7 dingen die elke ondernemer vóór 7 uur 's ochtends zou moeten doen

Ondernemers zijn een uniek soort mensen. We doen de dingen graag op onze manier en staan ​​bekend om onze bijna obsessieve aantrekkingskracht op gewoontes. Maar daar is een goede reden voor. Gewoonten helpen ons onze doelen te bereiken, houden ons gemotiveerd, elimineren tijdverspilling en verbeteren ons leven.

De belangrijkste gewoonte voor een ondernemer is ongetwijfeld hun ochtendroutine. Immers, als u uw dag verkeerd begint, hoe productief, gemotiveerd en gefocust bent u dan de rest van de dag?

Om ervoor te zorgen dat je je dag goed begint, zijn hier zeven dingen die elke ondernemer voor 7 uur 's ochtends moet doen.1. Ze zijn klaarwakker.

Succesvolle ondernemers zoals Richard Branson staan ​​erom bekend dat ze helder en vroeg wakker worden.

'Ik ben altijd al vroeg opgestaan. Net als het behouden van een positieve kijk of fit blijven, is vroeg opstaan ​​een gewoonte waaraan je moet werken om het vol te houden. In de loop van mijn 50 jaar in het bedrijfsleven heb ik geleerd dat als ik vroeg opsta, ik zoveel meer kan bereiken in een dag en dus in het leven', legt de oprichter van Virgin Group uit.

Als je voor 7 uur 's ochtends wakker bent, heb je de tijd om het nieuws te bekijken, je gedachten te ordenen of te sporten. Zo voorkom je dat je elke ochtend met een uitgeput en ongericht gevoel de deur uit rent.

Vroeg wakker worden betekent dat je moet stoppen met het indrukken van de snooze-knop door elke nacht voldoende te slapen, bij voorkeur tussen de 7 en 9 uur. Naast ervoor te zorgen dat u vroeg opstaat, verbetert het krijgen van de juiste hoeveelheid slaap uw gezondheid, geheugen, leren, productiviteit en humeur. Het kan u zelfs helpen om minder risicovolle financiële beslissingen te nemen, stress te verminderen en vet te verminderen en spiermassa te vergroten door te sporten.

Gerelateerd: Hoe ik 3 multi-miljoen dollar bedrijven run terwijl ik 9,25 uur slaap per nacht krijg

2. Vermijd je telefoon.

Dit klinkt misschien gek, maar er zijn een paar volkomen geldige redenen om 's ochtends niet meteen naar je telefoon te grijpen. Om te beginnen kan het 's nachts naast jezelf plaatsen je slaap onderbreken vanwege het licht dat het scherm afgeeft of de meldingen die de hele nacht afgaan.

Bovendien kan het stressvol zijn om in je inbox of sociale mediakanalen te duiken en je af te leiden van het stellen van je persoonlijke prioriteiten. In plaats van je doelen voor de dag te stellen, reageer je verwoed op een boze e-mail van een klant. Dat is niet de beste manier om je dag te beginnen.

In plaats van je doelen voor de dag te stellen, reageer je verwoed op een boze e-mail van een klant. Dat is niet de beste manier om je dag te beginnen.

3. Oefen of mediteer.

Ja. Of het nu gaat om hardlopen, gewichtheffen, een duik in een 57 graden Fahrenheit-zwembad, yoga of het reciteren van oms, regelmatige lichaamsbeweging of meditatie vermindert stress, maakt je gelukkiger, verhoogt je energie, helpt je beter te slapen, geeft je immuunsysteem een ​​boost en voorkomt dat u toekomstige gezondheidsproblemen krijgt, zoals hartaandoeningen. Door elke ochtend te sporten en te mediteren, kunt u zich echter concentreren op wat u gedurende de dag moet bereiken en

Maar net zo belangrijk voor een ondernemer, kan elke ochtend sporten en mediteren je helpen je te concentreren op wat je de hele dag moet bereiken en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

4. Eet een gezond ontbijt.

Hou op met jezelf voor de gek te houden. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, omdat het je hersenen en lichaam voor de dag van brandstof voorziet. Maar niet alle ontbijten zijn gelijk. Sla de donuts of overgebleven pizza over en consumeer:

  • Gezonde koolhydraten zoals havermout of roggetoast.

  • Vetarme eiwitten zoals eieren, noten, groenten en bonen.

  • Fruit en groenten.

  • Zuivelalternatieven zoals soja-, amandel- of rijstmelk.

Terwijl het niet slecht is om 's ochtends een kopje thee of koffie te drinken om je ontbijt weg te spoelen, kun je proberen om wat citroenwater te drinken voordat je gaat eten.

