17 apps die elke ondernemer nodig heeft in 2017

Als je bent zoals de meeste mensen in het bedrijfsleven van vandaag, lijken er altijd een miljoen dingen op je takenlijst te staan ​​en weet je niet waar je moet beginnen.

U moet onderzoek doen, de samenwerking stroomlijnen, de communicatie verbeteren, uw waren verkopen, uw fanbase bereiken, uw tijd registreren en uw rekeningen bijhouden, om er maar een paar te noemen. Hoe ga je het allemaal doen? Nou, daar is een app voor.

Sterker nog, dat zijn er nogal wat. Hier zijn de top 17 apps die elke ondernemer zou moeten downloaden om het meeste uit elke dag te halen.1. Begeleiden

Accompany wordt aangeprezen als een virtuele stafchef en doet al het onderzoek dat nodig is om u voor te bereiden op grote vergaderingen door u vooraf een beknopte briefing te e-mailen. Het geeft je alle relevante informatie die je nodig hebt om in elke situatie te slagen. Accompany werkt door verbinding te maken met uw Google- of Microsoft-e-mailaccount, uw mobiele agenda en uw Facebook- en Twitter-accounts. Het onderzoekt uw persoonlijke gegevens en gaat online door biografieën en andere informatie om samenvattingen van elk van uw contacten te maken.

2. Zak

Met deze app voor opslaan voor later kunt u nuttige artikelen, interessante video's en andere inhoud die u voor toekomstig gebruik wilt bewaren, opbergen. Als je iets vindt dat je later wilt bekijken, stop het dan gewoon in je Pocket en je hebt er toegang toe vanaf je telefoon, tablet of computer, zelfs zonder internettoegang.

3. Slack

Deze tool voor teamcommunicatie verzamelt groepsuitwisselingen op één plek, waardoor informatie direct beschikbaar en doorzoekbaar is, waar u ook bent. Deze cloudgebaseerde samenwerkingstoepassing begon als een interne tool die werd gebruikt door een inmiddels ter ziele gegane online game. Slack is momenteel de snelst groeiende B2B-applicatie, die dagelijks door meer dan 4 miljoen actieve gebruikers wordt gebruikt.

4. Motivatie Dagelijks & Positiviteit

Als je op zoek bent naar een dagelijkse dosis motivatie om je op het goede spoor te houden om belangrijke doelen en grote dromen te bereiken, dan is deze app iets voor jou. Het wordt geleverd in een gestroomlijnd, eenvoudig formaat, dat perfecte citaten bevat om je gefocust te houden wanneer je in de verleiding komt om te verslappen. Of je nu gezondheids- en fitnessdoelen nastreeft, je voorbereidt op een groot project op het werk of op school, of gewoon wat inspiratie nodig hebt, deze app helpt je daar te komen.

5. Buffer

Als krachtige tool voor het publiceren van sociale media stroomlijnt Buffer het proces om uw fanbase te bereiken door het gemakkelijk te maken om inhoud op sociale media te plannen. Het helpt je bereik te vergroten door ervoor te zorgen dat je het meeste uit elk bericht haalt. Met één klik kunt u inhoud delen via meerdere sociale netwerken en ervoor zorgen dat deze op het optimale moment wordt gepost, zodat meer volgers uw updates te zien krijgen.

6. Salesforce1

Met Salesforce1 kunt u rechtstreeks contact maken met uw klanten en uw bedrijf runnen vanaf uw telefoon. Het kanaliseert al uw klantinformatie naar één enkel geïntegreerd platform, zodat u een klantgericht bedrijf kunt opbouwen dat marketing, verkoop, klantenservice en bedrijfsanalyse omvat. Dit geeft u een vollediger inzicht in uw klanten, zodat u het succes van uw bedrijf kunt stimuleren en slimmere beslissingen kunt nemen vanaf elke locatie en in realtime.

7. Vierkant

Square-creditcardverwerking werkt voor bedrijven van elke omvang en is gemakkelijk vanaf elke locatie te doen. Met Square kunt u Visa, MasterCard, Discover en American Express accepteren voor één laag tarief. Zodra u zich aanmeldt, sturen ze u een gratis magneetstriplezer (hun nieuwste lezer accepteert zelfs chipkaarten). Of u kunt uw iPad in een vierkante standaard gebruiken voor verkoop op het aanrecht. De Square Register-app bevat ook andere handige tools waarmee u elk onderdeel van uw bedrijf kunt beheren.

8. Schakelen

Toggl is een waanzinnig eenvoudige manier om je tijd bij te houden en vast te leggen, waardoor er geen urenstaten meer nodig zijn. Met deze app kun je de tijd bijhouden vanaf een browser, computer of smartphone, zodat je nooit meer een minuut factureerbare tijd verliest. U kunt uw tijd indelen op project of tag, en markeren als factureerbaar. Als u vergeet het in te schakelen, voert u de tijd later in.

9. Trello

Trello is een samenwerkingstool die je projecten organiseert in borden, lijsten en kaarten, zodat je werk en privé beter kunt prioriteren. In één oogopslag zie je waar aan wordt gewerkt, wie waar aan werkt en waar in het proces een project zich bevindt. Het maakt projectbeheer, waaronder werkopdrachten, gezinstaken of reisplannen, gemakkelijk en plezierig.

