7 waarheden over succes Millennial-ondernemers snappen het gewoon niet

Wij millennials hebben nog veel te leren als het gaat om het begrijpen van succes in het bedrijfsleven, en misschien zelfs in het leven. We schieten onze mond eraf met een te veel scheldwoorden, en we zijn op zijn zachtst gezegd arrogant. Zelfs met deze tekortkomingen kunnen we nog steeds leiders worden en de wereld veranderen.

Hier zijn de zeven sleutels tot succes die millennial-oprichters nog niet hebben, maar wel moeten:

1. Wie u bent, wordt de identiteit van uw bedrijf.

Hoe u wordt beoordeeld in de zakenwereld heeft niets te maken met uw bedrijf. Uw bedrijf is een verlengstuk van uw persoonlijke identiteit en hoe ver u bent gegroeid en zal blijven groeien. Mensen voelen zich aangetrokken tot uw bedrijf vanwege u, niet vanwege wat uw bedrijf doet.Als je bedrijf vol luie bedriegers zit die ideeën stelen, dan is het een directe weerspiegeling van jou - niet een weerspiegeling van jou. Een weerspiegeling van jou. Jij bent wat er mis is met je bedrijf. Ga uit de weg en laat het bedrijf groeien door enkele van uw eigen zwakke punten aan te pakken. Zet elke dag kleine stapjes om een ​​beter mens te zijn en meer te geven dan wie dan ook.

Probeer dat een paar maanden, en geef me dan een gil. Ik denk dat je goed op weg bent naar succes als startup, en je zult investeerders aan je deur krijgen die geld naar je willen gooien. Je kunt me later bedanken.

2. Hoeveel volgers je hebt, maakt niet uit.

Ooit een duizendjarige ondernemer ontmoet die een gesprek begint met: Dit is mijn startup, en we hebben X aantal volgers. We moeten begrijpen dat volgers een zinloze maatstaf zijn. Als we echt over digitale winkel willen praten, dan is engagement een betere maatstaf.

Volgers kunnen worden gekocht en verkocht als porno, alleen goedkoper; het is niets bijzonders. Je volgers definiëren jou of je startup niet: jij wel. Probeer in plaats van over volgers te praten, het gesprek te verheffen: benoem het verschil dat uw startup wil maken. Leg uit hoe je jeugd een revolutie teweeg zal brengen in een niche die een opknapbeurt nodig heeft.

Gebruik krachtige emotionele woorden die ervoor zorgen dat de haren op de rug van mensen de aandacht trekken. Praat met een doel en vertrouwen over de problemen die u in de wereld hoopt op te lossen. Laat je jeugd een voordeel zijn in plaats van een nadeel. Voel je op je gemak als de domste persoon in de kamer, en wees niet bang om toe te geven als je geen idee hebt waar iemand het over heeft. Kortom: laat de volger praten thuis in je slaapkamer met je telescoop en netjes gestapelde tekstboeken.

3. Het aantal maatoverhemden dat je bezit is zinloos.

Dus woensdag droeg je je op maat gemaakte roze geruite overhemd van $200. Vandaag draag je je oranje gestreepte getailleerde overhemd met die Ralph Lauren Blazer die je vorige week op het vliegveld in LA kocht. Raad eens? Ik heb niet gemerkt hoeveel verschillende soorten overhemden je hebt en niemand anders ook. We hadden allemaal duizend andere, belangrijkere gedachten in ons hoofd.

Kleed je scherp (absoluut). Maar weet dat het aantal dingen of merken van dingen die je bezit zinloos is. Niemand neemt notities met een papieren checklist, zwarte balpen en klembord, terwijl jij meer overhemden aan je kast toevoegt.

4. Waar je naar school ging, creëert geen succes.

De Ivy League-school waar je naar toe ging, is geen trekkaart. Het maakt je niet het slimste kind in de kamer of de man die iedereen wil rondhangen. Als je naar een van die chique scholen bent geweest, dan heb je waarschijnlijk betaald om daarheen te gaan, en het is niets meer dan een transactie tussen een persoon (jij) en een bedrijf (de universiteit). De vaardigheden die je op deze scholen opdoet, zijn zeker van belang, maar de naam doet dat niet.

