6 tools om uw contentmarketing een boost te geven in 2017

Een nieuw jaar biedt uw merk de perfecte gelegenheid om de contentmarketingprestaties van 2016 samen te vatten: misschien wilt u manieren onderzoeken om voort te bouwen op die lucratieve strategieën uit het verleden en onderpresterende strategieën opnieuw bekijken. Heb je je doelen bereikt? Welke nieuwe tools zijn beschikbaar om je contentmarketing-gameplan voor 2017 te verbeteren?

En hoe gaat u uw waarde in 2017 precies verhogen?

Een belangrijke ontwikkeling in 2016 waren de grote veranderingen die Facebook aankondigde. Bedrijven die op inhoudmarketing zijn gericht, werden zwaar getroffen door de veranderingen in het nieuwsfeedalgoritme van Facebook, waardoor het organische bereik drastisch werd verminderd. Uitgevers rapporteerden een afname van 42 procent in verwijzingsverkeer van Facebook. Deze onverwachte veranderingen geven aan dat merken in 2017 steeds meer gericht moeten zijn op hun eigen publieksbereik en -retentie.Nu is het tijd om nieuwe technologie voor het nieuwe jaar aan te nemen. Om je op weg te helpen, volgen hier zes tools die je contentmarketingstrategie in 2017 een boost zullen geven.

Buffer

Buffer is een slimmere manier om uw inhoud op sociale media te plaatsen. Het is als het Zwitserse zakmes onder de tools voor sociale media en kan echt helpen bij het stroomlijnen van uw inspanningen op het gebied van syndicatie van sociale media.

Met Buffer kun je al je sociale-mediaprofielen verbinden in één centrale hub. Van daaruit kunt u met slechts een paar klikken inhoud plannen voor al uw sociale media-items. Wat Buffer onderscheidt, zijn de postanalyses, waarmee u op het juiste moment inhoud aan uw publiek kunt aanbieden.

Het gebruik van Buffer om uw publicatie op sociale media te stroomlijnen, bespaart tijd en elimineert hoofdpijn door het jongleren met meerdere sociale-mediaprofielen. Dit geeft u meer tijd om u te concentreren op het maken van hoogwaardige inhoud en minder tijd om het te plannen.

Almachtige.Druk

Almighty.Press is een tool voor het ontdekken van inhoud die veel verder gaat dan het meten van elementaire betrokkenheidsstatistieken zoals vind-ik-leuks, tweets en het aantal delen. Het intuïtieve platform verbindt u met een realtime filterbare nieuwsfeed met trending content van over de hele wereld.

De viriliteit van de inhoud wordt gemeten met behulp van het Almighty Force-algoritme. Hierdoor kunnen merken trending content volgen voordat deze verzadigd raakt. Het eindresultaat zijn onderwerpen met virale inhoud die voorlopen op die van uw concurrenten.

Als u Almighty.Press gebruikt om trending-onderwerpen te identificeren, volgen en publiceren voordat ze verzadigd zijn, krijgt uw inhoud de voorsprong om betrokkenheidsalgoritmen te overwinnen die door veel sociale netwerken worden gebruikt.

SumoMe

SumoMe biedt een scala aan oplossingen om uw publiek te laten groeien en het bereik van uw inhoud te vergroten. Het meest opvallende is dat SumoMe een tool voor het maken van lijsten biedt met een exit-intentiefunctie die de muisbewegingen van een gebruiker volgt om te bepalen wanneer die gebruiker van plan is uw website te verlaten. Dit kan worden gebruikt om een ​​pop-upbericht met gerelateerde berichten, een aanmeldingsformulier voor e-mail of een speciale aanbieding op maat te activeren.

Merken kunnen de conversieratio's op elke pagina verbeteren met call-to-actions op volledig scherm die vanaf de bovenkant van de weergavepoort naar beneden schuiven nadat de pagina-inhoud is geladen, e-mailopt-ins aanmoedigen en de meest recente blogpost of product van het merk promoten.

Daarnaast biedt SumoMe responsieve share-button-oplossingen die een aanvulling vormen op uw website. Handige analyses en A/B-tests voor uw plaatsingen op de deelknop zijn in de app ingebakken. Deze functies werken om uw sociale betrokkenheid op de pagina te maximaliseren.

Het gebruik van SumoMe-tools kan helpen de frequentie te verhogen waarmee uw inhoud wordt gedeeld op sociale-mediaplatforms. Het hebben van meer shares en meer opt-ins voor e-mail is altijd een goede zaak.

Ninja Outreach

Ninja Outreach maakt het vinden van influencers eenvoudig. Voer eenvoudig een trefwoord in om duizenden zakelijke leads, influencers op sociale media en nichebloggers te ontdekken. Ninja Outreach biedt gegevens en contactgegevens voor meer dan 25 miljoen contacten.

Ninja Outreach biedt ook een platform om influencers te vinden, te contacteren en te beheren. Met deze gegevens kunnen merken een groep influencers selecteren en rechtstreeks vanuit hun dashboard e-mailsjablonen voor outreach maken. Dit maakt het gemakkelijk om leiders in elke niche te vinden. Van daaruit is het eenvoudig om het openen, klikken en antwoorden van e-mail te volgen.

Als u Ninja Outreach gebruikt om influencers te vinden, bespaart u veel tijd en legt u contacten met mensen die het bereik van uw inhoud aanzienlijk kunnen vergroten.

