15 dingen die mannen zeggen die op de zenuwen van vrouwen werken

Als het gaat om communicatie tussen mannen en vrouwen, bestaan ​​er veel misverstanden. Zelfs als de juiste woorden worden gebruikt, zijn de vocale signalen dat niet. Je kind bijvoorbeeld dwingen om zich te verontschuldigen. Zeker. Ze zullen boos uitroepen dat het me spijt, maar het is absoluut niet oprecht.

Jongens, zelfs als je vrouwen niet boos, beschaamd of ongemakkelijk probeert te maken, is de kans groot dat je dat wel zult doen, omdat mannen anders communiceren dan vrouwen. In de meeste gevallen merk ik dat, ongeacht de vrouw (mijn vrouw of vrouwen die ik ken), ik ze ongemakkelijk maak zonder het te beseffen.

Als u zich echter van dit feit bewust bent, kunt u beginnen met het corrigeren van het probleem, zodat er geen misverstanden ontstaan. En u kunt beginnen met het vermijden van deze woorden of zinsdelen.1. Rustig aan.

Zoals de meeste vrouwen je zullen vertellen, zijn dit waarschijnlijk de meest neerbuigende en woede-opwekkende woorden in de Engelse taal. Echt, het ergste dat je ooit kunt zeggen.

Als een man deze woorden tegen een vrouw zegt, is dat net zoiets als olie op het vuur gooien. Je suggereert dat ze haar emoties niet onder controle heeft, waardoor ze zich zelfbewust en zelfs nog woedender voelt. Ondertussen laat het zien dat je zegt dat jij, de man, de wijze en rationele bent.

In plaats van tegen een vrouw te zeggen dat ze moet kalmeren, kun je haar oprecht vragen wat er aan de hand is.

2. Je ziet er erg moe uit vandaag.

Het kan me niet schelen wie je bent, niemand ziet er op zijn best uit als ze moe zijn, en ze hebben waarschijnlijk de humeurige bui die past bij hun onverzorgde fysieke uiterlijk. Er op wijzen dat iemand moe is, impliceert dat ze er vreselijk uitzien.

Als je niet alles weet wat er in haar leven gebeurt, vraag het haar dan. Het is een betere benadering dan haar een ongemakkelijk gevoel te geven over haar fysieke verschijning, en het laat zien dat je je zorgen maakt.

3. Wat is het nu?

Dit brengt ongeduld en woede over wat waarschijnlijk haar poging is om contact met jou te maken, zegt John Gottman, Ph.D. Elke poging die ze doet om contact met je te maken, is een kans om je op haar behoefte te richten en emotioneel contact te maken.

In plaats van ongeduldig of boos te zijn over haar zorgen of vragen, vraag haar waar ze aan denkt.

4. Wauw! Je ziet er goed uit. Hoeveel ben je afgevallen?

Dit is een goedbedoelde opmerking die u waarschijnlijk als een compliment bedoelde. Het suggereert echter dat de vrouw in het verleden ofwel onaantrekkelijk was of te zwaar was. Maak die implicaties nooit door een vrouw te vergelijken met hoe ze er vroeger uitzag. Vertel haar gewoon dat het leuk is om haar te zien.

5. Heb je dat hele ding opgegeten?

Dit is een kanshebber voor de meest gênante uitspraken die je tegen een vrouw kunt doen, zelfs als je gewoon onder de indruk bent omdat ze 110 pond weegt en meer vleugels at dan jij. Aan haar hoort ze dat je denkt dat ze een eetprobleem heeft of zich op de een of andere manier zou moeten schamen omdat ze honger had.

Aan de andere kant, vermijd ook: Is dat alles wat je gaat eten?. Je hebt geen controle over wat en hoeveel een vrouw moet eten. (Of de hoeveelheid of inhoud van wat iemand 'zou' te eten.)

6. Vochtig.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door een ondergoedbedrijf Knix Wear, is vochtig het meest onaangename en onaangename woord voor vrouwen.

Mensen hebben een heel viscerale reactie op het woord, zegt Paul Thibodeau, PhD, een taalpsycholoog aan het Oberlin College. Ze krimpen onmiddellijk ineen, dus ze denken dat het de klank van het woord is dat het triggert.

