4 tips voor het opbouwen van een bedrijf van een miljoen dollar

Vijfenzeventig procent van de startups faalt, velen van hen episch. Van de duizenden bedrijven die elk jaar worden opgericht, overleeft slechts een fractie. En van de weinige die nog over zijn, zal slechts een klein aantal jaar na jaar een omvangrijke en duurzame inkomstenstroom produceren.

Dus, wat scheidt een failliete startup van een bedrijf van een miljoen dollar? Wat is er nodig om de naald in de positieve richting te bewegen?

Gerelateerd: 5 tips voor het starten van een succesvol bedrijfHet moeilijkste van het uitzoeken van dit traject is dat er geen voorgeschreven recept is dat u kunt volgen om te garanderen dat het uwe een succesvol, groot bedrijf zal worden. Als dat zo was, zou nu iedereen rijk en beroemd zijn. Helaas is de realiteit echter andersom.

De reden? Verkeerde afstemming van de verwachting. De meeste beginnende ondernemers zijn niet voorbereid op de lange, zware reis die voor ons ligt. De meeste startende oprichters hebben geen idee wat er nodig is om een ​​marginaal succesvol bedrijf op te bouwen, laat staan ​​een bedrijf van een miljoen dollar. Maar er zijn minstens vier dingen die ze moeten weten voordat ze het proberen:

1. Shh. . . Bouw in stilte.

Quiane Crews, voorzitter van Stealth Performance Communications, heeft één cruciale tip: 'Bouw in stilte; ze kunnen niet stoppen wat ze niet kunnen zien', citeerde hij als zijn advies tijdens een interview dat ik met hem had op een conferentie.

'Mijn nummer 1 advies voor ondernemers is om in stilte te bouwen', zei Crews. 'Een veelgemaakte fout die ondernemers maken, is dat we zo enthousiast worden over een idee of zakelijke onderneming die we hebben, en dat we onze visie gaan delen met mensen om ons heen en dicht bij ons. Het slechte hieraan is dat niet iedereen is bedoeld om uw visie te kennen.

'Ik heb geleerd dat ik mensen mijn volgende zet niet moet vertellen als ik het nog niet heb gedaan. Als mensen niet weten wat je doet, kunnen ze je niet afleiden of je doel in de weg staan.' Volgens Crews laat je, door mensen te vertellen wat je aan het doen bent of wat je gaat doen, je hand zien voordat je ermee speelt.

Gerelateerd: 9 stappen die uw kansen op het starten van een succesvol bedrijf zullen helpen

'Ik heb mijn ups en downs gehad, evenals elke succesvolle ondernemer', vervolgde Crews. 'Een van de belangrijkste redenen waarom ik in korte tijd enorm veel succes kon behalen, is dat niemand wist wat ik deed, en ik had een geweldig team dat op dezelfde lijn stond als ik.'

2. Focus. concentreren, concentreren.

In dezelfde lijn moet je je al vroeg realiseren dat het opbouwen van iets succesvols jaren van intense focus zal vergen. 'Overnight success stories' bestaan ​​alleen in sprookjes.

De realiteit van het opbouwen van een bedrijf, vooral een succesvol bedrijf, is niet wat je in de films ziet. Het dagelijkse leven zit veel meer in het onkruid. Je gaat e-mails versturen. Nachters trekken. Alles doen om de klus te klaren.

Het moeilijkste is om gefocust te blijven. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je talenten te benutten en te verkennen. Je moet leren nee te zeggen tegen de meeste dingen. Waarom? Omdat uw tijd, zoals u snel zult beseffen, uw meest waardevolle hulpbron is. Meer geld ophalen kan altijd. Je kunt altijd meer mensen aannemen. Maar u kunt niet meer tijd produceren.

U heeft 24 uur per dag, zeven dagen per week de tijd om het maximale uit uw bedrijf te halen. Iedereen concurreert tegen je. Als je serieus bezig bent met groeien, moet je je bewust zijn van hoe je je tijd besteedt en je concentreren op wat er echt toe doet.

