23 Must-have Alexa-vaardigheden voor uw kleine bedrijf

Amazon's Alexa en andere digitale assistenten veranderen de manier waarop we informatie krijgen en onze slimme huizen besturen. Ze veranderen fundamenteel de manier waarop we omgaan met onze computerapparatuur. We hebben nog maar het oppervlak bekrast van wat spraakgestuurde intelligentie kan doen en dankzij de Alexa Skills Kit kan iedereen een vaardigheid creëren voor de veelzijdige digitale assistent van Amazon.

Door de Alexa Skills Kit beginnen we het potentieel te zien van apparaten zoals de Amazon Echo, Amazon Echo Dot en Amazon Tap die verder gaan dan grappige salontrucs. Door elke nieuwe, innovatieve Alexa-vaardigheid die wordt gecreëerd en toegevoegd aan de lijst, zien we het verschil dat een spraakgestuurde digitale assistent kan maken in de dagelijkse activiteiten van uw kleine tot middelgrote onderneming (MKB).Bedrijven en ontwikkelaars bouwen met de dag meer Alexa-vaardigheden op. Het opzetten van een Echo of ander verbonden Alexa-apparaat in uw kantoor kan al beginnen met het betalen van dividenden voor alles, van planning en productiviteit tot e-mailmarketing en websitebewaking. Hieronder hebben we de huidige vaardighedencatalogus doorzocht en een lijst samengesteld met 23 onmisbare Alexa-vaardigheden die u vandaag voor uw MKB kunt inschakelen.

Agenda, vergaderen en plannen

1. Conferentiemanager
De Conference Manager-vaardigheid is ontwikkeld door Vonage en wordt gesynchroniseerd met Google Agenda om uw volgende telefonische vergadering te identificeren en u het gedoe van inbellen te besparen. Conference Manager scant uw agenda, kiest het conferentienummer, voert uw vergaderings- of deelnemerscode in en belt u vervolgens door uw Alexa-apparaat. Het enige wat u hoeft te zeggen is 'start mijn oproep'. De vaardigheid ondersteunt momenteel een aantal vergaderservices, waaronder Cisco WebEx Meeting Center, Citrix GoToMeeting en Vonage Business.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vertel Conference Manager om mijn telefonische vergadering te starten.'

2. E-mailassistent
Voor de verkoper of werknemer die constant onderweg is, is de vaardigheid E-mailassistent een gemakkelijke manier om reisgegevens te krijgen. Met deze vaardigheid, ontwikkeld door de productiviteitssoftwareleverancier EasyDo, kun je Alexa vragen stellen over je vlucht-, hotel- of autoverhuurgegevens en je inbox analyseren om reisgegevens terug te lezen. Het werkt met Exchange, Gmail, iCloud, Yahoo en andere e-mailproviders; als je echter meerdere Gmail- of andere e-mailaccounts wilt koppelen, moet je een EasyDo-account maken en deze handmatig toevoegen. We zouden graag zien dat deze vaardigheid voorbij eenvoudige reisdetails evolueert naar een meer volwaardige, spraakgestuurde e-mailvaardigheid, maar E-mailassistent is een goed begin.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vraag Email Assistant hoe laat mijn vlucht vertrekt.'

3. FreeBusy-planningsassistent
FreeBusy Scheduling Assistant helpt u bij het coördineren van vergaderingen en het bijhouden van uw planning. Eenmaal ingeschakeld, kun je Alexa vragen om te controleren of een contactpersoon op een bepaald tijdstip beschikbaar is en om evenementen of conferentiegesprekken te plannen (hoewel het niet zo goed is in het beheren van conferentiegesprekken als de eerder genoemde Conference Manager). Het is handiger als een manier om snel uw planning te controleren en conflicten te voorkomen voordat u een vergadering plant. De vaardigheid wordt gesynchroniseerd met een aantal agenda's, waaronder Exchange, Google Agenda, iCloud, Microsoft Outlook en Microsoft Office 365.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vraag FreeBusy om te zien of Juan op donderdag 23 februari vrij is voor een telefoongesprek.'

