15 manieren om uw bedrijf te schalen en meer geld te verdienen

Elke ondernemer wenst twee dingen: meer tijd en meer geld. We verlangen naar meer tijd omdat het overweldigend wordt om elke schijn van een carrière in evenwicht te brengen met de eisen van een gezinsleven, vrienden en andere interesses.

We willen meer geld zodat we advertenties kunnen weergeven of werknemers kunnen betalen of onze activiteiten kunnen uitbreiden, en al het andere daartussenin. Ja, meer geld hebben zou geweldig zijn, maar het is verspild als je niet weet hoe je dat geld moet uitgeven of goed moet investeren in marketing of het laten groeien van je bedrijf.

De waarheid? Het is vaak moeilijk om tijd te vinden om iets te doen als je geboeid bent door de gevaren van het bouwen of schalen van een bedrijf, in welke mate dan ook. Je moet niet alleen je groei effectief stimuleren door veel hoeden te dragen, je moet ook constant werken om je vaardigheden te vergroten, terwijl je worstelt om verkoop te ruziën, met klantenservice om te gaan en andere vervelende problemen op te lossen die vaak een groot deel in beslag nemen. van tijd.Als er nooit genoeg uren in je dag lijken te zitten, word dan lid van de club. Als je je tijd niet goed beheert met een effectief tijdbeheersysteem, of als je wordt ondergedompeld in de ene slechte gewoonte na de andere die alle kostbare momenten die je hebt weg lijkt te eten, dan stapelen de problemen zich op.

Het stellen van de juiste doelen is noodzakelijk voor iedereen die serieus zijn bedrijf wil schalen, meer geld wil verdienen, meer producten wil produceren of een andere droom wil verwezenlijken. Het moeten slimmere doelen zijn en er moeten krachtige redenen zijn waarom die doelen absoluut moeten worden bereikt.

Door een plan te maken, actie te ondernemen en hoe dan ook volhardend te blijven, kunt u de volgende strategieën en methoden gebruiken om uw bedrijf op te schalen. Het is niet makkelijk. Niemand heeft ooit gezegd dat het zo zou zijn. Maar het is de moeite waard.

1. Maak gebruik van legitieme SEO-technieken.

SEO lijkt ingewikkeld en verwarrend, maar het komt eigenlijk neer op een paar fundamentele principes. Die principes vormen de basis voor meer dan 200+ regels die in de huidige zoekalgoritmen van Google worden gebruikt. Leer SEO op de juiste manier, gebruik de juiste technieken en houd je aan de vele regels van Google, en je zult slagen. Uw zichtbaarheid zal uiteindelijk groeien, wat resulteert in een natuurlijke toename van leads en verkopen.

2. Maak en deel inhoud op een blog.

Het starten van een blog is eenvoudig en duidelijk. Wat niet eenvoudig en duidelijk is, is het plaatsen van nuttige en unieke inhoud die enorm veel waarde toevoegt, en dat consequent doen. Bloggen is echter een van de beste manieren om autoriteit op te bouwen en in de loop van de tijd een organisch publiek te creëren. Door een autoriteit te worden, trek je klanten aan in plaats van ze achterna te zitten.

3. Beantwoord vragen over Quora.

Quora biedt online marketeers een geweldige kans om in contact te komen met een enorm publiek door vragen te beantwoorden en in contact te komen met gelijkgestemde individuen van over de hele wereld. Gebruik Quora om waarde te verspreiden en jezelf verder te vestigen als een autoriteit, zodat je je bedrijf effectief kunt schalen door je zichtbaarheid te vergroten via de enorme voetafdruk van het platform.

4. Maak contact met beïnvloeders.

Ik ben al lang gefascineerd door het concept van influencers, ik neig naar hen toe om de geheimen te ontdekken achter hoe ze zo'n enorm publiek hebben opgebouwd. Het is niet eenvoudig om een ​​influencer te worden, maar als je een klein budget hebt, is een bijna onmiddellijke manier om je bedrijf op te schalen, influencers aan boord te krijgen om je producten of diensten te promoten. Dit is een snelle manier om voor een zeer groot publiek uit te komen. Maar niet de goedkoopste manier.