De echte bron van het ongemak van mensen met dit woord kan echter zijn vanwege de associaties die het heeft met seks en lichaamsfuncties. Hoewel vrouwen niet zo geëxtrapoleerd zijn als ze worden gevolgd na voedselgerelateerde woorden, zoals cake, houden mensen ook niet van synoniemen als vochtig, nat en plakkerig.

Kortom, vermijd het gebruik van dit woord zoveel mogelijk en gebruik alternatieven zoals vochtig of waterig.

7. Je zou vaker moeten lachen.

Ik weet zeker dat je mannen dit tegen vrouwen hebt zien zeggen, ook al zijn het volslagen vreemden. Laten we eerlijk zijn, een vrouw is je geen glimlach verschuldigd wanneer ze in jouw aanwezigheid is. Zoals Erika Henderson perfect zegt, is de seksualisering achter het vertellen van vrouwen om te glimlachen alarmerend. Het geeft vrouwen het gevoel dat we alleen bedoeld zijn om gelukkig en mooi te zijn en het is een passieve manier om een ​​ongewenst gesprek aan te gaan.

8. Dat is niet erg damesachtig.

Hier is de definitie van ladylike; passend bij of typerend voor een welopgevoede, fatsoenlijke vrouw of meisje. Passen we tegenwoordig Victoriaanse normen op vrouwen toe? Ik denk het niet. Vrouwen hoeven geen jurk te dragen naar een sollicitatiegesprek of op de werkplek. Broekpakken zijn volledig acceptabel en professioneel. Net als jeans en sneakers.

Een vrouw vertellen dat ze niet vrouwelijk is, bestendigt seksistische ideeën door in te spelen op bepaalde sociale regels en kan hun zelfrespect verlagen. Laat niemand zich schamen voor wie ze zijn.

9. Je ziet er goed uit voor je leeftijd.

Dit is een andere verklaring die misschien goede bedoelingen heeft, maar die overkomt (en is) als neerbuigend en onbeschoft. Zeg gewoon dat ze er geweldig uitzien. Makkelijk. Onthoud dat als je complimenten oprecht zijn, ze geen kwalificatie voor jou nodig hebben.

10. Eigenlijk is dat geen woord of eigenlijk, zo is dat nu gedaan.

Dit zeggen in een openbare setting is neerbuigend en beschamend. Dat wil niet zeggen dat we nooit grappen kunnen maken met een vriendin of een collega kunnen corrigeren. Daar is gewoon een tijd en plaats voor en niet wanneer je uit eten gaat met vrienden of tijdens een vergadering.

11. Luister.

Als je je opmerkingen begint met Luister, betekent dit dat ze niet luisterde en dat je haar nu opdracht geeft aandacht te schenken aan wat je te zeggen hebt, en haar enige rol is om de luisteraar te spelen.

12. Dat is mannenwerk, laat me dat doen.

Ten eerste, wat is precies de taak van een man? Natuurlijk zijn er banen met meer mannelijke werknemers, zoals handenarbeid of ondernemerschap. Maar als het acceptabel is voor mannen om banen te hebben die voorheen als een vrouwenbaan werden beschouwd, zoals lesgeven of verplegen, dan kan hetzelfde gelden voor vrouwen. Het moet gaan over talent, passie en ervaring, niet over gender.

Betekent dit buiten de werkplek het verplaatsen van meubels of het repareren van het toilet? Ik ken veel mannen die geen van beide banen kunnen doen en veel vrouwen die dat wel kunnen. Ga er niet vanuit dat een vrouw niet in staat is om iets te doen omdat het wordt gezien als het werk van een man. Wie het werk kan doen, het is hun taak om te doen.

13. Ik ____ tenminste nooit.

Dit is een uitdrukking die we gebruiken om de aandacht van onszelf af te leiden wanneer we een fout hebben gemaakt. In plaats van de fout toe te geven en te erkennen, halen we het verleden naar voren -- wat op dit moment totaal irrelevant is.

We maken allemaal fouten in ons leven waar we ons voor schamen. Maar dat boven het hoofd van iemand anders houden om je minder schuldig te laten voelen, is onvolwassen en gewoon vies.

14. Waarom doe je dat altijd?

Niemand doet 'altijd' iets. Suggereren dat ze dat doen, plaatst ze in de verdediging omdat je ze definieert op basis van één instantie. Vuile vaat laat je bijvoorbeeld altijd in de gootsteen staan, dat is slordig of lui. Zelfs als dat meerdere keren is gebeurd, of de hele tijd, is het niet nodig om die frustratie te laten oplopen. Bespreek deze problemen terwijl ze zich voordoen in plaats van deze gewoonte tot een karakterisering van haar te maken.

