5 technische gadgets waar muziekliefhebbers voor zullen stervenVoor muzikanten die serieus willen overstappen van het amateurlabel naar de wereld van professionele muziek, komt er veel kijken om succesvol te zijn. En hoewel muzikale vaardigheid zeker een sleutelrol speelt, is er meer om een ​​professionele muzikant te zijn dan een zieke solo te kunnen spelen.

Soms heb je een beetje hulp nodig.

Probeer deze 5 technische gadgets

Wil je weten waarom de meeste mensen geen succesvolle muzikanten kunnen worden? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft het weinig te maken met bekwaamheid. De meeste mensen zijn gewoon niet bereid om te leren of willen niet de juiste hulpmiddelen gebruiken.

Bovendien hebben niet-succesvolle muzikanten de neiging om te spotten met het krijgen van hulp van anderen en veroordelen ze leer-/hulphulpmiddelen die anders door anderen als effectief worden beschouwd.

Als je succesvol wilt zijn en je muzikale talenten naar een hoger niveau wilt tillen, moet je de juiste hulpmiddelen gebruiken. Dat betekent dat je de volgende technische gadgets en tools moet bekijken en gebruiken.

1. Topspin

Voor muzikanten die muziek maken en een aanhang proberen op te bouwen, is niets krachtiger dan internet. En hoewel sociale-mediaplatforms zoals Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat belangrijk zijn, moet je ook Topspin gebruiken.

Met deze service kun je e-mailadressen verzamelen, volgers betrekken en zelfs muziek en merchandise verkopen via je profiel. Overweeg zeker om het te gebruiken als je serieus bent over het uitbreiden van je online aanwezigheid.

2. Pryma-hoofdtelefoon

Weinig dingen zijn belangrijker dan de manier waarop je muziek hoort. Hoewel er iets krachtigs is aan het luisteren naar muziek met een groep mensen, zijn er genoeg momenten waarop je een koptelefoon op moet zetten en alleen moet luisteren.

Op deze momenten zul je de Pryma-hoofdtelefoon geweldig vinden. Hoewel ze maar liefst $ 500 kosten, zijn Pryma-koptelefoons handgemaakt in Italië van leer, koper, roestvrij staal en gegoten aluminium. Ze zien er geweldig uit en klinken nog beter.

3. AfterShokz Bluez 2s-koptelefoon

Er zijn twee mogelijke problemen bij het luisteren naar muziek via traditionele hoofdtelefoons.

Om te beginnen kun je je trommelvliezen kapot maken. Hoewel dit nog steeds geen bekend wetenschappelijk feit is, zijn er tal van onderzoeken die de nadelige gevolgen van in-ear hoofdtelefoons benadrukken.

Ten tweede vermindert het dragen van een koptelefoon je situationeel bewustzijn aanzienlijk. Dit kan gevaarlijk zijn tijdens het autorijden, lopen in een drukke straat of andere dingen.

De oplossing is de AfterShokz Blues 2s, een koptelefoon die niet echt in of over je oren gaat. In plaats daarvan rusten ze op je wangen en leveren ze muziek door de botten in je gezicht. Best wel cool, hè?

4. Snark Superstrakke stemapparaat voor alle instrumenten

Er zijn veel goede tuners op de markt. En hoewel ze allemaal redelijk goed werken als je in je slaapkamer zit en tegen jezelf aan het tokkelen bent, zijn er maar weinig die het goed doen om een ​​gitaar goed te stemmen als je op het podium of in een luide omgeving bent.

Deze Snark tuner is anders. Hij stemt af op basis van trillingen, wat betekent dat hij nauwkeurig is, zelfs als er andere instrumenten worden bespeeld.

5. De Shredneck

Er zijn veel momenten waarop je gitaar wilt oefenen, maar dat niet kunt omdat je in een omgeving bent waar je je gitaar niet hebt of er niet gemakkelijk uit kunt trekken. Dit is waar de Shredneck super waardevol is.

Het is een op zichzelf staand hulpmiddel dat in wezen de hals van een gitaar is en waarmee je toonladders, pull-offs, hammer-ons en plukpatronen kunt oefenen, waar je ook bent.

Gebruik de juiste hulpmiddelen

Er is geen magisch recept om een ​​succesvolle muzikant te worden. Als je echter bereid bent om te leren, doe je het goed voor jezelf.

De bovengenoemde gadgets zouden moeten helpen.

Aanbevolen verhalen

Valentijnsdag cadeau-idee voor technische liefhebbers

Er is zeker een tech-enthousiasteling in uw familie, of het nu uw echtgenoot of uw kind is. Valentijnsdag staat voor de deur, dus je hebt vast en zeker...Top 5 mobiele app-trends om op te letten in 2017

Als statistieken iets afleiden, hebben op dit moment ten minste 2,6 miljard mensen in de wereld toegang tot smartphones. Eerlijk gezegd hebben deze smartphones een revolutie...

Hoe hi-tech gadgets de manier waarop we dutten veranderen

Een dutje nodig? Je bent niet de enige, de drukke levensstijl van moderne krijgers wordt steeds meer beroofd van slaap. Dutjes zijn nu belangrijker dan ooit. Dus...

Deze tools maken van elke beginner een muziekproducent

Apps en de gadgets die ze gebruiken, zijn waarschijnlijk een van de grootste uitvindingen van de mens. Smartphone-apps leren je hoe je je favoriete gerecht kookt, een auto bestuurt...