8 technische gadgets van minder dan $ 250 die uw leven gemakkelijker maken

Als we er nog niet zijn, naderen we snel het soort toekomst dat we vroeger zagen in sciencefiction-tv-shows. Dromen zoals smartwatches met videofunctie en beveiliging met gezichtsherkenning maken al deel uit van onze realiteit. Zelfrijdende auto's zijn net om de hoek. Maar soms zijn het de kleinere (en meer betaalbare) stukjes technologie die de meeste impact hebben in ons persoonlijke en professionele leven. Hier zijn acht geweldige gadgets van minder dan $ 250 die uw leven gemakkelijker zullen maken, zodat u zich beter kunt concentreren op uw bedrijf.

Tegel

Hoe vaak ben je bijna te laat geweest voor een vergadering of lunch met een zakenpartner omdat je je sleutels niet kon vinden? Of erger nog: is uw portemonnee ooit gestolen toen u op reis was? De meeste smartphones hebben ingebouwde GPS-trackers, maar de andere dingen die we nodig hebben voor ons werk (zoals onze laptops, tablets en tassen) zijn er nog niet helemaal.

Tile is een klein, lichtgewicht apparaat dat je kunt bevestigen aan alles wat je wilt volgen. Nadat je de Tile-app hebt gedownload, kun je dingen van dichtbij volgen met Bluetooth of verloren of gestolen items lokaliseren via GPS. Je kunt een tegel ook delen met de telefoon van iemand anders, zodat je partner, ouder, kind of vriend je kan helpen iets terug te vinden dat je bent kwijtgeraakt. Tile is een redder in nood tijdens die paniekerige momenten waarop je je realiseert dat er iets ontbreekt; als je het nog niet gelooft, bekijk dan de succesverhalen van Tile op haar website.SkyBell

De dagen van het simpelweg plaatsen van beveiligingscamera's voor je huis zijn voorbij. SkyBell's Wi-Fi Video Doorbell vervangt je bestaande deurbel door een videocamera, microfoon en luidspreker. Wanneer iemand aanbelt, ontvang je direct een melding en kun je deze in realtime bekijken wanneer je de SkyBell-app gebruikt. Met de microfoon op je telefoon kun je de postbode vragen om je pakketje bij het bloembed te laten staan, je gasten vertellen binnen te komen of een verdacht figuur opdracht geven om weg te gaan. Als er - klop op hout - een vorm van vermogenscriminaliteit plaatsvindt, heb je een scherp beeld van de dader op je smartphone.

Amazon Echo

De Amazon Echo staat op veel technische lijsten die je moet hebben, en niet zonder reden. Dit slimme apparaat voor thuisgebruik, aangesproken als Alexa, volgt een breed scala aan handige commando's en bevat een surround-sound-luidspreker. Met alleen je stem kun je Alexa een pizza laten bestellen, een dagelijkse nieuwsbriefing geven, je favoriete Spotify-afspeellijst afspelen en items aan je boodschappenlijstje toevoegen. Vanaf slechts $ 50 voor de kleinere Echo Dot, verslaat het slimme apparaat van Amazon vergelijkbare producten voor spraakopdrachten; Alexa kan je boeken voorlezen, een Amazon-bestelling plaatsen of volgen en samenwerken met een spraakgestuurde afstandsbediening. Het is alsof je 24/7 een persoonlijke assistent beschikbaar hebt terwijl je aan je bedrijf werkt.

Amazon Dash

De Echo is niet het enige handige apparaat dat Amazon maakt. Amazon Dash-apparaten zijn een super goedkope manier om je favoriete huishoudelijke artikelen te bestellen met (letterlijk) één druk op de knop. Er zijn Dash-knoppen voor Tide-wasmiddel, Goldfish-crackers, Gatorade, Ziploc-zakken, Brawny-papieren handdoeken en nog veel meer. Plak ze gewoon aan de muur van je wasruimte of de deur van je voorraadkast; wanneer je geen noodzaak meer hebt, druk je op de knop. Het bespaart u tijd aan Amazon-bestellingen wanneer u belangrijkere dingen moet regelen.

Young Living USB-diffusor

De juiste essentiële oliën kunnen een overbelaste geest kalmeren en een stressvolle werkdag opfleuren. Terwijl de meeste diffusers met water moeten worden gevuld en rechtop op tafel moeten worden gezet, wordt de Young Living USB Diffuser aangesloten op de USB-poort van uw computer. Het apparaat verspreidt uw favoriete essentiële oliën elke 10, 30 of 60 seconden voor maximale stressverlichting. Je hebt je 'get things done'-houding in een mum van tijd terug.

Philips Hue-startpakket

Het Philips Hue-systeem maakt je leven makkelijker en cooler. Deze slimme gloeilampen kunnen vanaf je telefoon worden bediend als je geen zin hebt om uit bed te komen of je film te onderbreken. Je kunt ze niet alleen aan- en uitzetten, maar je kunt ze ook dimmen, instellen dat ze op bepaalde tijden van de dag in- of uitschakelen en de sfeer bepalen met verschillende kleuren. Een startpakket begint bij $ 70.

Wemo-schakelaar

Belkin maakt een breed scala aan coole gadgets, maar de Wemo Switch is geweldig omdat hij echt kan helpen besparen op uw elektriciteitsrekening. De uitbreiding van het stopcontact met Wi-Fi kan worden in- en uitgeschakeld met uw smartphone. In plaats van lampen, ventilatoren en elektronica los te koppelen, kunt u hun stroom in de Wemo-app uitschakelen en weer inschakelen wanneer u maar wilt. Dit betekent dat je het licht dat je hebt aangelaten uit kunt doen nadat je al naar je werk bent gegaan (of het kantoor hebt verlaten). Uw elektriciteitsrekening -- en het milieu -- zal u dankbaar zijn.

Adam Toren

Adam Toren is een serie-ondernemer, mentor, investeerder en mede-oprichter van YoungEntrepreneur.com. Samen met zijn broer Matthew is hij co-auteur van Kidpreneurs and Small Business, BIG Vision: Lessons on How to Dominate Your Market from Self-Made E...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

SoftBank en Saoedi-Arabië prijzen 's werelds grootste technologiefonds

SoftBank en Saoedi-Arabië hebben hun eerste investeerders binnengehaald voor een enorm technologiefonds van $ 93 miljard.

Millionaire Fast Track: 27 CEO's onder de 27

Deze 27 jonge ondernemers bewijzen dat leeftijd maar een getal is.

iPhone 8 renders wijzen op glazen achterkant en draadloos opladen

Zou een iPhone 8 met glazen achterkant met ingebouwd draadloos opladen u interesseren?

5 must-have coole keukengadgets voor 2017

In de wereld van vandaag zijn keukens het middelpunt van veel huizen geworden. De keuken is niet alleen een plek om familiebijeenkomsten rond de eettafel te houden, maar het is...