22 coole trucs en geheime edelstenen in Facebook Messenger

Klik om een ​​diavoorstelling te bekijken Messenger is zoveel meer dan alleen een boodschapper.

Het op zichzelf staande berichtenplatform van Facebook, met de toepasselijke naam Facebook Messenger, is bijna net zo populair geworden als Facebook zelf. Vanaf juli kan Messenger bogen op 1 miljard maandelijkse gebruikers. Dat is behoorlijk indrukwekkend.

Maar Zuck & Co. lijken veel grotere plannen voor Messenger te hebben dan alleen Facebook's praatgrage broertje of zusje te zijn. In de afgelopen maanden heeft Facebook veel coole (en enigszins onverwachte) functionaliteit in Messenger gestopt en heeft het gezinspeeld op nog veel meer, vooral op het gebied van AI en commercie.Het lijkt erop dat Facebook, Inc. Messenger aan het klaarstomen is om een ​​alles-in-één productiviteits-/communicatieplatform te worden. Maar zelfs in de huidige staat is Messenger een van de meest veelzijdige berichten-apps die er zijn. Ik heb zeker een heleboel ontdekt tijdens het onderzoeken van dit artikel.

Een waarschuwing: ondanks alle bronnen die Facebook in Messenger heeft ingepakt, werd het al snel duidelijk tijdens het schrijven van deze functie dat coherentie tussen besturingssystemen niet een van de leidende principes was. De functionaliteit van Messenger kan per apparaat sterk verschillen. Ik heb deze Messenger-functies getest op een iPad, Android-telefoon (een Galaxy-telefoon met Marshmallow om specifiek te zijn) en de web-app. Zelfs als functies niet volledig ontbreken op bepaalde platforms, moeten ze mogelijk op radicaal verschillende manieren worden gebruikt. Weet dat wanneer je zelf Messenger-magie probeert. Veel geluk!

Klik om de diavoorstelling te bekijken

Meer verhalen