30 verborgen tips voor het beheersen van iOS 10

Klik om een ​​diavoorstelling te bekijken Apple's iOS 10 is gearriveerd. Met deze tips kun je er het beste van maken.

Het lijkt erop dat er elk jaar rond deze tijd een hele reeks nieuwe tips zijn om te delen met iOS-gebruikers. Dat komt omdat iOS 10 er is, en net als iOS 9 en iOS 8 ervoor, blijven de verbeteringen en trucs in het besturingssysteem zich vermenigvuldigen.

Apple's iOS 10, moet worden opgemerkt, heeft niet de meest soepele uitrol, net zoals het een paar jaar geleden met iOS 8 deed. Niet slecht voor de Samsung Galaxy Note 7, maar er zijn enkele meldingen van gemetselde iPhones, of op zijn minst updates die niet goed werken en iTunes vereisen om de update te voltooien. In PC Labs hebben onze analisten vijf iPhones geüpdatet naar iOS 10 en het werkte uitstekend - op vier ervan. Dus misschien wil je het een paar weken geven voordat je de volledige installatie uitvoert. Als je klaar bent om de sprong te maken, bekijk dan Hoe je iOS 10 kunt krijgen.iPhone power-users zullen precies willen weten wat er in petto is. Deze 30 tips behandelen de beste nieuwe functies die niet altijd duidelijk zijn wanneer je iOS 10 voor het eerst gebruikt.

Klik om de diavoorstelling te bekijken

Meer verhalen

Amazon patenteert schouderdrone voor politie

Een spraakgestuurde UAV ter grootte van een handpalm die een situatie kan beoordelen zonder een officier in gevaar te brengen.

Feds zeggen dat het oké is om je eigen auto te hacken, Smart TV

De FTC noemde de stap 'een grote overwinning voor beveiligingsonderzoekers en voor consumenten'.

Dell daagt Surface Studio uit met 'Smart Desk' met twee schermen

Dell heeft al twee jaar een Surface Studio-concurrent in ontwikkeling en zal deze op CES 2017 onthullen.

Sony onthult lijst met games die zijn geoptimaliseerd voor PS4 Pro

Tegen het einde van het jaar zullen meer dan 45 games geoptimaliseerd zijn voor de PS4 Pro.

Heeft uw kind moeite met slapen? Die telefoon in beslag nemen

Alleen al de aanwezigheid van een media-apparaat in de slaapkamer kan al voldoende zijn om af te leiden van een goede nachtrust.

De 30 beste cloudservices voor het MKB van 2016

Als u een kleine tot middelgrote onderneming (MKB) bent die uw IT-services uitbreidt, lees dan dit artikel om meer te weten te komen over services die aan uw behoeften kunnen voldoen, ongeacht de economische of technologische drempels van uw bedrijf.

Jail Tech: telefoons, tablets en software achter de tralies

Het gevangenissysteem is notoir traag om nieuwe technologie toe te passen. Dat moet veranderen.

Zorg ervoor dat uw eLearning Authoring Tool deze vijf videofuncties heeft

Het maken van video's zou een onderdeel van je repertoire voor het maken van cursussen moeten worden. Zorg ervoor dat uw systeem deze vijf taken kan uitvoeren.

De beste e-mailmarketingsoftware van 2016

We testen 10 e-mailmarketingsoftwarepakketten die eenvoudige tools bieden die u kunt gebruiken om abonnees te beheren, campagnes te maken en meer.

De beste CRM-software van 2016

We testen 10 softwareoplossingen voor klantrelatiebeheer (CRM) die zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen klantinteracties vast te leggen en de klantgegevens te beheren.