De 5 Top 10X-principes voor succes

Zes jaar geleden schreef ik The 10X Rule, een bestseller omdat het levens blijft veranderen. De 10X-regel is een beweging geworden. Ben je klaar om er deel van uit te maken? Geen enkel boek blijft zes jaar op de bestsellerlijst staan, tenzij de inhoud echt is. 10X zal nog jaren van invloed blijven op levens. We zijn dit jaar begonnen met de 10X Growth Conference en kijken ernaar uit om er een jaarlijkse traditie van te maken. Dit was een van de grootste ondernemersconferenties van 2017.

Vandaag wil ik de vijf belangrijkste principes in The 10X Rule onthullen die je in je leven moet toepassen voor enorm succes.

1. Aan succes geen gebrek.

Er is zoveel geld op deze planeet dat het te gek is. De aandelenmarkt zou een biljoen dollar kunnen verliezen en er zou nog steeds een overvloed aan rijkdom op deze planeet zijn. Succes is geen loterij, bingo, paardenrace of kaartspel waarbij er maar één winnaar is.Er zal nooit een gebrek aan succes zijn omdat het wordt gecreëerd door degenen die geen grenzen hebben op het gebied van ideeën, creativiteit, vindingrijkheid, talent, intelligentie, originaliteit, doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Merk op dat ik naar succes verwijs als iets dat is gecreëerd - niet verworven. In tegenstelling tot koper, zilver, goud of diamanten - items die al bestaan ​​en die je moet vinden om op de markt te brengen - is succes iets dat mensen maken.

2. Verantwoordelijkheid nemen voor alle resultaten.

Verantwoordelijkheid nemen voor alles in je leven is de enige manier om controle over je leven te krijgen. Huilbaby's, zeurpieten en slachtoffers zijn gewoon niet goed in het aantrekken of creëren van succes. Het is niet eens dat ze niet in staat zijn; het is alleen zo dat mensen die doorgaans slagen, grote acties moeten ondernemen -- en het is onmogelijk om grote acties te ondernemen als je geen verantwoordelijkheid neemt. Het is even onmogelijk om iets positiefs te doen als je je tijd besteedt aan het verzinnen van excuses. succes is niet iets dat je overkomt; het is iets dat gebeurt door jou en door de acties die je onderneemt.

3. Neem alleen massale acties.

Wanneer je begint te werken met massale acties, zal je mindset veranderen en zo ook je resultaten.

Je zult uiteindelijk kansen aangrijpen die je eerder, later en op een andere manier zult moeten aanpakken dan je op een normale dag zou doen, waardoor een routinedag verleden tijd is. Door massale acties te ondernemen, zullen mensen je vragen:

Waarom ben je nog zo laat weg?

Wat bel je op zaterdag?

Je geeft nooit op, toch?

Ik wou dat mijn mensen zo werkten.

En zelfs Wat ben je aan het doen?

Als je geen nieuwe problemen creëert, onderneem je niet genoeg actie.

4. Angst is een indicator om actie te ondernemen.

Angst onder controle krijgen is niet gemakkelijk, maar het is cruciaal voor succes. Misschien weerhield angst je ervan een klant te bellen, geld in je bedrijf te investeren, of misschien naar een nieuwe stad te verhuizen voor een geweldige kans of een geweldige relatie naar een serieuzer niveau te tillen. Iedereen ervaart angst, maar het is hoe je erop reageert dat uiteindelijk het verschil maakt in je leven. Angst is de grote indicator die rijke en succesvolle mensen zien als het signaal om door te drukken en naar de andere kant van expansie te gaan.

5. Kritiek is een teken van succes.

Hoewel kritiek krijgen zeker niet het beste gevoel ter wereld is, heb ik goed nieuws: kritiek ontvangen is een trefzeker teken dat je goed op weg bent. Kritiek is niet iets dat je wilt vermijden; het is eerder wat je moet verwachten dat op je pad komt als je eenmaal groot begint te raken. Het is normaal dat je kritiek wilt vermijden, omdat het meestal aan iets negatiefs is gehecht. Echter, hoe meer kritiek je krijgt, hoe meer aandacht je krijgt, omdat mensen niet iets kunnen bekritiseren zonder het eerst te weten. Concentreer je niet op wat ze zeggen. Concentreer je op het feit dat je zo'n succes hebt gecreëerd dat mensen er niet over kunnen praten.

Als je dat nog niet hebt gedaan, koop dan een exemplaar van The 10X Rule. Als je al een exemplaar hebt, koop er dan vandaag nog een voor een vriend. 10X is een manier van leven die je voor altijd zal veranderen, ga gewoon naar Amazon en lees de getuigenissen voor jezelf.

Grant Cardone

Grant Cardone is een internationale verkoopexpert, bestsellerauteur van de New York Times en presentator van de radioshow The Cardone Zone. Hij heeft drie bedrijven opgericht: Cardone Enterprises, Cardone Real Estate Holdings en de Cardone Group. Hij heeft sch...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Denk je dat je de juiste etiquette begrijpt? Probeer deze 5 sociale dilemma's te beantwoorden.

Misschien is het tijd om weer naar school te gaan.

5 belangrijkste trends in webontwikkeling om op te letten in 2017

Webontwikkeling is elke dag een dynamische zone, die zichzelf gelaagd en opnieuw vormgeeft volgens de veranderende trends en de nieuwste technologische ontwikkelingen in de branche. Van opgenomen...

Raspberry Pi Compute Module 3 biedt 10x prestaties

Nieuwste module is gebaseerd op de Raspberry Pi 3-hardware

Interview met Bo Lu, CEO van het bedrijf dat Robo-Advisors gebruikt om investeringsprincipes toe te passen op klantportefeuilles

Wanneer u de markt probeert te voorspellen, worden risico's een grote factor. Natuurlijk, wat als het veel oplevert? Maar wat als dat niet zo is? Hoewel er plaats is voor r...