8 manieren om over de werkinzinking heen te komen

Het is niet ongewoon om de motivatie te verliezen om de goederen op het werk te blijven produceren. Voor mij maakt het niet uit hoe druk ik het heb, ik heb mijn dagen dat ik absoluut niet gemotiveerd ben om iets te doen. Ik weet dat ik deadlines heb en ik zie de telefoon rinkelen en e-mails die me pingen voor dingen, maar er zijn momenten dat ik dingen gewoon terug wil duwen en een beetje in mijn ongemotiveerdheid wil blijven hangen. Voel me?

Naar mijn mening zijn er twee groepen mensen die regelmatig een gebrek aan motivatie ervaren: (1) degenen die misschien van hun werk genieten, maar geloven dat er iets beters voor hen is, en (2) degenen die echt tevreden kunnen zijn met hun baan, maar ervaar de malaise toch. Ik heb beide meegemaakt en hoe dan ook, het is meestal hetzelfde gevoel en resulteert in hetzelfde (d.w.z. onvermogen om de goederen te produceren).

Dit zijn dingen die ik doe om over de malaise op het werk heen te komen:

1. Erken dat wat je ervaart een inzinking is, zodat je de inzinking direct kunt aanpakken.2. Groepeer uw resultaten in verschillende categorieën. Ik groepeer de mijne in 2 grote delen: (1) deliverables die verband houden met specifieke projecten, meestal met een vaste deadline; (2) projecten van een hoger niveau die een impact hebben op uw groep/organisatie/bedrijf en die niet noodzakelijkerwijs gebonden zijn aan een bepaald project. Als ik in een dip zit, verander ik mijn prioriteiten. Ik zal mijn focus verleggen van het eerste stuk naar het tweede.

3. Probeer je harde deadlines terug te dringen. Ik weet het, ik weet het... niet cool, maar ik doe het toch als het kan. Ik lever liever iets goeds, dan iets halfs. Ik plan vergaderingen om het resultaat met de interne of externe klant te bespreken en stel de deadline op die vergadering opnieuw in.

4. Surf op internet naar vacatures en solliciteer op een of twee die je leuk vindt. Zelfs als je niet serieus op zoek bent, helpt het. Het is bijna een geesttruc. U weet dat er andere banen zijn waarvoor u gekwalificeerd bent.

5. Laat het eruit. Het helpt als je erover kunt praten met je collega's. Gelukkig heb ik een handvol mensen met wie ik op het werk goed overweg kan en het helpt ook om tijdens de lunch over dingen te klagen. 9 van de 10 keer maken ze hetzelfde mee als jij en het helpt. Als je niet wilt delen met je collega's, deel het dan met je vrienden/familie. Het helpt wel om het los te laten.

6. Enigszins verwant en niet echt aan #5 is dit... Zoek iemand om je te complimenteren en je op te tillen. Ik denk dat het helpt als mensen je vertellen hoe geweldig en geweldig je bent. Het maakt niet uit of het waar is of niet, er zijn momenten dat ik gewoon moet horen hoeveel rockster ik ben. Ik heb mijn man en mijn zus die dit weten en het helpt.

7. Eet goed en snack nog beter.

8. Dwing jezelf om te oefenen... 30 minuten hardlopen of elliptische trainer of wat dan ook waardoor je gaat zweten en je hartslag voor een langere tijd op peil houdt. Dit is mijn minst favoriete en ik heb een aantal motivatietips om deze te doen ... maar het helpt je wel om uit de malaise te komen. Ik neem babystapjes. Ga eerst maar eens naar de sportschool. Ik moet mezelf verleiden om daar te komen door mezelf een waardeloos tijdschrift te laten kopen dat ik nooit zou kopen. Ten tweede, mezelf overhalen om slechts 15 minuten te doen en me gewoon te concentreren op het lezen van het tijdschrift. Voor je het weet, zijn er al 15 minuten verstreken terwijl ik de laatste roddels over een gekke beroemdheid inhaal. Ik bedek de tijd zodat ik er niet constant naar kijk en stem ermee in om te stoppen als ik het tijdschrift eenmaal heb doorgenomen ... meestal werk ik uiteindelijk 30 minuten. Ik ben geen fan van sporten.

