5 goedkope franchises die u kunt starten voor slechts $ 4.000

Als ondernemer ben je klaar met werken voor andere mensen. Je wilt je dromen volgen, je eigen doelen stellen en je verdiepen in projecten waar je gepassioneerd over bent.

Maar het starten van een bedrijf kan duur, riskant en soms eenzaam zijn. Om die problemen te verhelpen, hebben we een diepe duik genomen in de Franchise 500-lijst van 2017 om kansen te vinden die betaalbaar zijn, een bewezen groeipotentieel hebben en geweldige ondersteuning bieden.

Bekijk deze lijst met vijf franchises die u in uw regio kunt starten voor minder dan $ 4.000.Jan-Pro Franchising Int'l. Inc.

5-voordelige-franchises-die-u-kan-starten-voor-zo-klein-als-4000 foto 1

37

$ 3.985 tot $ 51.605

375 eenheden (+4,8 procent)

Jan-Pro, een commercieel schoonmaakbedrijf, biedt veel flexibiliteit voor potentiële franchisenemers. Of u nu vanuit huis een bedrijf wilt starten of internationaal wilt gaan winkelen, het bedrijf heeft een plan voor u. Die flexibiliteit in combinatie met de lage franchisevergoeding maakt het voor nieuwe investeerders gemakkelijker dan bijna elk ander groot merk.

Stratus Building Solutions

5-goedkope-franchises-die-u-kan-starten-voor-zo-klein-als-4000 foto 2

71

$ 3.450 tot $ 64.550

124 eenheden (+9 procent)

Stratus Building Solutions, een andere commerciële schoonmaker, biedt ook twee verschillende franchiseconcepten voor extra flexibiliteit. U kunt ofwel een unit-franchise worden, die betaalbaarder is en vaak thuis gebaseerd, of een masterfranchise, die toezicht houdt op de unit-franchises in uw exclusieve gebied. Een groot verschil tussen de twee commerciële schoonmaakbedrijven is echter dat Stratus nog niet zo gevestigd is als Jan-Pro, wat betekent dat er mogelijk meer groeipotentieel is.

Cruiseplanners

5-voordelige-franchises-die-u-kan-starten-voor-zo-klein-als-4000 foto 3

75

$ 2.095 tot $ 22.867

361 eenheden (+17,4 procent)

Cruise Planners, een vertegenwoordiger van American Express Travel Services en een netwerk van reisbureaus aan huis, stelt reisagenten in staat om vanuit huis te werken en full-service reispakketten te verkopen, waaronder cruises, vakanties aan land, reisverzekeringen, autoverhuur en meer. Dus als je een goede planner bent en van reizen houdt (maar ook graag vanuit huis werkt), is deze franchise misschien een perfecte niche.

Jazzercise Inc.

5-voordelige-franchises-die-u-kan-starten-voor-zo-klein-als-4000 foto 4

81

$ 3.530 tot $ 12.900

181 eenheden (+2,1 procent)

Jazzercise-instructeurs geven elk jaar een programma voor lichaamsconditionering aan bijna een half miljoen deelnemers in de Verenigde Staten en meer dan 30 andere landen. Deze instructeurs zijn opgeleid en gecertificeerd voordat ze franchisenemer worden. Dus als je van fitness houdt, is deze franchise misschien perfect. Anders kom je nooit te ver.

Droomvakanties

5-voordelige-franchises-die-u-kan-starten-voor-zo-klein-als-4000 foto 5

156

$ 3.245 tot $ 21.850

80 eenheden (+7,9 procent)

CruiseOne/Dream Vacations-franchises verkopen reispakketten, inclusief reisverzekering, excursies aan wal, hotels en tours aan individuen, stellen, gezinnen, bedrijven en groepen. Het bedrijf met verreweg de minste franchises bestaat al sinds 1991, wat betekent dat je deel kunt uitmaken van iets kleins en intiems zonder het gevoel te hebben dat je een groot risico neemt.

Aanbevolen verhalen

Hoe franchise-makelaars uw nestei kunnen laten groeien (of vernietigen)

Doe voorzichtig.

IKEA lanceert zijn eigen goedkope assortiment slimme verlichting

Voor veel mensen begint hun eerste kennismaking met de wereld van domotica met verlichting. Daar is een goede reden voor: slimme lampen passen gemakkelijk in bestaande...

Instagram begint 'gevoelige' foto's in je feed te vervagen

In de afgelopen maanden heeft Instagram een ​​aantal langverwachte stappen ondernomen om misbruik op zijn platform te verminderen en de ervaring in het algemeen beter en veiliger te maken voor alle gebruikers....

Denk je dat je de juiste etiquette begrijpt? Probeer deze 5 sociale dilemma's te beantwoorden.

Misschien is het tijd om weer naar school te gaan.

Deze millennials runnen franchises met hun ouders. Dit is wat ze hebben geleerd.

Geconfronteerd met verminderde vooruitzichten op een baan, werken millennials steeds vaker samen met hun ouders in de franchisewereld.