7 strategieën die de rijken volgen om rijker te worden

De rijken worden rijker omdat het gemiddelde gezinsinkomen in dit land niet alleen niet stijgt, maar ook stagneert. Er zijn mensen die minder dan $ 44.000 per jaar verdienen en moeite hebben om te leven.

Knars op je tanden en beklaag je over je situatie, maar als je bent zoals de meeste mensen, wil je weten hoe de rijken het doen. Ik zal zeven manieren delen waarop ze rijkdom opbouwen.

1. Werk aan langetermijndoelen, niet aan kortetermijndoelen.

Langetermijndoelen hebben minimaal één tot vijf jaar nodig om te bereiken. Langetermijndoelen zijn uitstekende motivatoren. Ze stellen je in staat verder te kijken dan het moment en in perspectief te plaatsen waarom je je tijd vandaag doorbrengt zoals je bent.Uw dagelijkse taken moeten direct verband houden met uw langetermijndoelen. Als dat niet het geval is, moet u ze opnieuw onderzoeken en beslissen of u ze volledig wilt verwijderen of de tijd die u eraan besteedt wilt verminderen.

Om gefocust te blijven op uw langetermijndoelen, is het van vitaal belang om een ​​datum vast te stellen waarop ze zullen worden bereikt. Zet een notitie op je telefoon, je planner of op een indexkaart die op je computer is geplakt. Het moet ergens zijn waar je het elke dag zult zien en herinnerd worden aan waar je naartoe werkt.

2. Begrijp dat de beste doelen zich in de loop van de tijd ontwikkelen, niet spontaan.

De rijken begrijpen dat de beste doelen in de loop van de tijd uitkomen. Ze ontstaan ​​niet spontaan. Het stellen van doelen is een doorlopende activiteit. De rijken weten dat ze zichzelf eraan moeten herinneren om op het goede spoor te blijven. De rijken schrijven hun doelen niet op en leggen ze weg. Ze maken regelmatig afspraken in hun agenda om hun doelen te herzien.

De bestemming voor langetermijndoelen lijkt misschien niet te veranderen, maar de stappen die ze nemen om daar te komen, zullen dat wel zijn. Het maakt niet uit of uw langetermijndoel vijf of twintig jaar zal duren, onthoud dat de reis tijd kost. Blijf vooruitgaan, wetende dat je na verloop van tijd je doelen moet bereiken.

3. Creëer waarde op lange termijn die dividend uitkeert.

U moet bedrijven bouwen die u in de toekomst dividenden op lange termijn zullen uitkeren. In sommige soorten bedrijven, zoals handelen, moet u steeds opnieuw handelen om inkomsten binnen te laten blijven. Elke dag begint u opnieuw. U moet aanvullende bedrijven vinden die resterende inkomsten voor u genereren en niet elke maand opnieuw hoeven te beginnen.

4. Erken zwakke punten en besteed uit.

De rijken weten dat het efficiënter is om te profiteren van sterke punten. Ze verspillen geen tijd aan het 'repareren' van zwakke punten. In plaats daarvan erkennen ze die zwakheden, besteden ze uit aan geschikte bronnen en doen waar ze van houden.

Ook in tijden van mindere tijden in de economie blijft outsourcing populair. Het tempo van technologische veranderingen zal de behoefte aan outsourcing blijven stimuleren, die geen tekenen van vertraging vertoont. Als je kerncompetentie klantcontact is, is het cruciaal dat je daar je tijd en aandacht aan besteedt. Verspil geen tijd met het proberen om de taken onder de knie te krijgen waar je maar middelmatig in bent.

5. Ga 'all in' voor projecten die de sterke punten het beste benutten.

Rijke, succesvolle mensen springen niet uit bed zonder een plan. Dat verfijnde plan bevat niet alleen doelen. Die doelen zijn zorgvuldig aangescherpt, gericht op grote doelen waarvan we weten dat ze haalbaar zijn omdat ze zijn afgestemd op onze sterke punten.

De rijken worden rijker omdat ze bepalen wat hun sterke punten zijn en daar vervolgens al hun inspanningen in steken. Ze proberen niet alleen niet om hun zwakheden op te lossen, maar ze negeren ze ook helemaal. Er is geen tijd te verliezen.

6. Volg passies en werk harder dan wie dan ook.

De gemiddelde persoon gelooft dat de rijken altijd werken. Zij doen. Het verschil is dat ze hun passie vinden en volgen. Dan werken ze harder dan wie dan ook. Ze zullen je vertellen dat ze niet het gevoel hebben dat het werk is omdat ze doen waar ze van houden en ervoor betaald worden -- en dat is heel goed.

De mentaliteit van de gemiddelde persoon staat gelijk aan geld verdienen met hard werken, zowel fysiek als mentaal. Zoals Confucius zei: 'Kies een baan waar je van houdt, en je hoeft nooit meer een dag in je leven te werken'.

7. Streef ernaar om beter te zijn, zelfs als doelen zijn bereikt.

De hogere klasse rust niet op hun lauweren. Dit is het grootste obstakel dat de meeste mensen ervan weerhoudt om rijker te worden. De gemiddelde persoon stelt doelen, bereikt deze en leunt dan achterover en ontspant.

De rijken geven nooit op. Zodra ze hun doelen hebben bereikt, stellen ze meer doelen. Ze zoeken naar doelen die zichzelf zullen verbeteren. Ze dagen zichzelf uit om beter te worden, om het volgende niveau te bereiken. De rijken weten dat er altijd meer te leren, meer te bereiken en meer geld te verdienen is.

Daar heb je zeven manieren waarop de rijken rijker worden. Welke kunt u gebruiken om vandaag uw gelddromen waar te maken?

Timothy Sykes

Timothy Sykes is een ondernemer en een penny stock-expert, handelaar en advocaat. Hij is te zien geweest op CNN, Fox News, CNBC en meer en heeft gesproken bij prestigieuze instellingen zoals Harvard University. Bekijk zijn media-optredens en...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Hoe u de beste kabelmodem krijgt: moet u kopen of huren?

U kunt mogelijk geld besparen en hogere snelheden behalen door een kabelmodem te kopen in plaats van er een te huren bij uw internetprovider. Dit is wat u moet weten.

Met zijn excuses voor Note 7 krijgt Samsung eindelijk iets goed

Nadat de woede over brandende telefoons grotendeels was verdwenen, besloot Samsung voor eens en voor altijd een einde te maken aan het Note 7-fiasco. Afgelopen zondag heeft Samsung mobile chief DJ Koh &mdas...

Deskundige strategieën om Facebook uw tijd waard te maken

Zorg dat je weet wat werkt.

De 5 carrièrepaden naar een rijk leven

Wil je rijk worden? Bekijk deze vijf carrièrepaden die je daar kunnen brengen.

Openbare toegang - Hoe start ik een blog? - Een gemakkelijk te volgen gids

Als u overweegt een blog te starten, hoeft u niet verder te zoeken dan de informatie die u hier vindt. Degenen onder ons die op de harde manier hebben geleerd toen ze begonnen...