7 gewoonten van een zelfgemaakte millennial miljonair

Veel van 's werelds grootste denkers, makers en innovators zijn gedefinieerd door hun routines en gewoonten. Er zijn veel mensen die zeggen dat de manier waarop u de dag begint, uw succes bepaalt.

Al millennia lang hebben degenen die een consistente inspanning hebben geleverd om bij te dragen aan verandering in de wereld, een gedefinieerde reeks manieren gehad om hun realiteit te creëren. Zelfs Marcus Aurelius maakte zich klaar om zijn werk te doen, wat inhield dat zelfs tweeduizend jaar geleden de grootste filosofen ter wereld in het geheim peptalk aan het geven waren om vol te houden. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen motivatie en intenties is een tijdloze activiteit, en een die kan leiden tot astronomische overwinningen.

Er zijn een paar dingen in mijn repertoire die ik moet erkennen om me op één lijn te houden met mijn integriteit en mijn doelen. Aangezien ik voor mijn dertigste twee keer een self-made miljonair kon worden, deel ik enkele van mijn geheimen in een poging je aan te moedigen meer te zijn, meer te doen en naar meer te streven -- omdat je verantwoordelijk is om daar te komen, en jij bent ook de enige die je kan tegenhouden.Om eerlijk te zijn -- zoveel schuren tot je glanst heeft te maken met heel, heel goed voor jezelf zorgen. Ja, er zullen momenten zijn dat je niet veel slaapt en hard pusht voor wat je leuk vindt. Maar het is geen excuus om andere gezonde gewoonten niet bij te houden - een goed geoliede machine is degene die het verst komt. Je spel is goed als je op de hoogte bent van je spel.

Ik herinner me de eerste keer dat ik Tony Robbins in New Jersey zag. Degenen onder jullie die zijn behoorlijk verbazingwekkende documentaire op Netflix hebben gezien, zijn duidelijk over alle gekke gewoonten die hij heeft, maar echt zo gek zijn ze niet. Het is alleen dat ze niet gebruikelijk zijn. Dat komt ook omdat het ongebruikelijk is dat mensen zijn niveau van succes en aanwezigheid bereiken. Zie je het verband?

Hier zijn zeven manieren waarop ik zinvolle inspanningen doe om op de hoogte te blijven van mijn eigen stijgende lijn:

1. Positief denken.

Je geest dicteert je realiteit. Wat je denkt is wat je zult ervaren. De wetenschap heeft ons vermogen bewezen om onze eigen hersenen opnieuw te bedraden, door onze denkpatronen te veranderen en deel te nemen aan praktijken zoals meditatie [het wordt neuroplasticiteit genoemd]. Dus dat is een ding. Waarom zou je niet profiteren van het feit dat je jezelf letterlijk kunt programmeren voor succes? Positief denken is noodzakelijk. Niemand zal 100 procent van de tijd positief zijn, we zijn mensen, maar een poging doen om je perspectief consequent te veranderen, zal je leven beïnvloeden op manieren die je je niet kunt voorstellen. Geloof dat je het kunt en je zult het doen. Het is waar. Pep praat zelf. Marcus Aurelius en ik zijn er allebei dol op.

2. Oefen wat je predikt.

Niemand vertrouwt iemand die zijn woord niet waarmaakt. En je kunt zien wanneer iemand van zijn authenticiteitsspel af is. uitvoeren. Praat er niet alleen over. Wees het. Elk. Enkel. Dag. Maak plannen en verpletter ze. Als u uw hele takenlijst niet doorloopt, hoeft u zich geen zorgen te maken - het gaat erom dat u elke dag opduikt voor die ideeën en plannen. Neem het serieus, een beetje druk op jezelf is gezond, maar weet ook dat het een dagelijkse gewoonte is om groot te verschijnen.

3. Groet de dag.

Sta op met de mensen, of eerder. Op de middag opstaan ​​omdat je niet op kantoor hoeft te zijn, is eigenlijk niet indrukwekkend. Je hoeft niet vroeg te beginnen met werken als het je niet uitkomt, maar mensen zijn gemaakt om op te staan ​​wanneer de zon wakker wordt -- dus doe je best om meer mens te zijn, en niet alleen zullen je dagen veel gemakkelijker aanvoelen [omdat je hebt er meer tijd in.] maar je zult tijd voor jezelf hebben voordat de waanzin van het bouwen van je rijk begint. Deze ochtend is de sleutel. Het is een goed moment om te sporten of je lichaam te bewegen, energie op te doen met gezond eten en je geest op orde te krijgen. Hoe je je op elke dag voorbereidt, telt op. Als je president zou worden, zou je dan meteen de verkiezingsdag ingaan, zonder enige campagne, met joggingbroek aan, en uitgeslapen tot 13.00 uur? Nee. Sta op, ga er achteraan.

