Maak aantrekkelijke grafieken in Excel 2007

Het maken van een professioneel ogende grafiek voor Excel-presentaties is uiterst eenvoudig in Excel 2007. Het maken van grafieken is een interessantere manier om gegevens te presenteren dan alleen de rijen en kolommen in een spreadsheet te doorlopen.

Markeer eerst de gegevens die u in uw Excel-spreadsheet wilt weergeven.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 1Nu we de juiste gegevens hebben geselecteerd, moeten we op Invoegen op het lint klikken. Selecteer nu Grafieken en bepaal welk type grafiek u wilt weergeven voor de gegevens. Ik experimenteer meestal op dit punt omdat je een bepaalde selectie altijd ongedaan kunt maken.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 2

In dit voorbeeld heb ik de Exploding Pie Chart gebruikt. Nadat je je keuze hebt gemaakt, krijg je een mooi voorbeeld van hoe het eruit ziet. Nu kunnen we deze grafiek nemen en deze overal in het Excel-document verplaatsen.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 3

Vervolgens willen we het een beetje meer aanpassen door naar het tabblad Ontwerp in het lint te gaan en op Snelle lay-out te klikken. Hier kunnen we kiezen uit verschillende soorten lay-outs voor de grafiek. Ook hier kun je experimenteren totdat je de juiste pasvorm hebt.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 4

Dit is de lay-out waarmee ik ben geëindigd. Laten we nu de grafiektitel individualiseren door met de rechtermuisknop op Grafiektitel te klikken en Tekst bewerken te selecteren.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 5

Dat is alles! Zoals je kunt zien, hebben we een mooie grafiek om iedereen op de vergadering te helpen de gegevens en statistieken gemakkelijker te begrijpen. Later deze week zal ik het toevoegen van details aan de grafiek bespreken.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 6

**Ook voor jou is Keyboard Ninja een snellere manier om dit proces uit te voeren door de gegevens in je spreadsheet te markeren en op de F11-toets te drukken. Hierdoor wordt een apart tabblad Grafiek weergegeven waar u het uiterlijk kunt manipuleren en details kunt toevoegen.

maak-aantrekkelijke-kaarten-in-excel-2007 foto 7

Meer verhalen

Waar u het geld vandaan haalt om uw mobiele app te bouwen

Je hebt een geweldig idee voor een app, maar hoe vind je het geld dat je nodig hebt om het te ontwikkelen?

Heb je een hekel aan incasso-oproepen? Hoe ze goed te doen?

Aangezien het lastig kan zijn om te laatbetalers te bellen, moet u uw best doen om zo efficiënt en effectief mogelijk te incasseren wat u verschuldigd bent. Hier is hoe.

Hoe u uw prijzen kunt verhogen en verlagen?

business - Hoe u uw prijzen kunt verhogen en verlagen - Entrepreneur.com

De basisprincipes van geldbeheer

De basisprincipes van geldbeheer en andere managementtips van Entrepreneur.com.

4 eenvoudige strategieën om de welgestelden te beïnvloeden

De zeer rijken zijn zeer beschut. Aan hen verkopen is buitengewoon moeilijk totdat je leert hoe je voor hen kunt komen.

Hoe de brutowinst te berekenen?

Leer hoe u de brutowinst berekent met vaste en variabele kosten. Methoden om brutowinstmarges en markeringen te berekenen om uw bedrijf vandaag te helpen.

10 wetten van marketing via sociale media

Top 10 marketingwetten voor sociale media om nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien. Bewezen sociale-media-etiquette om de merkaanwezigheid te verbeteren en een betere gebruikerservaring te bieden.

Een logo maken

Met een goed ontworpen logo kunnen potentiële klanten direct ontdekken hoe uw bedrijf hen van dienst kan zijn.

Een product verkopen: 5 manieren om zichzelf te verkopen

Leer hoe u op 5 eenvoudige manieren een product kunt verkopen op een drukke markt en u kunt onderscheiden van de rest.

7 Leiderschapslessen die u kunt leren van het basketbalspel

Winnen op het veld, net als winnen in zaken, vereist dat de som van uw team krachtiger blijkt te zijn dan welke individuele speler dan ook.