25 kinderen die miljoenen verdienden voordat ze afstudeerden op de middelbare school

25-kinderen-die-miljoenen-maakten-voor-afstuderen-middelbare school foto 1Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op Due

Het is niet ongewoon voor tieners om zich te concentreren op school, vrienden, hobby's en zelfs parttime optredens die wat zakgeld in hun zak steken. Hoewel, er zijn enkele kinderen die hun passies en nevenactiviteiten hebben overgenomen en er succesvolle startups van hebben gemaakt. Hier zijn 25 kinderen die niet alleen succesvolle bedrijven hebben gestart, maar er ook miljoenen dollars mee hebben verdiend.

1. Ashley Qualls

Op 14-jarige leeftijd lanceerde Ashley Qualls in 2014 een website genaamd whatlife.com, die was ontworpen om gratis Myspace-lay-outs en HTML-tutorials te bieden voor mensen in haar leeftijdsgroep. De site was zo populair dat Qualls een aantal aanbiedingen ontving, zoals $ 1,5 miljoen en de auto van haar keuze van een anonieme koper.2. John Koon

Geloof het of niet, John Koon opende op 16-jarige leeftijd de eerste auto-onderdelenzaak in New York City. Koon verdiende miljoenen toen het bedrijf, Extreme Performance Motorsports, een van de belangrijkste leveranciers werd van de MTV-realityshow Pimp My Ride. Hij gebruikte zijn connecties om samen met rapper Young Jeezy een kledingbedrijf te starten, waarmee hij een coole $ 40 miljoen verdiende.

3. Cameron Johnson

In 1994, toen hij nog maar negen jaar oud was, lanceerde Cameron Johnson een bedrijf voor wenskaarten met de naam Cheers and Tears. Tegen de tijd dat hij de middelbare school bereikte, ging Johnson over op online adverteren en softwareontwikkeling, wat hem een ​​maandelijks inkomen van ongeveer $ 400.000 opleverde.

4. Adam Hildreth

Adam Hildreth richtte zijn eerste bedrijf op, Dubit Limited, in 1999, toen hij 14 was. Het in het VK gevestigde sociale netwerk werd een van de grootste tienerwebsites in het VK en verkoopt zichzelf nu als een jongerenmarketingbureau. Hildreth is nu het brein achter Crisp Thinking, een bedrijf dat gespecialiseerd is in online technologie voor kinderbescherming voor internetproviders (ISP's).

5. Evan van YouTube

Met de hulp van zijn vader was Evan slechts acht jaar oud toen hij zijn eigen YouTube-kanaal begon, EvanTube, dat speelgoed beoordeelt en dingen bespreekt waar kinderen van zijn leeftijd dol op zijn. Het kanaal brengt jaarlijks ongeveer $ 1,3 miljoen op.

6. Juliette Brinda

Op haar tiende begon Juliette Brindak met het maken van geschetste personages, wat leidde tot een complementaire sociale netwerksite voor meisjes en tieners tegen de tijd dat ze 16 was. Geschat wordt dat haar bedrijf Miss O & Friends nu $ 15 miljoen waard is, wat voornamelijk via advertenties.

7. Tyler Dikman

Tyler Dikman begon zijn eigen bedrijf toen hij vijf was. Dit omvatte het verkopen van limonade, het maaien van gazons, babysitten en het uitvoeren van goochelshows. Tegen de tijd dat hij 15 was, lanceerde hij Cooltronics, een bedrijf dat computers repareert. In slechts twee jaar, dat was in 2001, was het een miljoen dollar waard.

8. Christian Owens

Nadat hij zichzelf op de middelbare school had geleerd hoe te coderen, begon Christian Owens zijn eerste bedrijf op 14-jarige leeftijd. Met Mac Bundle Box kon hij eenvoudige en goedkope Mac-applicaties aanbieden nadat hij had onderhandeld met ontwikkelaars en fabrikanten. Hij richtte ook Branchr Advertising op.

9. Adam Horwitz

Toen hij nog maar 15 jaar oud was, maakte Adam Horwitz het zijn doel om voor zijn 21e verjaardag miljonair te worden. Na het lanceren van verschillende start-upwebsites, vond Horwitz succes met Mobile Monopoly, een app die gebruikers leert hoe ze winst kunnen maken met leads op de mobiele markt. Hij startte ook de tekstadvertentieservice YepText.

10. David en Catherine Cook

David en Catherine Cook zijn de breinen achter myYearbook, een populaire sociale-mediasite gebaseerd op waar je naar school gaat. In 2011 fuseerde myYearbook met Quepasa Corporation en werd het omgedoopt tot MeetMe, Inc. Het richt zich op het helpen van gebruikers om nieuwe mensen te ontdekken om mee te chatten op mobiele apparaten.

11. Nick D'Aloisio

Nick D'Aloisio leerde coderen toen hij 12 was en ontwierp de app Summly toen hij 17 jaar oud was. Summly is een automatisch samenvattend algoritme, dat hij voor $30 miljoen aan Yahoo heeft verkocht.

12. Farrhad Acidwalla

Terwijl hij naar school ging in Mumbai, lanceerde de 16-jarige Farrhad Acidwalla het marketingbureau Rockstah Media, met $ 10 van zijn ouders. Acidwalla is nu een multimiljonair, investeerder en TedX-spreker.

