiertoe beperkt. Installeer aangepaste lenzen en scopes om het dashboard uit te breiden met meer functies.

Geek Trivia: welke term, die vaak wordt gebruikt om Speedy aan te duiden, is ook een legitieme wetenschappelijke meting?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De beste gratis teksteditors voor Windows, Linux en Mac

We gebruiken allemaal teksteditors om aantekeningen te maken, webadressen op te slaan, code te schrijven en voor andere doeleinden. Elk besturingssysteem wordt geleverd met een standaard, eenvoudige teksteditor, maar de meesten van ons installeren onze eigen verbeterde teksteditors om meer functies te krijgen.

Desktop Fun: Landelijke scènes Wallpaper Collection Series 2

Twee jaar geleden namen we uw desktop mee op een reis naar schilderachtige landelijke gebieden en vandaag zijn we terug met meer landelijke schoonheid. Vul uw bureaublad met aangename, vredige vergezichten vanaf de tweede in onze reeks Landelijke scènes Wallpaper-collecties.