7 gratis VPN-services vergeleken

7-gratis-vpn-services-vergeleken foto 1

In onze gids voor het scoren van gratis wifi benadrukten we het belang van een veilige verbinding. Deze vergelijking van 7 gratis VPN-services helpt je bij het kiezen van een VPN-tool om je wifi-verkeer te vergrendelen.

Op computertips en trucs blog Addictive Tips hebben ze een vergelijking gemaakt van 7 populaire en gratis VPN-diensten. Of je nu je verbinding probeert te vergrendelen op een open Wi-Fi-hotspot, je verkeer naar de VS wilt tunnelen zodat je kunt genieten van streamingdiensten die alleen in de VS zijn, of gewoon een extra beveiligingslaag wilt voor je thuisverbinding, je bent zeker om een ​​gratis VPN-oplossing te vinden in de mix die bij uw behoeften past.Beste gratis VPN-services om IP en beveiligde internetverbinding te anonimiseren [Verslavende tips]

Meer verhalen

Uit de doos met tips: strips op de iPad, de Power Bar van Android en het beperken van Spotlight-zoeken op de iPad

Een keer per week dumpen we onze tipsbox en delen we enkele van de geweldige door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het lezen van strips op de iPad, snelle toegang via de Android Power Bar en het beperken van het zoeken naar spotlights op de iPad.

Een directoryvermelding afdrukken of opslaan in een bestand

Het afdrukken van een directorylijst is iets dat u misschien niet vaak doet, maar wanneer u een lijst van een directory met veel bestanden erin moet afdrukken, typt u liever niet handmatig de bestandsnamen.

Amazon's nieuwe Kindle Fire-tablet: de How-To Geek Review

We hebben onze Kindle Fire een paar dagen geleden gekregen en sindsdien hebben we gepord, gepord en in het algemeen geprobeerd erachter te komen hoe we het konden breken. Voordat je eropuit gaat en je eigen koopt, bekijk dan onze diepgaande beoordeling.

InstantWild: identificeer dieren van over de hele wereld; Help wetenschappers

Webgebaseerd/iPhone: InstantWild is een iOS- en webtoepassing die onderzoekscamera's van over de hele wereld weergeeft; help wetenschappers door uw eco-voyeurisme om te zetten in een positieve identificatie van bedreigde diersoorten.

Vertraging in Google Reader oplossen door Google Plus-knop te blokkeren

Chrome: Veel Google Reader-fans hebben sinds de upgrades van vorige maand gemerkt dat de service ondraaglijk traag is. Versnel dingen door de Google Plus-knop te blokkeren.

Hoe u uw cd/dvd-station uit het bureaubladcontextmenu kunt verwijderen

Als u USB-drives veilig van uw bureaublad wilt verwijderen, hebben we dat ook voor u.

Vraag het de lezers: favoriete tool voor webclipping?

Bladwijzers maken is geweldig als u een link later wilt bezoeken, maar wat als u de pagina zelf wilt opslaan om later te bekijken? Deze week willen we alles horen over uw favoriete webclipping-tool en hoe u deze gebruikt om te lezen wat u wilt, wanneer u het wilt.

De toekomst volgens films [Infographic]

Benieuwd hoe de toekomst eruit zal zien? Volgens filmregisseurs, die hun lens werpen op de toekomst van de mensheid, is het nogal een allegaartje. Bekijk deze infographic tijdlijn om de volgende 300.000 jaar menselijke evolutie te bekijken.

Root en installeer ADB op je Kindle Fire met SuperOneClick

De Kindle Fire, vers in de handen van consumenten in het hele land, is al geroot en toegankelijk met ADB.

Hoe u uw computer elke X seconden op een toets kunt laten drukken

Heb je ooit om de paar seconden of om de paar minuten op een toets moeten drukken? Misschien speel je een videogame en wacht je op een item, of heb je een andere reden. Hoe dan ook, hier leest u hoe u uw pc dit automatisch kunt laten doen.