3 tips voor het onderzoeken van je rivalen

V: Wat zijn de beste manieren om de concurrentie te onderzoeken?

Wanneer het tijd is om je oppositie te beoordelen, beroept adviseur en auteur Becky Sheetz zich op de wijsheid van de oude Chinese militaire strateeg Sun Tzu: ken je vijand en ken jezelf.

Huur de beste verkopers van uw concurrentie in -- of nodig ze in ieder geval uit voor lunch, diner of cocktails. Het is een geweldige manier om dingen te weten te komen die je anders misschien niet zou kunnen, zegt Sheetz, auteur van The Art of War for Small Business.

Wanneer een potentiële klant uw bedrijf afwijst, ontdek dan waarom - en hoe uw aanbod het doet. Het is belangrijker om erachter te komen waarom je hebt verloren, zegt Sheetz, dan waarom
jij hebt gewonnen.Het verzamelen van inlichtingen omvat doorgaans een wandeling door de gangpaden van concurrenten. Geen winkel? Geen probleem. Huur consultants in om uw concurrenten te bellen om te leren hoe zij werken.

Meer verhalen

Laat Firefox 3 Windows Vista Glass gebruiken zoals Internet Explorer dat doet

Een van de dingen die me echt irriteerde aan het draaien van Firefox op Vista, is dat Internet Explorer er erg gelikt uitziet met de Aero Glass die zich uitstrekt over de hele navigatiebalk... en Firefox ziet er gewoon zielig uit als je ernaast zit. Dankzij de Glasser-extensie van mijn nieuwe favoriete persoon

Laat het voorbeeldvenster van Windows Vista Explorer werken voor meer bestandstypen

Is het je ooit opgevallen dat veel bestanden niet lijken te werken in het voorbeeldvenster in de Verkenner van Windows Vista? Tot voor kort was de enige manier om dit te omzeilen een pijnlijke registerhack... maar nu is er een hulpprogramma waarmee u eenvoudig bestandstypen aan de voorbeeldlijst kunt toevoegen.

Vermijd extra software bij het installeren van Trillian

Een ding dat ik graag doe, is erop wijzen dat extra softwaretoepassingen proberen binnen te sluipen tijdens de installatie. Vooral omdat software zeker als Crap-Ware kan worden beschouwd. Ik heb hiervan een aantal gevallen gevonden tijdens het opnieuw installeren van Trillian op mijn Vista-machine.

Keyboard Ninja Beginner: Sneltoetsen gebruiken op de gemakkelijke manier in Windows

Als je al een tijdje een lezer van deze site bent, ben je waarschijnlijk bekend met het Keyboard Ninja-concept... we bieden graag allerlei manieren om snel toegang te krijgen tot applicaties of functies met ingewikkelde sneltoetsen. Maar hoe zit het met gewone mensen? Is er geen eenvoudigere oplossing?

Stomme geektrucs: snel berichten vinden zonder in Outlook te zoeken

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Een query maken in Microsoft Access om dubbele vermeldingen in een tabel te vinden

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Mysticgeek maakt de Linux-switch - Kubuntu

Ik heb de afgelopen 5 jaar met verschillende distributies van Linux gespeeld. Ik zou dobberen in Red Hat met een webserver, Mandriva (toen Mandrake) installeren in een dual-boot met XP, en eigenlijk een kiosk bouwen voor een technische school in mijn omgeving met Suse Linux. Ik heb ook verschillende versies gedraaid op

Keyboard Ninja: pop-up van de Vista-kalender met een enkele sneltoets

We hebben besproken hoe u toegang krijgt tot de Windows Vista-agenda met het toetsenbord, maar wat als u een enkele toetsaanslag wilt toewijzen om de agenda te openen? Ja, natuurlijk, je kunt er gewoon op klikken met de muis, maar waar is het geekplezier daarin?

Uw pictogrammen aanpassen in Windows XP

Mijn nieuwe vriend Sue vroeg me onlangs hoe ik pictogrammen op Windows XP kon aanpassen, dus ik dacht dat ik alle manieren zou opschrijven om de pictogrammen te veranderen, zowel door de ingebouwde methoden te gebruiken als ook met aanvullende software.

Omgaan met Windows Vista Explorer Verpest de automatische detectie van maptypen

Een van de weinige dingen aan Vista waar ik gek van wordt, zijn de problemen met Windows Verkenner. Ik gebruik liever de detailmodus voor bepaalde mappen, maar het lijkt alsof Vista constant beslist dat de map een andere reeks kolommen moet tonen dan wat ik eerder had gekozen.