Geef me een blutser die moest bedelen om hun eerste dollar te verdienen, elke dag van de week. Je zult zien dat de meest succesvolle millennial-ondernemers niets hadden toen ze begonnen. Ze werkten zich uit de voeten met niets meer dan een vermoeden van een gedachte over hoe succes zou kunnen zijn. Deze gedachte werd waarschijnlijk duidelijker toen ze actie bleven ondernemen.

Al snel ontdekte de online wereld hun bedrijf en nu hebben ze een rij mensen die voor hen willen werken, omdat ze anderen inspireren met hun verhaal over harde liefde en naar een zeer oninteressante school gaan. Dat is het soort millennial-ondernemer dat je zou moeten zijn.

Het heeft geen zin om te proberen de andere soort te zijn die merknamen, zoals Ivy League-scholen, gebruikt als een paspoort naar de cirkel van succes. Er moet waarde gecreëerd worden.

5. Uw luxe auto interesseert ons niet.

Dus als je een luxe auto ging kopen omdat je dacht dat je daardoor succesvol zou lijken, dan heb je het mis. Het merk auto dat je hebt is zinloos en er is geen reden om het zelfs maar ter sprake te brengen. Rijd ermee als het moet, maar gebruik het niet als een middel om uw succes aan te tonen. Je bent waarschijnlijk nog steeds een punkkind net als ik, en bovendien, de autobetaling moest gisteren betaald worden, dus laten we ophouden met doen alsof. Ik wil dat je echt bent. Ik wil dat je het oppervlakkige vergeet.

6. Het is hoe je je best doet.

Het is meer dan hoe je je best doet; het is de manier waarop je haast. Als je mensen over het hoofd slaat met het bedrijf dat je hebt gecreëerd, zal niemand luisteren. Het zit 'm allemaal in de manier waarop je het doet. De beste manier om dat te doen is door nederig te zijn en heel veel te luisteren. Doe alsof je niets weet (wat je snel zult leren is waar) en omring jezelf met die slimme mensen die decennia voor je een bedrijf hebben opgebouwd en nu elk jaar naar Afrika gaan om scholen te bouwen voor kleine mensen die minder geld hebben dan jij hebt in het muntvak van uw auto.

Wees bereid om continu te werken, maar match het met een reden. Misschien is het een mooie man of vrouw die je dood verwent en wilde avonturen aangaat om alle uren die je doorbrengt te verbreken. Maak je niet druk om wat je doet, maar waarom je het doet. Neem dat waarom en lever het met passie en enthousiasme. Dat is het hart van authentieke drukte.

7. Je hebt geen recht op jack-#%@*!

Het grootste probleem dat wij millennial-ondernemers hebben, is dat we denken dat we ergens recht op hebben. Alleen omdat we zijn geboren in een tijd waarin technologie de wereld regeert, wil dat nog niet zeggen dat we ergens recht op hebben. Je krijgt wat je geeft -- dus je kunt maar beter iets gaan geven.

Als je denkt dat de wereld eerst aan jou zal geven en dan terug kunt geven wanneer je daar zin in hebt, heb je het helemaal mis! Als je zo denkt, dan word je uiteindelijk een van die nep-preneurs die in het eerste jaar een miljoen dollar ophaalt en een jaar later op de rand van de stoep wordt gevonden, zich afvragend wat de de hel is er gebeurd met het bedrijf dat op het punt stond de volgende Uber te worden.

Tim Denning

Tim is vooral bekend als een lange tijd bijdrager op de Entrepreneurship and Personal Development-website Addicted2Success. De inhoud van Tim is honderdduizenden keren gedeeld en hij heeft meerdere virale berichten geschreven op zo...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Streef koste wat kost startupsucces na in 'The Founder'

Winnen betekent dat je succesvol bent, maar je zult een prijs moeten betalen.

Met zijn excuses voor Note 7 krijgt Samsung eindelijk iets goed

Nadat de woede over brandende telefoons grotendeels was verdwenen, besloot Samsung voor eens en voor altijd een einde te maken aan het Note 7-fiasco. Afgelopen zondag heeft Samsung mobile chief DJ Koh &mdas...

5 mega-succesvolle ondernemers die introvert zijn

Als je weet dat je niet extravert bent en niet graag met anderen omgaat, zoek dan teamgenoten die die neigingen kunnen compenseren.