5. Organiseer een wedstrijd of weggeefactie.

Wedstrijden en weggeefacties bieden een andere snelle manier om op de markt te komen. Het woord gratis is erg aanlokkelijk, en mensen zullen zich natuurlijk willen aanmelden voor alles wat een mogelijke meevaller met zich meebrengt. Je weggeefactie moet de moeite waard zijn als je die allerbelangrijkste contactgegevens gaat verzamelen. Zorg er echter voor dat u bij het organiseren van een wedstrijd eer betuigt aan de lokale wet- en regelgeving. De FTC-regels zijn hevig in deze arena.

6. Plaats inhoud op Medium.com.

Medium is verreweg een van mijn favoriete sites voor contentmarketing. Deze autoriteitssite biedt iedereen de mogelijkheid om nuttige inhoud te plaatsen om iets online op de markt te brengen. Gebruik dit echter niet om te spammen. Maak in plaats daarvan nuttige discussies en zelfstudies die ankerinhoud op uw website verder versterken. Het doel is om uw site op de juiste manier op de markt te brengen en niet door links te spammen via dunne inhoud.

7. Zet een contentkanaal voor sociale media op.

Sociale media bieden een van de meest overvloedige mogelijkheden om elk bedrijf op te schalen, ongeacht het type bedrijf dat u bent begonnen. Het biedt ook een manier om snel en effectief gebruik te maken van de verbonden wereldbevolking. Het is duidelijk dat het bereiken van een groot aantal volgers niet eenvoudig is, maar dat mag u er niet van weerhouden een inhoudskanaal op te zetten waar u waarde kunt verspreiden via sociale media om het bewustzijn en de zichtbaarheid van uw aanbiedingen te vergroten.

8. Bouw diepgaande YouTube-tutorials.

Duik diep in de wereld van video met YouTube-tutorials. Een populair YouTube-kanaal maken is niet eenvoudig, maar het is het zeker waard. Om dit te doen, moet je diepgaande tutorials bieden, die mensen helpen een niche echt te begrijpen of een probleem op te lossen. Wat je ook doet, help de wereld om de wereld te leren hoe je dit het beste kunt doen. Op uw beurt wordt u een autoriteit en een marktleider, wat uiteindelijk leidt tot meer bekendheid en uiteindelijk meer verkoop.

9. Creëer een leadmagneet en verkooptrechter.

Vraag een slimme online marketeer hoe hij of zij een bedrijf uitbreidt, en hij zal je hetzelfde vertellen: bouw een effectieve verkooptrechter. Trek ze naar binnen met een waardevolle loodmagneet en laat ze in een trechter vallen waar je ze op de automatische piloot kunt verkopen. De juiste verkooptrechter, tot in de vergetelheid getest, met een duidelijk inzicht in uw kosten per acquisitie, kan oneindig worden geschaald. U zult niet alleen uw bedrijf met grote sprongen laten groeien, maar u zult ook enorme hoeveelheden geld verdienen, ongeacht in welk bedrijf u zich bevindt.

10. Lever echte waarde via e-mailmarketing.

E-mailmarketing is de krachtigste motor van verkoop voor toonaangevende online marketeers en bedrijven over de hele wereld. Dit gaat niet alleen over je e-mail drip-campagnes die automatisch uitgaan; dit gaat over echt contact zoeken en contact maken met je abonnees. Het is die connectie met jou die zal helpen verkopen wat je ook verkoopt op de automatische piloot. Het moet echter wel op de juiste manier gebeuren. Niet door te spammen maar door oprecht te delen en anderen te helpen.

