Abonneer u met één klik op RSS-feeds in Chrome

Heb je een Google Reader-account en heb je een snelle, eenvoudige manier nodig om je te abonneren op nieuwe RSS-feeds terwijl je surft? Dan wil je zeker eens kijken naar de Chrome Reader extensie voor Chrome.

Voordat

Als u een nieuwe feed wilt toevoegen aan uw Google Reader-account in Chrome, moet u dit handmatig doen. Af en toe een enkele feed is geen probleem, maar als je snel een serieuze set RSS-feeds wilt bouwen, dan is dat niet zo goed.abonneren-op-rss-feeds-in-chroom-met-een-klik-foto

Chrome Reader in actie

Zodra de extensie is geïnstalleerd, bent u klaar om te gaan. Elke keer dat u een webpagina bezoekt waar een RSS-feed beschikbaar is, ziet u het bekende oranje feed-pictogram in uw adresbalk verschijnen. Om de feed aan uw Google Reader-account toe te voegen, klikt u op het oranje feed-pictogram.

Opmerking: u moet zijn aangemeld bij uw Google Reader-account in uw browser.

Wanneer u op het oranje feed-pictogram klikt, verschijnt er een klein vervolgkeuzevenster waarin u de feednaam kunt wijzigen en/of desgewenst kunt toevoegen aan een aangepaste map. Merk op dat het oranje feed-pictogram is veranderd in het bekende Google Reader-pictogram, wat aangeeft dat de feed is toegevoegd aan het account. Nu bent u klaar om door te gaan met browsen ... er zijn geen andere acties vereist.

En nu om je te abonneren op de Microsoft-feed bij Ars Technica. Nogmaals een enkele klik en klaar.

Als u onze Google Reader-pagina ververst, ziet u onze beide nieuwe RSS-feeds klaar om van te genieten.

Conclusie

De Chrome Reader-extensie maakt het zo eenvoudig mogelijk om nieuwe RSS-feeds toe te voegen aan uw Google Reader-account tijdens het browsen met Chrome.

Links

Download de Chrome Reader-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Vraag de lezers: welke webbrowser gebruikt u?

Gisteren hebben we gekeken naar het stemscherm van de browser, dat 12 verschillende browsers biedt als alternatief voor IE voor Europese Windows-gebruikers. Dit zette ons aan het denken over de vraag van deze week. Welke browser gebruikt u voor uw dagelijkse webnavigatie?

Converteer video en verwijder reclame in Windows 7 Media Center met MCEBuddy 2x

Kijk vandaag eens naar MCEBuddy voor Windows 7 Media Center. Deze handige app neemt automatisch uw opgenomen tv-bestanden en converteert ze naar MP4-, AVI-, WMV- of MPEG-indeling. Het heeft zelfs de mogelijkheid om die vervelende reclames tijdens het conversieproces te verwijderen.

Eigenschappen toevoegen Terug naar het contextmenu in Firefox

Is het u opgevallen dat de opdracht Eigenschappen is verwijderd uit het contextmenu in Firefox 3.6? Als je het hebt gemist, kun je het hier terugkrijgen.

Probeer Windows Phone 7 vandaag nog op uw pc

Er wordt geanticipeerd op de nieuwe Windows Phone 7-serie sinds Microsoft deze onthulde op het Mobile World Congress in februari. Dankzij gratis hulpprogramma's voor ontwikkelaars kunt u nu uit de eerste hand de basisapparaten uit de Windows Phone 7-serie op uw pc ervaren.

Schakel YouTube-opmerkingen uit tijdens het gebruik van Chrome

Ben je het zat dat de reacties op YouTube vol godslastering of irritant zijn om naar te kijken? Nu kun je video's minus de reacties bekijken met de No YouTube Comments-extensie voor Google Chrome.

Kies de teksteditor die wordt gebruikt om de broncode in Internet Explorer te bekijken

Iedereen heeft een favoriete teksteditor die ze graag gebruiken bij het bekijken van of werken met broncode. Als u niet tevreden bent met de standaardkeuze in Internet Explorer 8, sluit u dan bij ons aan terwijl we u laten zien hoe u toegang tot uw favoriete teksteditor kunt instellen.

Aan de slag met Boxee

Boxee is een gratis Media PC-applicatie die draait op Windows, Mac en Ubuntu Linux. Met Boxee kunt u online video, muziek en foto's integreren met uw eigen lokale media en sociale netwerken. Vandaag gaan we Boxee en enkele van zijn functies nader bekijken.

Afbeeldingen en andere objecten centreren in Office 2007 en 2010

Soms kan het moeilijk zijn om een ​​afbeelding in een document te centreren door deze gewoon te slepen en te slepen. Vandaag laten we u zien hoe u afbeeldingen, afbeeldingen en andere objecten perfect centreert in Word en PowerPoint.

Het stemscherm van de Windows-browser biedt een webbrowserkeuze voor Europese gebruikers

Sinds maart mogen onze vrienden aan de andere kant van de vijver in Europa beslissen welke browser ze willen installeren met hun Windows-besturingssysteem. Vandaag dachten we dat we eens zouden kijken naar de stemkeuzes, sommige zijn bekend en van andere heeft u misschien nog nooit gehoord.

doubleTwist is een iTunes-alternatief dat meerdere apparaten ondersteunt

Er zijn veel iTunes-gebruikers, maar helaas kun je het niet met al je draagbare apparaten gebruiken. Vandaag bekijken we doubleTwist, waarmee u uw media kunt synchroniseren met een groot aantal draagbare apparaten en deze ook gemakkelijk kunt delen.