Ik hoop dat dit je helpt om door je werk inzinking te komen! Deel ook je tips en advies!

Meer verhalen

Hoe de ruimte op de harde schijf te beheren die wordt gebruikt door Windows 7 Back-up en herstel?

Windows 7 biedt een veel beter hulpprogramma voor het maken van back-ups van uw computer dan eerdere versies van Windows, maar soms kan het te veel schijfruimte in beslag nemen. Hier bekijken we hoe u wat ruimte terug kunt krijgen door oudere back-ups te verwijderen.

Toegang tot gecachte versies van webpagina's wanneer een website niet beschikbaar is

Heb je ooit een webpagina moeten openen om te ontdekken dat de hele website niet beschikbaar is? Nu hebt u toegang tot de meest recente gecachte versie van Google met de Gcache+-extensie voor Firefox.

Krijg de klassieke stijl netwerkactiviteitsindicator terug in Windows 7

Bent u op zoek naar een netwerkactiviteitsindicator die meer levensduur laat zien dan de standaardindicator in Windows 7? Nu kunt u de klassieke versie met dubbele monitor-pictogramstijl terugkrijgen en zien wanneer er netwerkactiviteit plaatsvindt.

Het MySQL-rootwachtwoord wijzigen of opnieuw instellen?

Voor elke database moet je het root- of sa-wachtwoord instellen op iets anders dan de standaard, tenzij je gehackt wilt worden. Voor mysql wordt de systeembeheerder-gebruiker meestal root genoemd, maar soms wordt het admin of iets anders genoemd.

Maak meerdere gebruikers in Server 2008 met PowerShell, deel 2: meer velden

In ons vorige artikel hebben we u de snelste manier laten zien om van een eenvoudige lijst met gebruikers naar hun creatie in Active Directory te gaan. U krijgt echter vaak een lijst met gebruikers die extra gegevensvelden hebben. Aangezien we niet van tevoren een script kunnen schrijven voor elk mogelijk scenario, laten we u zien hoe:

Gebruik PowerCfg in Windows 7 om energie-efficiëntie te evalueren

Het is best vervelend als je werk te doen hebt op je laptop en de batterij leeg of bijna leeg is. Zelfs als u het Power Saver-plan hebt geselecteerd, kunnen er andere factoren zijn waardoor de batterij te snel leeg raakt. Vandaag bekijken we het gebruik van de PowerCfg-opdracht om een ​​energie-efficiëntie te genereren

De How-To Geek Guide om productief te blijven als schrijver

Writer's block is een onvermijdelijk probleem voor iedereen die dagelijks probeert te schrijven, en het is niet zozeer een probleem als wel een symptoom van het niet opvolgen van uw ideeëndatabase. Als je gewoon elk idee dat je hebt in de database plaatst, zul je nooit zonder materiaal komen te zitten - open gewoon je ideeën

Open een reeks koppelingen zonder de startknop in Firefox

Heeft u een secundaire reeks links die u leuk vindt of die u elke dag buiten uw startpagina's moet openen? Zie hoe eenvoudig het is om die tweede groep op te zetten met de Multi-Site Opener-extensie.

Meerdere gebruikers maken in Server 2008 met PowerShell

Het maken van gebruikers via de module AD-gebruikers en computers is een heel eenvoudig proces, maar u zult vaak te maken krijgen met de situatie waarin u accounts voor een hele groep mensen tegelijk moet maken. Dit hoeft echter geen tijdrovend proces voor u te zijn, en we hebben al het zware gedaan

Hoe Javascript in Adobe Reader uit te schakelen en het nieuwste enorme beveiligingsgat te patchen?

Nogmaals, Adobe heeft een gigantisch beveiligingslek bevestigd in hun buggy, opgeblazen en volledig onveilige Adobe PDF Reader-toepassing. Dit is ook niet de eerste keer - het is als een non-stop spervuur ​​​​van beveiligingslekken van Adobe-producten.