10. Mobiele Dag

Met deze one-touch dialing-app kun je op tijd en zonder zorgen deelnemen aan al je telefonische vergaderingen. Met MobileDay hoeft u niet meer te zoeken naar zoekgeraakte pincodes of toegangscodes voor telefonische vergaderingen. De app synchroniseert automatisch met uw iOS- of Android-agenda en sluit u met één klik aan op uw gesprekken, zodat u overal verbinding kunt maken met dat zakelijke gesprek.

11. Werkstroom

Met Workflow kunt u de beste functies van uw applicaties verbinden, zodat u meerdere stappen in een aantal apps kunt combineren met één tik. Met Workflow kunt u snelkoppelingen maken, uw media beheren en inhoud delen. Het is geprezen als het Zwitserse zakmes voor het voltooien van gecompliceerde taken, en het voelt in feite alsof je je eigen app ontwerpt (maar veel gemakkelijker).

12. Doos

Box biedt een eenvoudige, veilige manier om bestanden te delen en samen te werken met collega's, klanten en partners. Hiermee kunt u uw bestanden centraliseren, uw team op het goede spoor houden en de workflow vereenvoudigen, om nog maar te zwijgen van e-mailbijlagen. U kunt overal en op elk apparaat in realtime samen met anderen documenten maken, bewerken en beoordelen, en u kunt volledige documenten bekijken zonder eerst het bestand te hoeven downloaden.

13. Wonderlijst

Wunderlist helpt u uw persoonlijke en professionele takenlijst af te vinken door uw leven op elkaar af te stemmen en het gemakkelijk te maken om uw lijsten te delen. Een cloudgebaseerde applicatie voor taakbeheer die het delen van boodschappenlijstjes, samenwerken aan projecten of het plannen van huishoudelijke activiteiten en vakanties gemakkelijker maakt. Het synchroniseert met je telefoon, tablet en computer, zodat je overal toegang hebt tot je lijsten.

14. CloudMagic

Als je inbox sneller vol raakt dan een zinkend schip water opneemt, heb je CloudMagic nodig. Deze applicatie voor e-mailbeheer staat bekend om zijn zoekmogelijkheden, platformonafhankelijke mogelijkheden en gebruikersinterface. Het kan alle e-mail die u ooit hebt ontvangen doorzoeken om precies te vinden wat u zoekt. Het ondersteunt meerdere accounts en bevat zelfs een functie genaamd Cards, die services zoals Evernote, Pocket, Trello, Salesforce en Microsoft OneNote verbindt. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om de informatie te krijgen waarnaar ze op zoek zijn zonder hun e-mail achter te laten.

15. Golf

Wave helpt u bij het maken en verzenden van professionele facturen, schattingen en ontvangstbewijzen in seconden. Het houdt uw bedrijf georganiseerd en soepel door inkomsten en uitgaven moeiteloos bij te houden, met tools voor het scannen van bonnen en bankverbindingen. Het omvat een reeks online softwareproducten voor kleine bedrijven, waaronder directe invoer van bankgegevens, facturering en onkostenregistratie, aanpasbare rekeningschema's en journaaltransacties.

16. HalloSign

HelloSign is de gemakkelijkste en eenvoudigste manier om contracten of andere overeenkomsten on-the-fly af te handelen, omdat u hiermee kunt bekijken en ondertekenen zonder naar kantoor te gaan. Deze app elimineert ook de last van het printen, ondertekenen en scannen van een document dat moet worden teruggestuurd. Hiermee kunt u gewoon uw vingertop gebruiken om elk PDF-bestand te ondertekenen en door te sturen naar de benodigde partij.

17. 1Wachtwoord

Weg met al die plaknotities met uw wachtwoorden erop gekrabbeld. Met 1Password kun je al die codes online op één veilige plek verzamelen. Deze app bewaart al uw wachtwoorden en belangrijke informatie achter uw hoofdwachtwoord. Het heeft extensies of plug-ins voor alle belangrijke browsers en kan andere dingen veilig opslaan, zoals creditcards, bankrekeningen en licenties. U kunt alle vermeldingen van een webpaginaformulier opslaan, zodat u de antwoorden op beveiligingsvragen of andere informatie kunt onthouden.

Diepe Patel

Deep Patel is een jonge schrijver en ondernemer. Hij is de auteur van A Paperboy's Fable: The 11 Principles of Success. In het boek interviewde hij 15 beroemdheden uit de industrie, waaronder professoren, ondernemers, CEO's en Gene ...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Waarom Facebook Netflix moet kopen

Netflix heeft het soort contentdeals die Facebook nodig heeft om echt zijn stempel te drukken op video.

Hoe deze ondernemer zijn dagelijkse baan behield tijdens het starten van een bedrijf

Besteed tijd aan uw drukte terwijl u uw normale salaris behoudt.

De beste screenshot-apps voor macOS

Iedereen die regelmatig een Mac gebruikt, weet dat de schermmogelijkheden van macOS behoorlijk solide zijn, maar ze kunnen altijd beter. Screenshot-applicaties van derden bieden veel functies waarvan u anders misschien niet wist dat u ze nodig had.

SpaceX is van plan om de twee weken een raket te lanceren

Het bedrijf wil met deze snelle lanceringen beginnen zodra het nieuwe lanceerplatform gereed is.

'Donkey Kong 64'-speler vindt 17 jaar later zeldzaam verzamelobject

Een speedrunner groef in de opgeslagen gegevens van de game voor hints naar een tot nu toe onontdekte 977e munt.