SendGrid

E-mail is een effectieve manier om klantrelaties op te bouwen. Het SendGrid-platform maakt integratie met bijna elke website mogelijk, waardoor u al uw abonnees kunt bereiken. SendGrid maakt het gemakkelijk om e-mailtrechters te maken die tot in het kleinste detail A/B kunnen worden getest, waardoor u inzicht krijgt in wat werkt en wat niet.

Gebruik SendGrid in combinatie met SumoMe om winnende formulieren voor het vastleggen van e-mail te maken die worden aangevuld met goed getimede e-mails voor maximale betrokkenheid bij uw publiek.

De tijd nemen om uw e-mailcampagnes op te zetten en te testen, kan fantastische resultaten opleveren voor bijna elke inspanning op het gebied van contentmarketing. Eenmaal ingesteld, zal SendGrid uw e-mailbereik stroomlijnen, zodat u tijd heeft om u te concentreren op andere aspecten van uw bedrijf.

Pushwoosh

Pushwoosh is een handige service voor het verzenden van meldingen naar desktopcomputers, mobiele apparaten en applicaties.

Elke contentmarketeer die zijn/haar zout waard is, zal de pijn kennen van de steeds toenemende bestraffende actie van Facebook's News Feed-algoritme. In het snelle klimaat van vandaag is het verstandig om niet al je eieren in één mand te hebben.

Het vinden van nieuwe en betrouwbare manieren om uw publiek te bereiken is een van de belangrijkste onderdelen van de rol van een contentmarketeer. Pushwoosh biedt een intuïtief desktop- en in-app-meldingssysteem dat 100 procent van uw abonnees bereikt door hen rechtstreeks op de hoogte te stellen via hun telefoon of webbrowser.

Wilt u alleen Spaanstalige gebruikers aanspreken die vorig jaar een aankoop hebben gedaan? Klanten die onlangs meer dan $ 1.000 hebben uitgegeven? Makkelijk als ademen! Gebruik tags en filters samen met andere segmentatiefuncties om een ​​persoonlijk pushbericht op maat te maken dat de gebruiker op het juiste moment op de juiste plaats vindt.

U kunt de RSS-feed van uw sites rechtstreeks aan Pushwoosh koppelen en ze sturen automatisch meldingen naar uw abonnees wanneer u nieuwe inhoud publiceert. Pushwoosh kan ook worden verbonden met Almighty.Press, waardoor u nieuwe, relevante inhoud kunt vinden en deze kunt verspreiden onder uw publiek.

Laatste gedachten

Wat is er nog beter aan al deze tools? Ze kunnen in combinatie worden gebruikt om uw merkbetrokkenheid te vergroten.

U kunt inhoud met viraal potentieel identificeren met behulp van Almighty.Press en de inhoud vervolgens automatisch in de wachtrij plaatsen voor syndicatie van sociale media met Buffer. Zodra gebruikers uw site bezoeken, kunt u SumoMe gebruiken om de kans op een social share of opt-in voor e-mail te vergroten.

Gebruik daarnaast SendGrid en Pushwoosh om uw publiek op de hoogte te houden van de nieuwste inhoud. Ninja Outreach kan die altijd belangrijke beïnvloeders voor je vinden om je inhoud onder de aandacht te brengen van de mensen die het belangrijkst zijn voor je bedrijf.

Gebruik slechts enkele van deze tools in 2017 en uw inspanningen op het gebied van contentmarketing zullen vrijwel zeker betere resultaten opleveren dan in 2016. Beter nog, waarom zou u ze niet allemaal gebruiken in één turbogeladen workflow?

Thomas Smale

Thomas Smale was in 2010 mede-oprichter van FE International en groeide het bedrijf zonder geld van de grond af tot een bedrijf van zeven cijfers per jaar. Gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de verkoop van gevestigde websites en online bedrijven, FE In...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Hoe u uw eigen NES-klassieker kunt bouwen met een Raspberry Pi en RetroPie

De NES Classic Edition is een nieuwe, officiële kloon van het originele Nintendo Entertainment System en een van de beste manieren om je favoriete retro-games te spelen. Helaas is het zo populair dat het bijna onmogelijk is om er een te bemachtigen. Betaal geen $ 300 op eBay als je de bescheiden prijs kunt gebruiken

Hoe u online geld kunt verdienen in 6 eenvoudige stappen

Leer hoe u online geld kunt verdienen met affiliate marketing die uw bedrijfsresultaten omhoog kan schieten. Gemakkelijke 6 stappen om geld te verdienen met weinig opstartkosten.

Hoe u Google Home kunt gebruiken om inhoud naar uw Chromecast te verzenden

Met zowel de Amazon Echo als de Google Home kun je heel coole dingen doen, maar de Google Home heeft één groot voordeel: je kunt inhoud naar je Chromecast sturen met alleen je stem.

5 beste tools om verloren gegevens van SD-kaart te herstellen

De smartphone is tegenwoordig een belangrijk bezit voor ons allemaal. Ze hebben onze meest waardevolle gegevens die we nooit willen verliezen. En als er iets met die gegevens gebeurt...

30 tips om Dropbox een boost te geven

Het is de toonaangevende cloudgebaseerde synchronisatie- en opslagservice; hier leest u hoe u er het beste van kunt maken.