Aangepaste gamerpics komen naar Xbox Live

Een veelgevraagde Xbox Live-functie is onderweg.

In een blogpost van maandag kondigde Larry 'Major Nelson' Hryb van Xbox Live aan dat Xbox Insiders binnenkort hun gamerafbeelding kunnen updaten met een aangepaste afbeelding. Als je echter geen Insider bent, weet dan dat de optie 'langer in preview zal zijn dan andere functies om ervoor te zorgen dat het voor iedereen geweldig is wanneer het wordt vrijgegeven', waarschuwde Hyrb.Als je een Xbox-club bezit, kun je ondertussen aangepaste afbeeldingen uploaden als clublogo en achtergrond. Net als aangepaste gamerpics, zou deze functie langer in preview moeten zijn dan sommige andere.

De blogpost beschrijft verschillende andere functie-updates die Microsoft vanaf deze maand wil uitrollen voor geselecteerde Xbox Insider-leden. Er komen verbeteringen aan Arena, Activity Feed, Looking for Group en meer.

In de toekomst kun je toernooien ontdekken vanaf je Xbox One of de Xbox-app op Windows 10, meldingen ontvangen wanneer je wedstrijd klaar is, direct meedoen op de Xbox One, automatische resultaten zien en ze laten zien tijdens je activiteit voer. Bovendien kunnen World of Tanks-fans deelnemen aan nieuwe Arena-aangedreven toernooien op Xbox One.

Verwant

  • 10 games die elke Xbox One-speler nodig heeft10 games die elke Xbox One-speler nodig heeft

In de activiteitenfeed kun je berichten verbergen die je irriteren; speld er een die je leuk vindt bovenaan je feed; en filter berichten op vrienden, games of clubs. Met een andere handige functie kun je je gamebibliotheek filteren op platform (Xbox One en Xbox 360) op het scherm Mijn apps en games.

Het zou ook gemakkelijker moeten zijn om gamers te onderzoeken die geïnteresseerd zijn in deelname aan uw feest. Wanneer je een bericht 'Op zoek naar groep' maakt, kun je nieuwe 'doorlichtingskaarten' zien die relevante statistieken tonen, zoals iemands kill/death-ratio, rang of score. Je kunt ook zoeken naar Groepsberichten zoeken op het tabblad Prestaties, zodat je berichten kunt vinden die gerelateerd zijn aan de prestatie die je probeert te voltooien.

Deze nieuwe functies zullen de komende weken verschijnen voor bepaalde Xbox Insiders.

Aanbevolen verhalen

Microsoft voegt chattranscriptie toe aan Xbox One/Windows 10-games

Alles wat u via voicechat zegt, kan in realtime worden omgezet in tekst en alles wat u typt, kan ook worden uitgesproken.

Zakelijke Power Tools: 8 apps De CEO van Skyhigh kan niet zonder

Skyhigh Networks CEO Rajiv Gupta vertelt over de sociale netwerken, samenwerkings-apps en data-analysetools die hij gebruikt om met werknemers in contact te blijven en aan de top van zijn bedrijf te blijven.

Facebook Live Streams komen naar Samsung Gear VR

Oculus wil dat virtual reality socialer wordt - het bedrijf is tenslotte eigendom van Facebook, dat behoorlijk wat succes heeft gehad met livestreaming-video.

Skyhigh rolt aangepaste Enterprise App-beveiliging uit voor openbare clouds

Voorafgaand aan de RSA-beveiligingsconferentie kondigt Skyhigh Networks de uitbreiding aan van zijn Cloud Access Security Broker (CASB)-platform naar Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-apps in AWS, Azure en Google Cloud Platform.