15. Wat dan ook.

Volgens 38 procent van de Amerikanen is dat het meest irritante woord of de meest irritante zin die in gesprekken wordt gebruikt. Niets maakt me meer opgewonden dan wanneer iemand me wat dan ook vertelt.

Zelfs als je onverschillig staat tegenover een vraag, is het belangrijk voor de andere partij. Als dat niet het geval was, zou u in de eerste plaats niet zijn gevraagd. Geef je mening in plaats van de vraag volledig af te wijzen.

John Rampton

John Rampton is een ondernemer, investeerder, online marketinggoeroe en startup-enthousiasteling. Hij is oprichter van het online facturatiebedrijf Due. John is vooral bekend als ondernemer en verbinder. Hij werd onlangs uitgeroepen tot #3 in de Top 50 Online Influ...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Koop een LG G6, krijg een gratis Google Home

Alle vier de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zullen de nieuwste vlaggenschiptelefoon van LG dragen; wanneer je tot en met 30 april bestelt, krijg je een gratis Google Home.

The Morning After: woensdag 15 maart 2017

Verberg je portemonnee.

3 dingen die de technische industrie niet kan negeren

In de technische industrie is het gemakkelijk om verstrikt te raken in de details. Maar we moeten allemaal een stapje terug doen en getuige zijn van een industrie in transitie. Dit is wat ik denk dat de komende jaren vorm zal geven.

HTC's Vive Deluxe Audio Strap maakt zijn VR-headset comfortabeler De SteamVR-headset heeft nu een ingebouwde hoofdtelefoon en een comfortabelere hoofdmontage. Vergeleken met Playstation VR en de Oculus Rift is HTC's Vive virtual reality-headset een beetje een face-hugger. Het biedt een venster naar prachtige virtuele rijken en biedt bewegingsregistratie op kamerschaal, maar het is gewoon niet erg comfortabel. Binnenkort kan dat veranderen. HTC heeft zojuist aangekondigd dat het een Vive Deluxe Audio Strap maakt om de elastische hoofdband van de headset te vervangen. De nieuwe riem ziet er niet alleen een stuk ergonomischer uit, maar hij sluit ook aan op een van de handigste functies van de Oculus Rift: een ingebouwde hoofdtelefoon. In één oogopslag ziet de nieuwe Vive-hoofdbevestiging eruit als een kruising tussen het geribbelde riemsysteem van de Rift en de verstelbare plastic band van PlayStation VR. Het reikt over de bovenkant van het hoofd van de gebruiker, zoals de bestaande zachte banden van de Rift en de Vive, maar heeft nog steeds een verstelbare maatknop om de band strakker te maken. Dat zou een duidelijke verbetering moeten zijn ten opzichte van de klittenbandverstellers die bij de standaardband worden geleverd. HTC zei niet veel over de meegeleverde hoofdtelefoons van de hoofdband, maar ze lijken een verwijderbare on-ear-oplossing te zijn, niet anders dan wat wordt geleverd met de Oculus Rift. Met andere woorden, je kunt nog steeds je eigen koptelefoon gebruiken als de ingebouwde audio niet naar wens is. Uiteindelijk blijft de HTC Vive hierdoor nog steeds een zwaardere VR-headset dan zijn concurrenten, maar het zou een heel eind kunnen komen om de grootste tekortkoming van de Vive te verhelpen. Hoeveel die reparatie je gaat kosten, hangt nog in de lucht: HTC zegt dat het nieuwe hoofddeksel ergens in het tweede kwartaal zal worden verzonden, maar is nog niet bereid om het prijskaartje te delen.

De SteamVR-headset heeft nu een ingebouwde hoofdtelefoon en een comfortabelere hoofdmontage.

Week in Geek: onderzoek toont aan dat mannen meer kans hebben om te vallen voor Facebook-zwendel

Deze week hebben we geleerd Blue Screen-codes te lezen, je computer op te schonen en aan de slag te gaan met scripting, Mac OS X Lion op een Hackintosh te upgraden of te installeren met UniBeast, Amazon's barcodescanner te gebruiken om gemakkelijk iets van je telefoon te kopen, plezier gehad met een geweldige set geeky doe-het-zelf-projecten voor