3. Welkom feedback.

Een van de moeilijkste aspecten van het zijn van de persoon die de leiding heeft over uw bedrijf, is de verantwoordelijkheid voor alles te nemen - zowel de goede als de slechte delen. Feedback is vooral moeilijk om mee om te gaan, vooral op de ruige dagen waar het onvermijdelijk mis gaat.

Als je een echt succesvol bedrijf wilt bouwen, moet je twee dingen doen:

  • Koppel uw persoonlijke gevoelens los van de feedback die u ontvangt. Om succesvol te zijn, mag je niet beledigd zijn als mensen je werk of strategie bekritiseren.

  • Zorg ervoor dat de waarheid het wint.

Door de feedback die ze krijgen te stagneren of af te wijzen, belemmeren oprichters vaak de waarheid; ze doordringen hun eigen persoonlijke vooringenomenheid in het besluitvormingsproces. Maar om die bedrijven succesvol te laten zijn, moet de waarheid zegevieren. Als oprichter moet u er alles aan doen om vooroordelen uit uw systeem te verwijderen, zodat u altijd zo zuiver en 'biasvrij' mogelijk beslissingen neemt.

4. Wees klaar om je aan te passen.

In dezelfde lijn, ego terzijde, weet dat de beste oprichters degenen zijn die zich kunnen aanpassen. Het bouwen van een startup lijkt veel op een achtbaan. Voor elke up zijn er waarschijnlijk drie tot vier downs.

Om een ​​business van een miljoen dollar te realiseren, moet je leren hoe je zowel de successen als de mislukkingen kunt doorstaan. Er zal een dag komen waarop alles er slecht uitziet. Uw medewerkers zullen willen stoppen. Uw investeerders willen hun geld terug. En op dit moment schitteren de beste oprichters. Ze passen zich aan. Ze zijn geobsedeerd door problemen, niet door oplossingen, en zijn in staat om alle vooroordelen weg te nemen en de juiste beslissingen te nemen.

Om een ​​succesvol bedrijf op te bouwen, moet je kunnen veranderen. In een wereld die zo snel verandert, zullen oprichters en hun bedrijven die zich niet kunnen aanpassen aan veranderingen ver achterblijven.

Gerelateerd: Hoe het herkennen van een probleem de sleutel is tot het starten van een succesvol bedrijf

Zoals veel dingen in het leven, is succes in de startup-wereld een marathon, geen sprint; er zijn geen gegarandeerde snelkoppelingen. Het enige dat uw bedrijf van succes scheidt, is hard werken en geluk. Als u zich concentreert op wat u kunt controleren, alle vooroordelen wegneemt en meegroeit met uw markt, zullen er goede dingen komen.

Peter Daisyme

Peter Daisyme is de mede-oprichter van Hostt uit Palo Alto, Californië, gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het gratis hosten van hun website voor het leven. Eerder was hij mede-oprichter van Pixloo, een bedrijf dat mensen hielp bij het verkopen van hun...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Adobe Beefs Up Stock Photo Library, Tips PowerPoint Plugin

De stockfotografie-service van Adobe voegt inhoud toe van Reuters, USA Today en Stocksy, terwijl de AI-ondersteunde visuele zoekactie wordt verbeterd.

'Need for Speed: Payback' en auto-ongelukken

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige racegames behoorlijk tamme crashes hebben? Dit is waarom.

Boeing bouwt DARPA's nieuwe hypersonische ruimtevliegtuig

Darpa's XS-1 ruimtevliegtuig zal het mogelijk maken om in een oogwenk satellieten te lanceren.

Start uw bedrijf: 4 apps die echt helpen

Wil je een bedrijf starten? Daar is een app - of vier - voor.

6 ondernemers delen advies van miljoenen dollars van hun mentoren

Zeer succesvolle ondernemers delen de wijsheid die hen naar het volgende niveau heeft gebracht.