4. Snelle gebeurtenissen
Met Quick Events kan Alexa evenementen toevoegen aan je primaire Google-agenda. Het controleert op conflicterende gebeurtenissen en vraagt ​​om bevestiging voordat een gebeurtenis wordt toegevoegd. Alexa zal je ook om alle informatie vragen die het nodig heeft om een ​​evenement in het gesprek te plannen. Gebeurtenissen zijn standaard gepland voor 50 minuten, maar u kunt elke aangepaste lengte opgeven. De vaardigheid ondersteunt ook meerdaagse evenementen en evenementen die de hele dag duren.

Voorbeeld commando's:
Alexa: 'Wat zou je aan je agenda willen toevoegen?'
Jij: 'Voeg een afspraak toe met Juan.'
Alexa: 'Voor welke dag moet ik het evenement plannen?'
Jij: 'Voor morgen'
Alexa: 'Hoe laat moet ik het evenement plannen'
Jij: 'Om 14.00 uur.'

Communicatie en samenwerking

5. Chatbot voor Slack
Slack is verslavend. Hoewel de populaire samenwerkingsapp geen officiële Alexa-vaardigheid heeft, is de Chat Bot voor Slack-vaardigheid een goede vervanging. Eenmaal ingeschakeld, staat de vaardigheid links naar je Slack-account toe en kun je met je Alexa-apparaat naar Slack posten door simpelweg je bericht en het kanaal waarin je je bericht wilt plaatsen te zeggen.

Voorbeeldcommando: 'Alexa, vertel Chat Bot dat ik 'Mijn trein heeft vertraging' op het #statuskanaal wil posten.'

6. Documenten bewerken
Hoewel het niet door Google is gemaakt, is de vaardigheid Documenten bewerken een geweldige manier om Google Documenten on-the-fly te maken en te bewerken via Alexa, en om ervoor te zorgen dat je dat geweldige idee op papier krijgt voordat het weg is. Bewerk Docs moet synchroniseren met een Gmail-account en Google Drive, en dan laat de vaardigheid Alexa je 10 meest recent gebruikte bestanden weergeven, een Google-document, -blad of dia maken of openen en dat bestand bewerken of toevoegen.

Voorbeeld commando's:
'Alexa, vraag Edit Docs om mijn bestanden te vermelden.'
'Alexa, vraag Edit Docs om een ​​document met de naam Ideas te maken.'
'Alexa, vraag Edit Docs om het bestand Ideas bij te werken met….'

7. Mastermind
Dit is een van de populairste Alexa-vaardigheden die beschikbaar zijn en met een goede reden. Met Mastermind heb je toegang tot de meldingen van je telefoon, ontvang en verzend je sms-berichten, start je telefoongesprekken, krijg je nummerherkenning, start je apps en meer. Het is een spraakgestuurde krachtpatser voor productiviteit en communicatie. De vaardigheid bevindt zich momenteel in een gesloten bèta vanwege de grote vraag, maar wanneer u de vaardigheid inschakelt, wordt u toegevoegd aan een wachtlijst.

Voorbeeldopdracht: als je telefoon overgaat, zeg je 'Alexa, Ask Mastermind Who's Calling'. Als je ongewenste oproepen naar de voicemail wilt sturen, zeg je 'Alexa, vraag Mastermind om oproep te weigeren'.

Gegevens en nieuws

8. Opstartsignaal
Een van de meest natuurlijke toepassingen van Alexa is als een onmiddellijke bron van doorzoekbare informatie. Startup Signal richt zich op die vaardigheid om u realtime zakelijke nieuwsupdates te geven. Eenmaal ingeschakeld, geeft Alexa u nieuwsflitsen over startups, angel-investeerders, venture capital (VC)-bedrijven, zakelijke investeerders en regio's die verband houden met startups. Het is een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van de zakenwereld en ervoor te zorgen dat uw startup of MKB een kans grijpt zodra deze zich voordoet.