'Het drinken van citroenwater zodra je wakker wordt, verhoogt je energieniveau zowel fysiek als mentaal. Citroenwater geeft je gestage, natuurlijke energie die de hele dag meegaat door de opname van voedingsstoffen in je maag te verbeteren. Je moet het 's ochtends als eerste drinken (op een lege maag) om ervoor te zorgen dat het volledig wordt opgenomen', legt Travis Bradberry uit.

'Je moet ook 15-30 minuten wachten nadat je het hebt gedronken voordat je gaat eten (perfecte tijd om wat aan lichaamsbeweging te doen). Citroenen zitten boordevol voedingsstoffen; ze zitten boordevol kalium, vitamine C en antioxidanten. Als je minder dan 150 pond weegt, drink dan het sap van een halve citroen (een volle citroen als je meer dan 150 pond weegt). Drink het sap niet zonder water, want dat is zwaar voor je tanden.

Het ontbijt is ook een goed moment om tijd door te brengen met uw gezin.

5. Verhoog je geest.

Soms zijn er ochtenden waarop je gewoon geen zin hebt om uit je bed te rollen. Het weer is slecht en je had een grote tegenslag bij je tegenslag. Het is niet het einde van de wereld. Maar het is genoeg om je motivatie voor de komende dagen te doden.

Dat is de reden waarom succesvolle ondernemers elke ochtend oefenen om hun humeur op te heffen. Of je nu een inspirerend boek leest, motiverende citaten uit je hoofd leert, aan een passieproject werkt of je gedachten of ervaringen opschrijft in een dagboek of blog, neem elke ochtend een paar minuten de tijd om in de juiste mindset te komen voordat je aan de dag begint.

Als die tactieken niet effectief zijn, schrijf dan de dingen op waar je dankbaar voor bent.

'Het vijf minuten durende dagboek is een therapeutische interventie, voor mij althans, omdat ik die persoon ben', zegt Tim Ferriss, ondernemer en auteur van 'The 4-Hour Workweek'. Daardoor krijg ik niet alleen meer gedaan gedurende de dag, maar voel ik me ook de hele dag beter, ben ik een gelukkiger mens, ben ik een tevredener mens - iets wat niet van nature voor mij is.'

6. Bepaal uw doelen en prioriteiten.

Elke maandagochtend zou je je doelen voor de week moeten stellen. Vervolgens stel je voor de rest van de week de doelen en prioriteiten die die dag moeten gebeuren door een lijst op te schrijven van je drie belangrijkste dingen voor die dag. Bedenk hoe je die doelen gaat bereiken terwijl je onder de douche staat, aan het joggen bent of wanneer je even tijd voor jezelf hebt.

De meest effectieve manier om items van uw takenlijst af te strepen, is door te beginnen met de moeilijkste taak - of de taak waar u het meest tegen op ziet. Als je die taken blijft uitstellen, blijf je ze uitstellen tot morgen. Zorg ervoor dat ze nu klaar zijn, zodat u vooruit kunt blijven gaan.

7. Ga aan de slag.

Eindelijk is het tijd om aan de slag te gaan. U kunt nu uw telefoon pakken en e-mails lezen en verzenden, pop-in op sociale media, het nieuws over uw branche bekijken en statistieken bekijken, zoals de verkopen van de vorige dag. Dit soort gegevens kunnen van invloed zijn op de rest van uw dag en uw takenlijst wijzigen, maar omdat u een voorsprong hebt, bent u voorbereid en klaar wanneer het tijd is om naar kantoor te gaan.

Door een ochtendroutine te creëren en vast te houden, kun je gewoonten ontwikkelen die je gezond, productief en voorbereid houden, zodat je elke situatie aankan die op je pad komt.

Hoewel het wat vallen en opstaan ​​kan kosten om je ideale ochtendroutine te vinden, zal het uiteindelijk de uitdaging waard zijn, omdat het je zowel professioneel als persoonlijk succesvoller zal maken.

Aanbevolen verhalen

15 dingen die mannen zeggen die op de zenuwen van vrouwen werken

Er is een communicatiekloof tussen mannen en vrouwen die minstens zo groot en voor vrouwen ergerlijk is als de loonkloof.

Ondernemer zijn betekent winst vinden in je passie

Je brengt meer dan de helft van je leven door op je werk, dus je kunt net zo goed iets doen wat je leuk vindt, aldus deze zakenvrouw.

Nintendo legt uit waarom je Mario Kart 8 (opnieuw) moet kopen

Mario Kart 8 is een Wii U-spel dat Nintendo besloot opnieuw uit te brengen voor de Switch met een reeks nieuwe functies en inhoud om bestaande eigenaren te helpen het opnieuw te kopen.

Het goede doel dat videogamekarts wil in elk ziekenhuis

Hoe de Gamers Outreach Foundation het leven van zieke kinderen gemakkelijker maakt.

VIDEO: Tieners iPhone 7 Plus gaat in rook op

Je kunt zien dat de iPhone rook uitstraalt terwijl de plastic behuizing wegkrult van de handset.