6 Personal Branding-regels om populair en winstgevend te zijn

Een van de dingen die me mateloos frustreert, is wanneer ondernemers te hard hun best doen om een ​​persoonlijk merk op te bouwen of een influencer te worden voordat ze aan het bouwen van een bedrijf werken. We gaan zaken doen om winstgevend te zijn en het leven beter te maken. Toch raakt dat op de een of andere manier verloren in onze Kardashian-aanbiddende wereld waar wat je lijkt te zijn meer is dan wat je in werkelijkheid bent.

We hebben van influencer zijn een functietitel gemaakt die mensen beginnen te waarderen en te respecteren. We hebben ook een proces dat vroeger organisch verliep, veranderd in een rigide, formeel proces met een reeks regels om te volgen. Hele conferenties zijn opgebouwd rond ontmoeting en vermenging met online sterren. Maar weet je wat?

Buiten die conferenties kun je veel van deze influencers ontmoeten die in restaurants en andere niet-influencer banen werken om de eindjes aan elkaar te knopen -- dat komt omdat de meeste online sterren platzak zijn.Volgers staan ​​niet gelijk aan financiële stabiliteit.

Als je een grote aanhang hebt, zou je een winstgevend bedrijf moeten kunnen bouwen, maar je hebt een solide bedrijfsmodel nodig achter de glitter. Als je beoordelingen wilt verzinnen, zoek dan een manier om sponsoring te krijgen, bouw zo snel mogelijk een e-maillijst en contante cheques op. Als je geld wilt verdienen met je YouTube-komediekanaal, zorg er dan voor dat mensen bonuscontent van je kunnen kopen - geef het niet allemaal gratis weg.

Er zijn een miljoen verschillende manieren om geld te verdienen met wat je graag doet. Zorg er wel voor dat je geweldige waarde biedt aan je volgers als je wilt dat ze hun portemonnee voor je openen. Hier zijn zes tips om winstgevend en populair te zijn:

1. Wees luid en eigenwijs

Sommige mensen kunnen gewoon niet te veel tweeten of te veel video's maken. Hun publiek is enorm en mensen letten elke keer dat ze hun mond opendoen op. Zelfs als je niet van alles houdt wat een luid persoon zegt, heb je geen andere keuze dan te luisteren. Ze nodigen uit tot conflict en debat en het maakt niet uit of je ze leuk vindt.

2. onderwijzen

De beste manier om jezelf te helpen verheffen, is door de mensen om je heen te verheffen.

Geef tot het pijn doet. Leer alles wat je weet. Leer je geheimen. Laat mensen stap voor stap zien wat je doet en hoe je het doet. Maak uw mislukkingen net zo openbaar als uw successen. Gebruik elke les in je leven als een goed advies.

Onthoud: niemand luistert naar de stille expert.

3. Breek alle regels

Productieve mensen hebben het te druk met het omverwerpen van barrières om hun publiek te helpen tijd te verspillen aan regels. Ze hebben geen tijd om te vragen of ze het op de juiste manier doen of niet. Een van de ergste dingen die u kunt doen, is naar de lijst met regels van iemand anders kijken en deze toepassen op uw marketing. Geen twee mensen of bedrijven zijn hetzelfde. Bepaal wat je missie is en wat je doelen zijn. Bedenk dan onderweg je regels.

4. Schaam je niet

Soms zijn mensen bang om hun kennis te delen omdat ze niet arrogant willen overkomen. Ze willen misschien geen scène maken over een controversieel onderwerp. Maar als u uw expertise niet uitspreekt, zullen mensen zich wenden tot de man die dat wel doet.

Ik schaamde me al lang geleden niet meer. Ik weet dat ik er een deel van de tijd als een dwaas uit zal zien. Ik ga fouten maken. Dat gezegd hebbende, zou ik veel liever door de muur knallen dan in de hoek kruipen als het gaat om een ​​expert in mijn vakgebied.

5. Verdien geld, schat

Als een grote online aanhang altijd gelijk zou zijn aan geld, zou de wereld vol instant miljonairs zijn. Dit is absoluut een branche waar de 80/20-regel van toepassing is. 80% van het geld online wordt verdiend door 20% van de mensen. Hoe zet je de inkomstenstroom op gang? Hoe krijg je 10.000 YouTube-abonnees en laat je geld regenen? Haal ze zo snel mogelijk van YouTube en zet ze op je e-maillijst. Geef ze dan iets om te kopen. Maak iets goedkoops voor mensen die niet veel geld hebben en maak iets anders duurs voor mensen die van je houden en die $ 1000 een gat in hun zakken laten branden. Zodra u ziet dat uw bezoekersaantallen en online volgers beginnen te groeien, kunt u producten ontwikkelen om hun leven te verbeteren.

6. Bezit je platform

Een van de belangrijkste internetadviezen die ik geef: bouw je rijk niet op gehuurde grond. De bittere realiteit over sociale media die de meeste mensen lijken te vergeten, is dat u niet de eigenaar bent van uw sociale media-informatie. Je bezit geen van je volgers. Ik heb Facebook-fanpagina's met 50.000 volgers zien sluiten zonder uitleg en zonder verhaal.

Wat is er ooit gebeurd met al die Vine-sterren?

Zorg ervoor dat u uw eigen website en uw eigen e-maillijst bouwt. Je kunt zelfs zo ver gaan als het bouwen van je eigen sociale-mediasite met tools zoals Buddypress. Maar begin vandaag nog met het bouwen van uw rijk op uw land. Ik vertel mensen dat ze zich altijd moeten voorstellen hoe hun bedrijf eruit zou zien als een of al hun sociale-mediasites morgen zouden verdwijnen. Als dat een dramatische invloed zou hebben op de stroom van nieuwe zaken die uw deur binnenkomen, dan heeft u werk te doen.

Branding is iets dat we allemaal moeten doen. Laat het meeste natuurlijk gebeuren.

Je merk is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Doe niet alsof. Werk eraan om volledig jezelf en volledig transparant te zijn en je volgende zal vanzelf gebeuren.

Kijk naar jongens als Ryan Stewman, Grant Cardone of Robert Syslo -- ze maken het af in het bedrijfsleven terwijl ze populair zijn en elke dag de regels overtreden.

Aanbevolen verhalen

FCC blokkeert regels zodat u kunt bepalen hoe ISP's uw gegevens gebruiken

UPDATE: Nieuwe FCC-voorzitter Ajit Pai hield zich aan de regels, met het argument dat de FTC het zou moeten afhandelen.

Hoe Business Intelligence ten goede wordt verstoord

Het volume en de complexiteit van gegevens vereist een systematische organisatorische inspanning om er maximaal voordeel uit te halen.

Top 6 Bluetooth-doucheluidsprekers die u nu kunt kopen

Echte audiofielen kunnen niet zonder hun muziek, dus er is waarschijnlijk een luidspreker in elke denkbare kamer - inclusief de douche. Een warme douche combineren met...

Meer (of minder) persoonlijke gegevens delen met Cortana

Cortana op Windows 10 is handig; de kunst is om voldoende gegevens te verstrekken zonder inbreuk te maken op uw privacy.

ISP-tekst of bedrijfsbranding verwijderen uit de titelbalk van Internet Explorer

We hebben het allemaal wel eens gezien: een bedrijf vol bazen met puntige haren voelt de behoefte om hun bedrijfsnaam in de titelbalk van Internet Explorer in te voegen.