Voorbeeldopdracht: ''Alexa, wat is mijn Flash Briefing?'

9. Spraakstatistieken
Voice Metrics neemt die realtime gegevensbriefing en past deze aan aan de bedrijfsgegevens die voor u belangrijk zijn. De vaardigheid vereist een Amazon-account en een Zapier-account om u te helpen bij het maken van een aangepaste zakelijke briefing. Voice Metrics kan worden geïntegreerd met services zoals Google Spreadsheets, Slack en elke andere gegevensbron die is geïntegreerd met Zapier om gegevens over alles op te halen, van verkoopbehoeften en nieuwe klanten tot de status van elke afdeling in uw bedrijf. De vaardigheid vereist enige aanpassing, maar de gegevens die u ervoor terugkrijgt, zijn het waard.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vraag Voice Metrics voor mijn briefing.'

10. Webanalyse
Naast nieuws en samengestelde gegevens, kan Alexa u ook realtime website-updates geven. Web Analytics synchroniseert met Google Analytics om u updates te geven over het verkeer en bezoekersaantallen van uw website. In plaats van in te loggen op Google Analytics, kunt u deze vaardigheid inschakelen om Alexa op elk moment om realtime websiteverkeerscijfers te vragen. U kunt uw zoekopdrachten ook verder toespitsen op statistieken zoals de gemiddelde sessieduur en pagina's per bezoek.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vraag Web Analytics om het volledige rapport.'

Logistiek, management en financiën

11. BMC-software
Voor elk bedrijf dat geïnvesteerd heeft in het BMC Software-ecosysteem van DevOps, IT-beheer of software voor activabeheer zoals BMC Track-It!, is deze vaardigheid misschien iets voor jou. BMC Software stelt nieuwe clouddiensten samen in Amazon Web Services (AWS) en stelt de resultaten van deze op compliance gerichte diensten beschikbaar via Alexa met de BMC Software-vaardigheid.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, open BMC. Wat is mijn niet-naleving?'

12. Expense Tracker
Het bijhouden van onkosten is een noodzakelijke verveling voor elk bedrijf. De Expense Tracker Alexa-vaardigheid creëert een financieel overzicht en beheert uitgaven. Op dit moment is het meer persoonlijk dan zakelijk gericht, waardoor u uitgaven kunt toevoegen aan standaardcategorieën zoals kleding, eten, plezier, huishouden en werk. Als uw bedrijf specifieke uitgaven wil bijhouden, kunt u nieuwe categorieën maken. Alexa geeft je ook een overzicht van al je uitgaven per categorie met het commando 'Alexa, vraag Expense Tracker om mijn rapport'.

Voorbeeld commando's:
'Alexa, vraag Expense Tracker om de categorie voedselvergoeding toe te voegen.'
'Alexa, vertel Expense Tracker dat ik 10 dollar heb betaald voor eten.'

13. Rhino vloot volgen
Als u een bedrijf heeft dat zich bezighoudt met de logistiek van chauffeurs, leveringen en het volgen van zendingen, dan is de Rhino Fleet Tracking-vaardigheid iets voor u. Als je een Rhino Fleet Tracking-account hebt, kun je deze vaardigheid inschakelen om Alexa te vragen naar de locaties van je voertuigen en chauffeurs. U kunt chauffeurs ook direct aan voertuigen toewijzen en zoeken naar chauffeurs die zich op een bepaald oriëntatiepunt bevinden.

Voorbeeld commando's:
'Alexa, zeg tegen Rhino dat hij mijn chauffeurs moet vermelden.'
'Alexa, vraag Neushoorn waar Steve is.'
'Alexa, vraag Neushoorn waar apparaat Jeep is.'
'Alexa, vraag Rhino om chauffeur Steve toe te wijzen aan de Jeep.'

