4 redenen waarom een ​​online bedrijf de beste investering is die u ooit zult doen

Ondernemers zijn een zeldzaam soort individuen die voortdurend nieuwe zakelijke kansen onderzoeken. Sommigen zoeken zelf naar nieuwe kansen, terwijl anderen voortdurend nieuwe ideeën krijgen.

Het merendeel van de kansen, hoe goed ze ook mogen klinken, worden uiteindelijk een nachtmerrie die veel geld kost vanwege de dure overhead, de trage schaalbaarheid en de lage marges. Online bedrijven kunnen echter erg aantrekkelijk zijn omdat ze niet de traditionele hindernissen hebben waarmee de meeste nieuwe ondernemingen worden geconfronteerd. Hieronder volgen vier redenen waarom online bedrijven de beste investering zijn die ondernemers kunnen doen.

1. Biedt ongelooflijke schaalbaarheid

Niet elk afzonderlijk online bedrijf zal automatisch veranderen in een enorm succes met snelle exponentiële groei. Veel ondernemers beginnen een online bedrijf omdat ze denken dat klanten ze automatisch zullen vinden en de verkoop zal binnenstromen omdat ze een kleine voetafdruk op internet hebben. Ze denken dat een paar tweets en een paar Facebook-berichten voldoende zijn om een ​​online bedrijf te sneeuwballen in een virtuele geldautomaat.Het is niet eenvoudig om elk bedrijf op te schalen, of het nu een fysieke locatie is of een online bedrijf, maar een online bedrijf heeft voordelen. Een fysieke winkel heeft bijvoorbeeld een bepaald publiek, meestal in een straal van de bedrijfslocatie. Een online bedrijf wordt hierdoor niet beperkt en kan op de markt komen voor een wereldwijd publiek.

Zodra een succesvolle marketing- en advertentiestrategie is geïdentificeerd, kan een online bedrijf eenvoudig zijn doel openen en het budget verhogen om zeer snel te groeien.

2. Biedt grenzeloze vrijheid

Veel ondernemers voelen zich aangetrokken tot online bedrijven vanwege de vrijheid die ze bieden. Moderne technologie, laptops, tablets, zakelijke apps en VOIP-communicatiesystemen zijn slechts enkele van de tools waarmee bedrijven vanaf elke locatie kunnen worden bediend. De volgende keer dat je in een Starbucks bent, kijk eens rond -- ik garandeer je dat iemand aan zijn online bedrijf of startup werkt terwijl hij verbonden is met wifi en nipt aan zijn favoriete koffie.

Niet gebonden zijn aan een bepaalde locatie of bureau van negen tot vijf kan heel krachtig zijn. Sommige ondernemers weten niet hoe ze de vrijheid moeten balanceren en falen jammerlijk, terwijl anderen de vrijheid gebruiken als motivatie om nog harder te werken. Verwar vrijheid niet met tijd om te verslappen. Echte ondernemers respecteren de vrijheid en begrijpen dat het harde werken de moeite waard is om meer tijd met hun gezin door te brengen en deel te nemen aan activiteiten die het meest mislopen omdat ze deel uitmaken van de sleur van negen tot vijf.

3. Lage overhead en hoge marges

Met een online bedrijf kunt u vaak een deel van de enorme kosten elimineren die gepaard gaan met een offline bedrijf. U kunt niet alleen dingen zoals dure kantoor- of winkelruimte en langlopende huurverplichtingen elimineren, maar u kunt ook voorkomen dat u uw geld in voorraadvoorraad moet steken. Een dropshipping-overeenkomst met de fabrikant of een fabricage-op-order-regeling kan uw financiële risico aanzienlijk verminderen en stelt u in staat om consistentere marges te behouden met minder initiële kosten.

Stel je voor dat je een bedrijf had dat hoeden verkocht en je had vijf varianten: rood, blauw, groen, geel en oranje. Op een fysieke fysieke locatie zou je alle variaties op voorraad moeten houden omdat je niet weet welke hoed de mensen die door je deur lopen komen kopen. Als de gele hoeden niet verkopen, bent u gedwongen om ze te verdisconteren en verlies te nemen. Het verkopen van dezelfde hoeden via drop-shipping zou betekenen dat je niet met onverkochte koopwaar blijft zitten waarvoor je al hebt betaald.

4. Toegang tot een wereldwijde markt

Het mooie van een online bedrijf is de mogelijkheid om het 24/7 zonder grenzen te runnen. Er zijn geen geografische grenzen en er zijn geen specifieke openingstijden -- een online bedrijf kan de klok rond inkomsten genereren, zelfs terwijl u slaapt.

Met een goed doordacht plan voor sociale media, zoekmachineoptimalisatie en betaalde mediastrategieën kan een online bedrijf gedijen. Je hebt toegang tot de hele wereld binnen handbereik. De luxe om specifieke staten, regio's en landen te kunnen targeten, geeft online bedrijven de overhand.

Heeft u eerder geïnvesteerd in een online onderneming of overweegt u dit in de toekomst? Deel uw mening met ons in de commentaarsectie hieronder.

Gerelateerd: Hoe u uw eerste e-commerceverkoop kunt doen (Infographic)

Thomas Smale

Thomas Smale was in 2010 mede-oprichter van FE International en groeide het bedrijf zonder geld van de grond af tot een bedrijf van zeven cijfers per jaar. Gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de verkoop van gevestigde websites en online bedrijven, FE In...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Amazon en online supermarkten accepteren binnenkort voedselbonnen

Een testprogramma geeft SNAP-gezinnen toegang tot boodschappen op aanvraag.

Belangrijkste redenen waarom u uw IP-adres moet verbergen

Internet Protocol (IP-adres) is een binair getal dat helpt bij het detecteren van de computer en andere gadgets op een TCP/IP-netwerk. In eenvoudige bewoordingen, zonder een IP, elke...

Qualcomm-aangedreven brillen bieden een (dure) smaak van AR

Als je graag AR wilt proberen, maar niet geïnteresseerd bent in de HoloLens van Microsoft, dan is de R8 misschien iets voor jou.

De nieuwe draadloze hoofdtelefoon van Sennheiser bouwt voort op de populaire HD 4-serie

Sennheiser heeft twee versies van zijn nieuwe HD draadloze hoofdtelefoon: een met actieve ruisonderdrukking en een zonder.