13. Maddie Bradshaw

Toen ze 10 was, wilde Maddie Bradshaw haar kluisje versieren. Omdat er niets op de markt was dat haar interesseerde, begon ze flessendoppen te versieren. Maddie werd de oprichter en president van M3 Girl Designs, ging in première op Shark Tank en schreef haar eigen boek, Maddie Bradshaw's You Can Start a Business, Too! Ook al werd M3 een miljoenenbedrijf, het lijkt erop dat het te veel was voor de familie Bradshaw en sindsdien hebben ze de winkel gesloten.

14. Sean Belnick

In 2001 richtte Sean Belnick BizChair.com op, een van de eerste online retailers van kantoormeubilair. In 2005 rapporteerde het bedrijf een omzet van $ 13,6 miljoen en maakt vandaag nog steeds winst.

15. Ryan Kelly

Ryan Kelly is een ander kind dat op Shark Tank verscheen om financiering te krijgen voor zijn hondenkoekjesbakkerij, Ryan's Barkery. Op slechts 11-jarige leeftijd kon hij een deal sluiten met Barbara Corcoran. Het bedrijf is nog steeds operationeel, maar is omgedoopt tot Ry's Ruffery.

16. Isabella Barrett

Nadat ze naam had gemaakt in de show Toddlers and Tiaras, lanceerde Isabella Barrett haar eigen sieraden- en kledinglijnen - Glitzy Girl en Bound by the Crown Couture. Ja. Ze is een negenjarige selfmade miljonair.

17. Kiowa Kavovit

Op slechts zes jaar oud had Kiowa Kavovit het lef om op Shark Tank te verschijnen en Boo Boo Goo te pitchen, die pleisters op snijwonden schildert. Ze was in staat om een ​​investering van $ 100.000 te krijgen, en het bedrijf is in onderhandeling met een groot pleisterbedrijf.

18. Fraser Doherty

Op 14-jarige leeftijd begon Fraser Doherty jam te maken met de recepten van zijn grootmoeder in Edinburgh, Schotland. Toen hij 16 was, verliet hij de school om fulltime aan zijn bedrijf te werken, dat SuperJam heet. Sindsdien heeft hij Envelope Coffee and Beer52 opgericht.

19. Michael Ulmer

Deze 11-jarige nam het limonaderecept uit de jaren 40 van haar overgrootmoeder, veroverde Shark Tank en verkoopt haar Me & The Bees-limonade nu in 55 Whole Food-winkels in Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana en Florida. Ze doneert een deel van haar omzet aan lokale en internationale organisaties die zich inzetten voor het redden van honingbijen.

20. Robert Nay

Via zijn app Bubble Ball werd Robert Nay van de ene op de andere dag een sensatie toen hij nog maar 14 was. In feite heeft de game in slechts 2 weken $ 2 miljoen binnengehaald. Tegenwoordig ontwikkelt Nay nog steeds games onder zijn bedrijf Nay Games.

21. Madison Robinson

Op 15-jarige leeftijd creëerde Madison Robinson Fish Flops. Aanvankelijk verkocht het bedrijf alleen teenslippers met op tieners gerichte ontwerpen, maar ze begon andere kleding toe te voegen en creëerde zelfs een aanvullende app.

22. Jack Bonneau

Net als veel andere kinderen begon Jack Bonneau op zijn achtste met het verkopen van limonade. Deze inwoner van Colorado bracht het echter naar een hoger niveau door een bedrijf te starten met de toepasselijke naam Jack's Marketplaces & Stands. Het bedrijf ondersteunt andere jonge ondernemers die hun eigen stands willen beginnen door hen te helpen bij het verkrijgen van de juiste verzekeringen, vergunningen en benodigdheden.

23. Farrah Gray

Farrah Gray lanceerde zijn eerste bedrijf, Farr-Out Food, toen hij 13 was. Tegen de tijd dat hij 14 werd, was het bedrijf $ 1,5 miljoen waard. Tegenwoordig is Farrah ook een investeerder, auteur, columnist en motiverende spreker.

24. Cory Nieves

Cory Nieves begon in 2009 met Mr. Cory's Cookies als een stand die warme chocolademelk, koekjes en limonade verkocht. Helaas werd het stilgelegd door de gezondheidsafdeling. Dus, wat deed dit kind? Hij heeft het bedrijf legaal opgericht, bedacht zijn eigen recepten en is nu een stijlvolle 10-jarige CEO.

25. Gabrielle Jordan

Na de lancering van Jewelz of Jordan op negenjarige leeftijd, richtte Gabrielle Jordan het Excel Youth Mentoring Institute op, waar hij begon met het begeleiden van andere kinderen die hun eigen bedrijf wilden starten.

Vanwege

Due is een oplossing voor betalingen, eCash, online facturering, tijdregistratie, wereldwijde betalingen en digitale portemonnee voor freelancers, eigenaren van kleine bedrijven en bedrijven van elke omvang.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Casio's nieuwe smartwatch is een stevig beest gemaakt voor buiten

Afgezien van de vervelende noodzaak om het op te laden, dat wil zeggen.

Lego Boost leert kinderen blokken tot leven te brengen met code

Je kunt zelfs robots maken van je bestaande Lego-verzameling.

De 25 beste fitness-apps van 2017

Als je in vorm wilt komen (of blijven), laad je telefoon dan met deze apps die je kunnen motiveren, coachen, je helpen bij het bijhouden van je voortgang, of gewoon je training versterken met geweldige muziek.

Rapport: Snap Inc. heeft miljoenen uitgegeven om beter te worden in augmented reality

De makers van Snapchat rennen op volle snelheid naar een beursgang, maar het lijkt erop dat het zichzelf onderweg een leuk vakantiegeschenk heeft binnengehaald. Volgens een rapport van v...