4. Omarm samenwerking.

Succes is nooit uitsluitend self-made. Dat is eigenlijk een grote, vervelende leugen. Hoewel we verantwoordelijk kunnen zijn voor de dromen die ons naar groot succes hebben geleid, vandaar de titel van dit artikel, komen we nooit waar we alleen naartoe gaan. We hebben elkaar echt nodig, we hebben mentoren nodig, we hebben een gemeenschap nodig. Als je het alleen doet, graaf je diep in een groot gat. Bovendien heb je een team nodig. Een solopreneur zijn is geweldig zolang het in het begin bij je past, maar proberen alles alleen te doen als je zo groeit dat je er echt stress van krijgt, is geen manier om een ​​bedrijf te runnen. Een leider leidt niet alleen zijn/haar eigen leven, maar leidt ook anderen op het pad naar grootsheid.

5. Consistentie is de sleutel.

Dit is niet alleen belangrijk in uw persoonlijke leven, maar ook op het gebied van zaken. Consistentie is hoe je volgers en aanwezigheid opbouwt, maar het is ook hoe je resultaten creëert. Het is gemakkelijk om afgeleid te worden, maar je kunt jezelf leren om je afleidingen uit te hongeren en je focus te voeden. Dit is een van de belangrijkste manieren waarop ik mijn tijd heb vrijgemaakt om mijn succes nog onvermijdelijker te maken. Concentreer je op wat belangrijk is - jezelf niet vergelijken met anderen of je te veel zorgen maken over de toekomst. Concentreer je op wat je vandaag, nu, voor jezelf kunt doen en waar je naartoe gaat.

6. Integriteit altijd.

Uw woord is uw waarde. Als je gezien wilt worden als een leider, gedraag je dan op alle mogelijke manieren. Dat is niet beperkt tot wat je hebt gebouwd. De fysieke manifestaties van succes en materiële rijkdom, verbleken in vergelijking met de groei in karakter die je ervaart als je begrijpt wat het betekent om iets van waarde op te bouwen. Als je iets creëert dat het leven van anderen zal beïnvloeden, zal het onvermijdelijk ook jouw leven beïnvloeden ook op ongelooflijke manieren. Blijf integer. Spreek met intentie. Handel met rechtvaardigheid.

7. Dankbaarheid en opmerkzaamheid.

Dankbaarheid verandert het spel. Als je ook maar één voet in de wereld van persoonlijke ontwikkeling hebt gezet, weet je dit. Maar het schoppen van je negatieve gedachten naar de stoeprand is niet onderhandelbaar. Als je dankbaar bent voor wat je al hebt en je leven niet als vanzelfsprekend beschouwt, zul je veel gelukkiger zijn. Dit maakt alle voorafgaande stappen zo veel gemakkelijker. Begin elke dag met het opsommen van drie dingen waar je dankbaar voor bent. Geef liefde aan jezelf, je familie, je vrienden, je team -- het leven is kort. Waardeer het nu, niet later.

Mindfulness is je vermogen om te luisteren naar de Leider in jezelf [of je innerlijke stem] die een stuk stiller is dan je ego. Je kunt jezelf trainen om je waarheid te horen en ernaar te handelen door middel van meditatie of andere bewuste activiteiten, zoals een paar keer per dag langzamer ademhalen, bewuste oefeningen of schrijven/praten met iemand.

Dit zijn enkele van de manieren waarop ik mezelf onder controle houd. In werkelijkheid leert tachtig procent van een leider te zijn om jezelf te leiden. Houd je mentaliteit scherp, blijf integer en waardeer wat je hebt. Oefen een aantal van deze gewoonten en creëer je eigen gewoontes. Als je consequent met hen blijft, beloof ik dat je leven zal veranderen.

Gerard Adams

Gerard Adams is The Millennial Mentor™, die de generatie inspireert om hun passies voor succes te benutten en de levensstijl te creëren waar ze van dromen. Een serie-ondernemer, engelinvesteerder, self-made miljonair op 24-jarige leeftijd en millenni...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

11 gewoonten van mentaal sterke mensen

Geestelijke kracht is een keuze en een discipline, geen aangeboren eigenschap die aan de gelukkigen wordt geschonken.

De enige gewoonte van zelfgemaakte miljonairs

Beheers de eigenschap die de miljonairs scheidt van de middenklasse.

Ik ben gestopt met drinken: 7 manieren waarop het mijn leven en bedrijf heeft veranderd

Hoe u een revolutie teweeg kunt brengen in uw leven en bedrijf door drank de boot te geven - van een ondernemer die het heeft gedaan.

3 millennial Tech-mythen ontkracht

Een recent onderzoek naar hoe millennials technologie gebruiken, leverde verrassende resultaten op.

8 tips om dit jaar miljonair te worden

Rijk worden heeft meer te maken met terughoudendheid en vasthoudendheid dan met genialiteit of geluk.