5 unieke Home Tech-gadgets die je kunt gebruiken


Technologie heeft ons leven slimmer, beter en veel comfortabeler gemaakt. Ben je op zoek naar geweldige gadgets die je een slimmer huis beloven? Als we naar de technische markt kijken, zullen we zien dat er een verscheidenheid aan thuisgadgets is die men kan kopen. Ze zijn niet alleen slim, maar ze beloven ook veel gemak en comfort. Net zoals de wereld van smartphones met de dag groter wordt, groeit ook het aantal smart home-gadgets snel.
Hier zijn 5 beste gadgets voor thuistechnologie die uw leven tegenwoordig gemakkelijker en beter kunnen maken. Het zijn meer 'must have in your house' producten.

  1. Waterkoelerdispenser: we willen allemaal een gezonde levensstijl leiden, maar drinken we ook gezond? Om zeker te zijn van veilig water, kun je kijken naar verschillende soorten waterkoelerdispensers. Whirlpool waterdispenser brengt de technologie van het zesde zintuig binnen. Het doodt ook bacteriën en virussen door zijn onstabiele zuurstoftechnologie. kijk dus altijd eerst naar de 'slimheid' die een waterkoeler dispenser je te bieden heeft, voordat je erin investeert. Probeer dus altijd de beste waterkoelerdispenser te vinden.
  2. Yale Keyless Connected Smart Lock: we willen allemaal veiligheid in de wereld van vandaag en uw huis moet de veiligste plek zijn voor u en uw gezin. Als je een slim huis hebt, dan is dit slimme slot de beste keuze voor jou. Hiermee sluit je eenvoudig deuren en ontgrendel je deze alleen via het slimme slot. U kunt ook pincodes instellen voor andere gezinsleden, zodat zij ook tijdens uw afwezigheid het huis kunnen betreden.
  3. Nest-thermostaat: het is tegenwoordig echt koud buiten, nietwaar? Met deze verbazingwekkend eenvoudige gadget pas je de warmte van je huis gemakkelijk aan. Als het je te koud is, dan kun je het eenvoudig warmer krijgen door middel van deze gadget. En staat de verwarming te hoog, dan heb je in de app verschillende instellingen waarmee je de temperatuur vrij eenvoudig kunt regelen.
  4. Phillips Hue Starter Kits: We houden allemaal van verlichting op onze manier. Sommige mensen houden van laag en anderen willen dat ze helder zijn. Met deze eenvoudige kit kun je echter de helderheid, tinten en het contrast van je lampen aanpassen, gewoon via een app. Met deze kit kunt u 50 lampen tegelijk bedienen. Dit kan een geweldige gadget zijn voor een groot huis of misschien als je een verjaardagsfeestje hebt bij jou thuis.

5. Lichaamsvetanalysator: Lichaamsvetanalysatoren zijn een van de beste methoden om uw conditie en algehele gezondheid bij te houden vanuit het comfort van uw eigen huis. Een gezonde hoeveelheid lichaamsvet hebben is cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid en het vermijden van gezondheidsrisico's zoals hartaandoeningen, obesitas en diabetes. Een kwaliteitsweegschaal voor het analyseren van lichaamsvet kan u helpen uw lichaamsvet onder controle te houden. Voor degenen die hun dieet en trainingsroutine willen maximaliseren, zijn deze slimme weegschalen, of lichaamsvetanalysatoren, ongelooflijk handig om de voortgang bij te houden en specifieke fitnessdoelen vorm te geven.

Dit zijn de top 5 beste gadgets voor thuistechnologie die u dit jaar of misschien op elk moment kunt kopen, omdat ze veiligheid, slimheid en comfort garanderen.Aanbevolen verhalen

Technische trends in 2017: 5 essentiële apparaten om een ​​Smart Home te creëren

Dacht je dat slimme huizen tientallen jaren ver weg waren? Denk nog eens na. Volgens de studie van vorige maand door CNET en Coldwell Banker heeft 28% van de Amerikanen al minstens...

Beste technische cadeau: entertainment onderweg

De feestdagen zijn net voorbij en mensen over de hele wereld verheugen zich met betoverende geschenken. Tot nu toe hebben velen van ons een geavanceerde smartphone ontvangen...

De beste 3D-printer voor thuisgebruik voor beginners (tot nu toe)

De Tiertime Up Mini 2 is voor de meeste mensen de beste keuze.

De top 5 reisgadgets voor roadtrips in 2017

Fotocredit: Zach Dischner Stoppen met roken, afvallen, geld besparen -- Amerikanen nemen elk nieuw jaar dezelfde voornemens. Maar terwijl velen naar de sportschool gaan, s...

Mensen hebben unieke 'vingerafdrukken' in de hersenen, bevestigen wetenschappers

De verbindingen van onze hersenen zijn zo uniek dat ze kunnen worden gebruikt om individuen te identificeren.