14. Shopify
Als uw bedrijf een e-commercecomponent heeft en populaire software Shopify gebruikt, heeft het bedrijf speciaal voor u een Alexa-vaardigheid ontwikkeld. Met de Shopify-vaardigheid kan Alexa informatie ophalen over bestellingen, inventaris en overzichten van winkelprestaties. Momenteel kunt u met deze vaardigheid wekelijkse of maandelijkse winkeloverzichten, bestellingen en verkooprapportagegegevens, specifieke bestelinformatie, productuitvoeringsinformatie, gemiddelde overwaarde over bepaalde perioden en een samenvatting van uw bestverkochte producten opvragen.

Voorbeeld commando's:
'Alexa, vraag Shopify om me deze maand over mijn winkel te vertellen.'
'Alexa, vraag Shopify wat mijn verkopen deze week waren.'
'Alexa, vraag Shopify om mijn uitsplitsing van mijn bestelling.'
'Alexa, vraag Shopify welke producten deze week vervuld moeten worden.'
'Alexa, vraag Shopify wat mijn bestverkochte producten deze maand zijn.'
'Alexa, vraag Shopify om de gemiddelde bestelwaarde in september te vinden.'

15. TFM-tool
De TFM Tool-vaardigheid kan transactiecodes opzoeken op basis van debet- en creditrekeningen. Deze tool gebruikt viercijferige Speculative Grade Liquidity Ratings (SGL's) om transactiecodes op te zoeken in de US Treasury Finance Manual (TFM). Voor elk bedrijf dat regelmatig transactiecodes moet opzoeken, is deze vaardigheid een must.

Voorbeeld commando: 'Alexa, vraag TFM Tool om de transactiecode naar rekeningnummer 012345.'

16. WebHR
Alexa kan u ook helpen bij het beheren van uw human resources (HR). Als uw bedrijf het betaalbare WebHR-platform gebruikt, kan de WebHR-vaardigheid u helpen bij het beheren van werknemers. Met deze vaardigheid kan Alexa informatie opvragen over demografische gegevens van werknemers, wie vandaag op het werk is verschenen, aankomende verjaardagen, personeelsvergaderingen, demografische gegevens van werknemers en meer.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vraag WebHR hoeveel mannelijke en vrouwelijke medewerkers we hebben.'

17. Werktijdtracker
Work Time Tracker is een eenvoudige vaardigheid voor het volgen van werkeenheden gedurende de dag. Eenmaal ingeschakeld, kun je Alexa vragen om te beginnen met het volgen van een werkeenheid en te stoppen wanneer je klaar bent. U kunt dan de totale werktijden opvragen en de vaardigheid geeft u een overzicht van alle werkeenheden. Volgens de ontwikkelaar zijn er meer functies gepland.

Voorbeeld commando's:
'Alexa vraagt ​​Time Tracker om te beginnen met volgen.'
'Alexa vraagt ​​Time Tracker om te stoppen met volgen.'
'Alexa vraagt ​​Time Tracker om de totale tijd.'

Marketing en verkoop

18. Authentieke digitale marketingtips
Digitaal marketingbureau Authentic heeft een vaardigheid voor digitale marketingtips ontwikkeld die een dagelijkse fooi, een willekeurige fooi of de marketingtip van gisteren kan geven. Voor de eigenaar van een klein bedrijf die zich geen marketingafdeling of adviesbureau kan veroorloven, is deze vaardigheid een gemakkelijke manier om gaandeweg te leren.

Voorbeeldopdracht: ''Alexa, vraag Authentiek om mij een willekeurige fooi te geven.'