11. Huur op commissie gebaseerde verkopers in.

De meeste bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om een ​​groot aantal verkopers aan boord te houden. In plaats daarvan wenden ze zich tot verkopers op commissiebasis om hen een opstapje te helpen naar het volgende niveau in hun bedrijf. Die verkopers moeten echter effectief worden opgeleid; ze kunnen niet zomaar worden ingehuurd en vergeten. Neem de tijd om trainingsvideo's en handige handleidingen te maken om ze door uw hele systeem en bedrijf te leiden, en gebruik deze om snel dingen uit te schalen wanneer u meer leden van het team nodig heeft.

12. Adverteer met AdWords of Facebook.

Het bijhouden van conversiepixels is een geweldige manier om uw bedrijf online te laten groeien door de juiste doelgroep te targeten. U kunt dit doen met een Facebook-conversiepixel, terwijl u ook alle gebeurtenissen bijhoudt, zoals het verlaten van een winkelwagentje of producten die aan een verlanglijst zijn toegevoegd maar niet zijn gekocht, enzovoort. U kunt deze personen vervolgens rechtstreeks targeten met advertenties, waardoor ze worden verleid om terug te komen. Evenzo kunt u op het AdWords-platform van Google retargeting gebruiken via contextuele of zoekgerelateerde advertenties.

13. Maak coupons aan op RetailMeNot.

RetailMeNot is een enorme online opslagplaats voor kortingsbonnen en aanbiedingen. Bedrijven wenden zich tot de site, de grootste in de Verenigde Staten voor het verzamelen van kortingsbonnen, om verkeer naar hun aanbiedingen te leiden. Als uw winkel nog niet in de lijst staat, kunt u een verzoek indienen om deze toe te voegen en daarna uw kortingsbonnen posten.

14. Zet een partnerprogramma op.

Affiliate programma's kunnen een aanzienlijke hoeveelheid verkeer genereren. Sommige van de grootste online marketeers zijn zelfs sterk afhankelijk van affiliate-inkomsten die worden gegenereerd via e-mailmarketing of reeds bestaand website- of blogverkeer. Het opzetten van een partnerprogramma is echter niet altijd eenvoudig, omdat er zoveel facetten bij komen kijken. Als je een absolute beginner bent, wend je dan tot enkele van de toonaangevende aangesloten sites zoals Link Share, Impact Radius en Commission Junction. om snel een partnerprogramma op te bouwen.

15. PR-bereik via HARO.

Als u uw bedrijf via de pers wilt opschalen, gebruik dan HARO, een platform waar verslaggevers experts en zakelijke bronnen zoeken voor commentaar op artikelen die ze in de maak hebben. HARO, wat een afkorting is voor Help A Report Out, is een geweldig forum om in contact te komen met verslaggevers, schrijvers en bijdragers aan enkele van de toonaangevende publicatieplatforms, zonder te proberen binnen te komen met een 'koud' bericht of contact, wat vaak niet het geval is uitwerken.

RL Adams

Robert Adams is schrijver, blogger, serie-ondernemer, software-engineer en bestsellerauteur van tientallen boeken, audioboeken en cursussen over technologie, SEO, online marketing en zelfontwikkeling.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Amazon wil je one-stop-abonnementswinkel zijn

'Abonneer u op Amazon' is de nieuwste zet van de retailer om uw online winkelgewoonten te domineren.

10 manieren om dit het jaar te maken waarin u beter slaapt

Een betere slaap is een van de beste geschenken die je jezelf kunt geven. Zie waarom.

10 apps en tools om uw kleine onderneming beter en efficiënter te maken

Als u niet over de middelen beschikt om aangepaste oplossingen te bouwen, kunt u vertrouwen op deze betaalbare (of gratis) oplossingen.

The Morning After: woensdag 15 maart 2017

Verberg je portemonnee.

Oculus om Rift-demo's terug te schalen bij Best Buy

Je kunt de VR-headset nog steeds kopen bij Best Buy, maar veel winkels bieden geen demo's meer aan.