Pas de ondersteuningsinformatie van de fabrikant aan in Windows 7 of Vista

Als u een computer hebt waarop Windows 7 of Vista vooraf is geïnstalleerd, zult u hoogstwaarschijnlijk de ondersteuningsinformatie van de fabrikant opmerken wanneer u in het venster met systeemeigenschappen kijkt. Als u deze informatie wilt aanpassen of een eigen afbeelding in deze ruimte wilt gebruiken, kunt u dat eenvoudig doen.

Klik met de rechtermuisknop op Computer en kies Eigenschappen of gebruik de Win+Break-toetscombinatie om het scherm Systeemeigenschappen te openen:

aanpassen-de-fabrikant-ondersteuning-info-in-windows-7-of-vista foto 1Close-upweergave:

personaliseer-de-fabrikant-ondersteuning-info-in-windows-7-of-vista foto 2

Om de informatie in dit scherm te bewerken, moet u uw register-editor openen en naar de volgende sleutel navigeren:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionOEMInformation

Opmerking: als deze sleutel niet bestaat, kunt u het volgende registerbestand downloaden, dat u wilt bewerken voordat u erop dubbelklikt om het aan het register toe te voegen.

aanpassen-de-fabrikant-ondersteuning-info-in-windows-7-of-vista foto 3

U kunt de volgende velden wijzigen en alle gewenste waarden erin plaatsen, met uitzondering van de Logo-sleutel, die u waarschijnlijk niet zou moeten wijzigen.

  • Fabrikant
  • Ondersteuning Uren
  • OndersteuningTelefoon:
  • Ondersteunings-URL
  • Logo

De laatste belangrijke stap is het maken of wijzigen van een bitmapbestand dat is opgeslagen op de locatie die is opgegeven in de Logo-sleutel, meestal ingesteld op:

C:WindowsSystem32oemlogo.bmp

Voor de beste resultaten wil je een klein logobestand gebruiken, bij voorkeur ergens rond de 100×100 hoogte/breedte. Houd er ook rekening mee dat voor het kopiëren van het bestand naar die map beheerdersrechten zijn vereist.

Meer verhalen

Voorkomen dat YouTube-video's automatisch worden afgespeeld in Firefox

Ik word er gek van dat YouTube-video's automatisch worden afgespeeld. Het is vooral vervelend als je op een link van een collega klikt en dan gaat de telefoon...

Gebruik Delicious als leeslijst op de gemakkelijke manier

Hoe vaak vind je een geweldig artikel zonder de tijd om het te lezen, zodat je er een bladwijzer van maakt en het volledig vergeet? Dit overkwam me constant totdat ik de Readeroo-extensie voor Firefox vond, waarmee ik pagina's in de wachtrij kan plaatsen om ze later gemakkelijk op te halen.

Ad-aware se: Irritant voltooiingsgeluid uitschakelen

Als je Ad-Aware se versie 1.06 gebruikt, weet je maar al te goed van het vervelende geluid dat het maakt als een scan is voltooid. Hier leest u hoe u die ergernis kunt uitschakelen.

Word 2007: volg de datum en tijd waarop een document is gewijzigd

Wanneer u een document op uw netwerk heeft waar meerdere gebruikers toegang toe hebben, is het fijn om de tijd en datum te weten waarop het is gewijzigd. Als er bijvoorbeeld een interoffice groepsproject is, kunnen teamleiders bijhouden wanneer een document is gemaakt, afgedrukt of voor het laatst is opgeslagen.

Hoe u kunt zien welke pagina's een verkeersbron linkt in Google Analytics

Dus je kijkt naar je Google Analytics-verkeer en je merkt dat een groot aantal bezoeken afkomstig is van een bepaalde verkeersbron... maar waar linken ze precies naar?

Maak snel afspraken vanuit taken met de takenbalk van Outlook 2007

Zoals elke nerd besteed ik vele uren aan het zoeken naar manieren om een ​​paar minuten van mijn dag te besparen. Iedereen weet dat het slepen van e-mails of taken naar het kalenderpictogram in het linker Outlook-menu een nieuwe afspraak zal openen... maar zou het niet eenvoudiger zijn om het naar een specifieke dag te slepen?

Opslaan naar PDF vanuit Microsoft Office 2007-toepassingen

Om verder te gaan met mijn ogenschijnlijke PDF-thema deze week, dacht ik dat het goed zou zijn om te wijzen op een mooie add-in voor Microsoft Office 2007 waarmee je documenten in PDF-formaat kunt opslaan of e-mailen. Download en installeer gewoon de Microsoft Save As PDF-invoegtoepassing. Installatie is heel eenvoudig, duurt slechts ongeveer een

Firefox: maak een back-up van alles met MozBackup

Op een normale dag zal ik tot 8 verschillende pc's gebruiken. Als ik op deze machines werk, wil ik dat al mijn aangepaste instellingen er voor mij zijn. Het hebben van een gebruikersprofiel op een Windows-computer is eenvoudig. Maar wat te doen met alle aanpassingen die ik aan mijn favoriete webbrowser aanbreng? MozBackup lost dit probleem op

Op een gemakkelijke manier een FavIcon maken

Ik heb onlangs besloten om de FavIcon voor deze site (het kleine pictogram in de adresbalk) bij te werken. De oude was iets dat ik zelf in de visuele studio had gehackt, en het leek me gewoon niet vriendelijk genoeg voor mij.

PDF-bestanden (Portable Document Format) maken – Deel 2

Zoals ik in mijn vorige bericht al zei, vond ik het geweldig dat OpenOffice zo'n gemakkelijke creatie van PDF-bestanden mogelijk maakt. In dit bericht laat ik zien hoe we dit toch in OpenOffice kunnen doen zonder de open source office-suite daadwerkelijk te installeren. We kunnen dit bereiken met behulp van Portable Apps, waaronder OpenOffice