19. Merk Haiku
Gebaseerd op het boek van Joseph Benson, Fifty-Seven Brand Haikus, speelt deze vaardigheid 57 beknopte stukjes merkwijsheid via Alexa. Brand Haiku beschrijft hoe je een merk opbouwt en in stand houdt, en hoe klanten denken, zich gedragen en merken kiezen. Deze tips gaan hand in hand met de digitale marketingvaardigheid hierboven voor een dagelijkse Alexa-spoedcursus in marketing van uw bedrijf.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa, vraag Brand Haiku om een ​​haiku te spelen.'

20. Verkoopgesprek
De vaardigheid Sales Talk combineert klantrelatiebeheer (CRM) en business intelligence (BI) in één spraakgestuurd pakket. Ontwikkeld door BI-provider Skillsai, eenmaal ingeschakeld met een account, kunt u deze vaardigheid gebruiken om Alexa te vragen naar beschikbare verkoopgegevens zoals verkoop per eenheid of beste/slechtste verkooprapporten. Het platform heeft ook een integratie beschikbaar voor de WooCommerce WordPress-extensie.

Voorbeeldopdracht: ' Alexa, vraag Sales Talk wat mijn bestverkochte verkoopdag deze week was.'

productiviteit

21. Scrummaster
Voor alle fans van de Scrum agile-softwaremethodologie, je zult gek worden van deze Alexa-vaardigheid. Scrum Master helpt u effectief een Scrum-vergadering te leiden en realtime updates van uw team te krijgen terwijl u aan een project werkt.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa vraagt ​​Scrum Master om de tijd.'

22. Vaardigheidzoeker
De beste manier om met Alexa productief te blijven, is door consequent nieuwe vaardigheden te zoeken, in te schakelen en uit te testen, waarvan er elke dag meer worden toegevoegd. Skill Finder is door Amazon zelf ontwikkeld en is verreweg de gemakkelijkste manier om de nieuwste en beste vaardigheden van Alexa te ontdekken. Eenmaal ingeschakeld, geeft Alexa je de 'Vaardigheid van de Dag' en laat je zoeken naar vaardigheden in specifieke categorieën in de catalogus.

Voorbeeld commando's:
'Alexa, vertel Skill Finder om mij de 'Vaardigheid van de Dag' te geven.
'Alexa, vertel Skill Finder om me topvaardigheden te geven.'
'Alexa, vertel Skill Finder om categorieën weer te geven.'
'Alexa, vertel Skill Finder om de nieuwste vaardigheden in de productiviteitscategorie te vermelden.'

Nadat Alexa een categorie heeft vermeld, kun je zeggen 'Alexa, vertel me meer over nummer drie'.

23. Taakmeester
Task Master is een vaardigheid die rechtstreeks wordt gesynchroniseerd met de populaire Wunderlist-app voor taakbeheer. Als je een Wunderlist-account hebt, kun je deze vaardigheid inschakelen om toegang te krijgen tot je Wunderlist-takenlijsten, erachter te komen wat er moet gebeuren en taken toe te voegen.

Voorbeeldopdracht: 'Alexa vraagt ​​Task Master om mijn inbox te bekijken. Wat moet er vandaag?'

Aanbevolen verhalen

Caavo hoopt de enige box te zijn die je thuisbioscoop zal regeren

Caavo gaat veel verder dan universele afstandsbedieningen -- maar het is nog steeds werk in uitvoering.

5 must-have coole keukengadgets voor 2017

In de wereld van vandaag zijn keukens het middelpunt van veel huizen geworden. De keuken is niet alleen een plek om familiebijeenkomsten rond de eettafel te houden, maar het is...

Logitech verandert je auto in een Amazon Alexa-controller

Chat onderweg met de spraakassistent zonder een nieuw voertuig te kopen.

Het zachte exosuit van Harvard maakt lopen 23 procent gemakkelijker

Het exosuit kan mensen helpen weer te lopen en soldaten helpen zware bevoorradingspakketten op het slagveld te dragen.

6 vaardigheden die u online kunt leren voor een lucratief en productief 2017

Breid je vaardigheden uit om wenselijk te zijn op de arbeidsmarkt.