17 Hulu-tips voor het streamen van tv-fans

Klik om een ​​diavoorstelling te bekijken Heb je een apparaat dat tv-programma's streamt op Hulu? Hier leest u hoe u er het beste van kunt maken.

Als je een snoersnijder bent of wilt worden, maar netwerk-tv niet kunt verlaten, heb je Hulu nodig. De service is het best bekend voor het streamen van shows de dag nadat ze zijn uitgezonden, met name shows van een paar van de vijf grote netwerken (ABC, NBC en Fox.) CBS heeft zijn eigen streamingservice en Hulu's CW-shows-deal voor de volgende dag verdampte in 2016 .

Toen het voor het eerst opdook, noemden we Hulu een gebrek aan nieuws, sport en originele programmering, evenals advertenties die de betaalde versie onderbraken, allemaal punten die waarschijnlijk grote factoren waren in de relatief trage groei van Hulu. Die fortuinen zijn veranderd. Volgens de Los Angeles Times heeft Hulu in 2015 $ 800 miljoen uitgegeven aan programmering - het kreeg zelfs een Emmy-knik voor een originele show, Casual. We zijn gewend aan prijzen en exclusieve aanbiedingen van Netflix, maar het is nieuw terrein voor Hulu.Het beste van alles is dat Hulu, na jaren voor een dienst te hebben betaald en nog steeds advertenties te zien, eindelijk een reclamevrije optie heeft. Het basisabonnement is nog steeds $ 7,99 (het heet niet langer Hulu Plus, hoewel dat logo nog steeds opduikt in sommige apps) en betekent dat je video krijgt voor 720p; voor een extra $ 4 krijgen abonnees nul commercials (met specifieke uitzonderingen: Grey's Anatomy, Once Upon A Time, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Scandal, New Girl, Grimm en How To Get Away With Murder tonen allemaal een advertentie aan het begin en het einde van elke gestreamde aflevering).

Hulu 'pioneerde' de add-on-optie door Showtime-content en de volledige back-catalogus aan te bieden voor een extra $ 8,99. Dat betekent toegang tot nieuwe shows de dag erna, plus jaren aan shows zoals Dexter, Penny Dreadful en Californication voor $2 goedkoper per maand dan standalone Showtime. Een reclamevrij Hulu met Showtime-abonnement kost $ 20,98 per maand. (Amazon Prime Video heeft hetzelfde met nog meer partners, waaronder Showtime en Starz en Seeso.)

Hulu bevat ook films - het heeft momenteel Mr. Holmes, Terminator: Genisys, Interstellar, Mockingjay delen 1 en 2, Selma, verschillende Bond-films, elk Star Trek-tv-programma (maar niet de films) en veel dingen die Netflix onlangs heeft verloren . (Hulu's filmcatalogus heeft 1.000 keer meer rotzooi dan zelfs Netflix of zelfs Crackle). Er is ook een goede anime-selectie.

Hulu biedt ook inhoud van sommige netwerken, zoals Syfy en de VS, waarvan u sommige alleen in een webbrowser kunt bekijken, andere inhoud die u alleen kunt bekijken als u bevestigt dat u een account hebt bij een 'deelnemende provider' van kabel- of satelliet-tv zoals Dish, Verizon FiOS, Optimum of Cox.

Hulu zit in de lift. Het had slechts 4,5 miljoen abonnees in 2013 en steeg naar 12 miljoen in 2016. Niet slecht voor een service die, in tegenstelling tot Netflix en andere, alleen beschikbaar is in twee landen: de Verenigde Staten en Japan, waar het wordt beheerd door een derde partij. Ter vergelijking: Netflix heeft wereldwijd meer dan 86,7 miljoen abonnees, waarvan 47 miljoen alleen in de VS.

En er komen grote veranderingen aan voor Hulu. Het heeft een nieuwe investeerder, Time Warner, die een belang van 10 procent heeft gekocht. Daarmee krijg je toegang tot shows uit de kluizen op CNN, TBS, Cartoon Network, TNT en meer. Wat meer is, in de grootste verandering ooit, is Hulu van plan om te transformeren in een live tv-service, waarbij Sling TV, PlayStation Vue en DirecTV Now waarschijnlijk voor ongeveer $ 40 per maand zullen worden overgenomen.

Hulu is geen moeilijke service om te navigeren, ongeacht op welk apparaat u zich bevindt: pc, smart-tv, apps of mediahubs. Lees door om Hulu in al zijn vormen onder de knie te krijgen.

Klik om een ​​diavoorstelling te bekijken

Aanbevolen verhalen

Geruchtentips 3 nieuwe Apple iPads in 2017

Naar verluidt komt er een randvrij ontwerp.

AirTV koppelt streaming op handige wijze aan over-the-air-kanalen

Dish's AirTV plaatst Sling TV, Netflix, Android TV en over-the-air-kanalen allemaal op één plek.

Online RPG 'Asheron's Call' stopt na 17 jaar

Zowel het origineel als het vervolg komen op 31 januari uit.

Houd je streams voor jezelf met Hulu-profielen

Maak maximaal zes profielen met hun eigen namen, persoonlijke informatie, kijkgeschiedenis, aanbevelingen en volglijsten.