6 persoonlijkheidsfouten die tot ondernemerssucces kunnen leiden

Je communiceert met de wereld op een manier die de meeste mensen doet ineenkrimpen. Mensen hebben vaak medelijden met je omdat je niet helemaal 'gelijk' hebt en ze doen hun best om je te helpen met nuttig advies, gratis seminars en, in extreme gevallen, veel gebed.

De meeste dagen vind je het oké om anders te zijn, maar er zijn andere dagen waarop je je afvraagt ​​of je misschien moet proberen te veranderen wie je bent om in te passen.

Maar je kunt niet veranderen en dat weet je, hoeveel je ook probeert. Misschien ontdek je op een dag dezelfde eigenschappen die mensen als tekortkomingen beschouwen als de motiverende factoren achter sommige briljante leiders.Als je gebreken hebt en je weet het, kunnen deze zes eigenschappen je naar een nieuw pad leiden dat rechtstreeks naar ondernemerschap leidt:

1. Geen behoefte aan een 9-tot-5 kantoorbaan.

Het idee om in een kantooromgeving te werken, maakt je misselijk. Je probeerde op een kantoor te werken en het duurde misschien een maand voordat je paniekaanvallen kreeg.

Werken aan je eigen schema past zoveel beter bij je en je gedijt goed als je zelfstandige projecten hebt om te voltooien. Geef jezelf nog geen korting. Je bent geen mislukkeling. Het is zeer waarschijnlijk dat het niet kunnen volhouden van een kantoorbaan van 9 tot 5 u zal dwingen uw eigen bedrijf op te richten.

2. Omgaan met sociale kringen.

Het maakt niet uit hoeveel sociale groepen je probeert aan te sluiten, je lijkt er niet in te passen. Je brengt het grootste deel van je tijd alleen door met je af te vragen of je ooit je perfecte plek in de wereld zult vinden.

Het is vervelend voor u om te denken dat van de miljarden mensen op deze planeet, u zich maar met een select aantal kunt verbinden. Dit onvermogen om sociale relaties aan te gaan en te onderhouden kan je naar beneden halen, tenzij je het herkent als een geschenk dat het is.

Maar als je veel tijd alleen hebt, kun je de oplossingen creëren die de wereld nodig heeft om vooruit te komen. Verspil geen tijd met slecht voor jezelf te voelen. Je zit alleen in een klas en je missie is om iets te bouwen dat de mensheid ten goede zal komen.

3. Niet in staat om aanwijzingen op te volgen.

Sommigen proberen je misschien als incompetent te bestempelen omdat je niet kunt gaan zitten, je mond houden en de instructies opvolgen. Ja, u kunt de instructies volgen, maar alleen de instructies waarvan u denkt dat ze correct zijn. Als je een vermoeden hebt dat er een betere manier is om iets te doen, dan doe je het op jouw manier, tot grote ergernis van anderen.

Deze eigenschap hoeft geen negatief stigma te hebben. Je weet tenslotte dat instructies voor IKEA-boekenkasten zijn en dat alle andere regels slechts suggesties zijn.

Als u merkt dat u floreert wanneer u uw eigen regels maakt, bent u misschien wel de leider die een bedrijf nodig heeft om het naar een hoger niveau te tillen.

4. Een torenhoog zelfbeeld hebben.

Mensen herinneren je er consequent aan dat je nederig moet zijn en nooit opzettelijk de aandacht op jezelf moet vestigen. Je bent het er mee oneens. Je denkt dat je geweldig bent en je vraagt ​​je af wanneer de rest van de wereld een idee krijgt.

Je gelooft dat je het in je hebt om de manier waarop dingen werken te veranderen en het mooie is dat je het probeert. Uw inspanning zal worden opgemerkt als u consequent en toegewijd bent. Je bent tenslotte niet gebrekkig. Uw vertrouwen in uzelf kan ertoe leiden dat u een bedrijf of product opricht dat de manier waarop mensen in deze wereld met elkaar omgaan zal veranderen.

5. Afzien van een romantische relatie.

Niemand is zo aantrekkelijk voor je als vooruitgang. Je ziet af van vrijdagavonden aan de bar om zonder aarzelen aan je zakelijke doelen te werken.

Mensen begrijpen niet waarom je in de dertig bent en niet minstens één keer verloofd bent geweest en ze zetten je elke kans die ze krijgen onder druk. In hun ogen verlies je het leven. Maar jij gelooft dat het leven meer is dan alleen een wandeling door het gangpad en foto's ophangen aan de muur van de woonkamer.

Je wordt geprikkeld door het grijpen naar de koperen ring van innovatie en je wilt anderen meenemen.

6. Obsessief.

Je kunt niet slapen voordat je je projecten hebt gedaan. Als je probeert af te schilferen en iets geks te doen, drukt het verdomde gewicht van schuldgevoel als honderd olifanten op je borst.

Je moet je taken voltooien. Je moet je doelen bereiken. Je moet elke dag meer leren, meer groeien en meer zijn, anders heb je het gevoel dat je je leven aan het verspillen bent.

Iedereen vertelt je dat balans de sleutel is tot een volledig bevredigend leven, maar je luistert niet omdat je meer werk te doen hebt en ze je voortgang onderbreken met hun gezeur.

De kans is groot dat je een burn-out krijgt als je niet leert hoe je een pauze moet nemen.

Maar er is ook een kans dat u uw verwachtingen overtreft en uiteindelijk de mal doorbreekt en anderen naar een nieuw tijdperk in het bedrijfsleven leidt.

Te Erika Patterson

Te-Erika Patterson, gevestigd in Los Angeles, is journalist, producent van multimedia-inhoud en de maker van The Rebuild Your Life Project op MySavvySisters.Com, een empowerment-blog voor vrouwen. Ze runt ook M...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Een haptische polsband kan blinden helpen de wereld te 'zien'

Blinde mensen zijn immers sterk afhankelijk van hun tastzin.

Inhuldiging-protest arrestaties leiden tot vervolging van Facebook-gegevens

Het sociale netwerk lijkt maar al te bereid om uw gegevens te delen met wetshandhavers.

Top 6 Bluetooth-doucheluidsprekers die u nu kunt kopen

Echte audiofielen kunnen niet zonder hun muziek, dus er is waarschijnlijk een luidspreker in elke denkbare kamer - inclusief de douche. Een warme douche combineren met...

Samsung wijt twee verschillende batterijfouten voor de Note 7-branden

Honderden onderzoekers werkten om erachter te komen wat er gebeurde.