12 levensveranderende financiële geheimen van makers van grote rijkdom

Deze ondernemers verdienen miljoenen dollars, maar ze zouden niet waard zijn wat ze nu zijn zonder deze financiële strategieën. We vroegen hen naar het beste financieel advies dat ze een andere ondernemer te bieden hadden.

Dit is wat ze zeiden.

1. Word superrijk.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 1Je hoeft niet zomaar rijk te worden. Je moet superrijk worden. Ondernemers moeten stoppen met denken aan $ 80.000 of $ 800.000. Denk aan miljoenen - ten noorden van $ 20 miljoen. De definitie van ondernemer is iemand die zijn geld op het spel zet om meer geld te verdienen. Ondernemers moeten opnieuw definiëren wat meer geld betekent.

2. Zoek naar een 5X rendement op alles.

Sommige investeerders hebben zoveel geld om te investeren dat ze hun ondernemers ertoe aanzetten het geld uit te geven om op te schalen. Mijn advies: zamel geld in, maar gebruik het niet tenzij je weet dat elke uitgegeven dollar er vijf oplevert. Als u niet voor ten minste 5x rendement uitgeeft, moet u sparen voor een regenachtige dag.

3. Geld uitgeven om geld te verdienen.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 2

Geld wordt gemaakt om te besteden. Probeer het niet wanhopig vast te houden alsof het schaars is, anders mis je kansen die je $ 1 in $ 10 kunnen veranderen. Kies je beste foto's, stort je geld in en waag het erop. Hang niet te veel geld op. Het heeft een zeer beperkt nut, gewoon op een bankrekening. Besteed het en kijk hoe ver het je kan brengen!

4. Kopen en vasthouden.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 3

Verdeel uw financiële strategie mentaal in twee delen: positieve cashflow en het bezit van vermogen dat op lange termijn welvaart creëert. Meng ze niet door elkaar zoals veel mensen doen.

Om een ​​positieve cashflow te creëren, moet u een vaardigheid hebben die relatief zeldzaam en veelgevraagd is. Positieve maandelijkse cashflow hoeft niet zo veel te zijn; het moet gewoon genoeg zijn om te overleven en je niet gestrest te maken. Dan kunt u geduldig zijn met uw vermogen dat uw vermogen op de lange termijn creëert, omdat u over de cashflow beschikt.

Veel mensen kopen bijvoorbeeld onroerend goed om de eigendommen om te draaien, wat prima is als uw fulltime bedrijf het flipping-spel voor onroerend goed is. Maar als je het aan Warren Buffett vraagt, is de echte manier om langetermijnvermogen in onroerend goed en op de aandelenmarkt te creëren via een buy-and-hold-strategie. U koopt solide bedrijven en onroerend goed met solide huur, houdt ze lange tijd vast en laat samengestelde rente (waarvan Albert Einstein zei dat het het achtste wereldwonder is) voor u werken.

5. Investeer vroeg.

Leer vroeg investeren. Budgetteer een deel van uw inkomen automatisch op een beleggingsrekening met de laagste maandelijkse kosten. Zodra het account is samengevoegd om uw eerste paar investeringen te doen, kunt u meteen aan de slag. De meeste ondernemers verdienen goed, maar zetten nooit geld voor hen in. Ik werk alleen voor geld om het te gebruiken om activa te verwerven en het geld onvermoeibaar voor mij te laten werken. Passief inkomen is de enige manier om rijk te worden. Hoge inkomsten zullen de toekomst niet veranderen, alleen een passief inkomen met consistente groei compenseert uiteindelijk al uw kosten van levensonderhoud en geeft u een hoge kwaliteit van leven.

6. Omarm verandering.

Als je niet verandert, overleef je de steeds veranderende zakenwereld niet. Dat omvat niet alleen nieuwe technologie of een nieuw advertentiemodel, maar ook het bedrijfsmodel, dat altijd de kern is geweest van mislukkingen in bedrijven. Kodak evolueerde niet, Betamax evolueerde niet. Onvermijdelijk vallen ze allemaal naar beneden.

7. Bouw vanaf de grond op.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 4

Succes heeft een formule: je moet je concentreren op wat voor je ligt. De menselijke natuur is onveranderlijk en we zijn allemaal geprogrammeerd om verlies te voorkomen. Het is gebruikelijk om bang te zijn voor de onbekende toekomst van het ondernemerschap. Mijn focusstrategie is om vanaf de grond op te bouwen. Als zoon van een aannemer leer je dat het gebouw zo sterk is als het fundament. In mijn praktijk levert het leveren van oplossingen die individuele werknemers direct duizenden dollars besparen, een indirecte besparing van miljoenen dollars op voor de organisatie. We profiteren indirect van iedereen in de organisatie door ons te concentreren op het verbeteren van het financiële welzijn van individuele werknemers en hun gezinnen.

8. Investeer in mensen.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 5

Huur het beste talent in dat u voor uw bedrijf kunt vinden, dat een verlengstuk van u wordt. Het is oké om te investeren in goede salarissen als dat nodig is om de juiste teamspeler te krijgen. Investeer in mensen en denk niet klein. Je groeit alleen met de juiste mensen. Om de beste te zijn, moet je de beste aannemen en koesteren.

9. Ken uw cijfers.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 6

Ondernemers zijn van nature enthousiast en gaan voor het allerbeste resultaat. Ze hebben geen aanmoediging nodig. Vaak kennen ze de cijfers echter niet. Ze zijn zo gefocust op hun resultaat dat ze de vertragingstijd en de cashflows die nodig zijn om het proces in stand te houden niet zien. Ze bankieren het geld ook niet, maar geven het uit voordat ze het hebben verdiend. Een echt goed accountteam hebben dat nauwkeurige, tijdige en effectieve informatie geeft, zodat u geweldige beslissingen kunt nemen, het leiderschap kunt creëren dat als ondernemer vereist is en, uiteindelijk, echt en consistent succes.

10. Cashflow is koning.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 7

Omzet is ijdelheid. Winst is gezond verstand. Cashflow is realiteit. Focus op winstgevendheid en onthoud dat cashflow de levensader van het bedrijfsleven is. Te allen tijde sterke strategieën voor kasbeheer hebben, waaronder: het minimaliseren van contanten die vastzitten in de bedrijfscyclus (uitstaande vorderingen en aangehouden voorraden); het verhogen van de brutomarges waar mogelijk; onderhandelen over verlengde betalingstermijnen; kasreserves aanhouden; en het beschikbaar hebben van bank- of andere kredietfaciliteiten in tijden van cashflowcrisis.

11. Wees positief over uw financiën.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 8

Besteed zoveel mogelijk tijd aan het gevoel dat je al het geld hebt dat je nodig hebt of wilt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wees positief over uw financiën. Zoals Roy al zei, zoek een goede accountant en boekhouder - iemand die jouw taal spreekt. Financiën heeft een ander vocabulaire, maar een goede accountant zal met u kunnen communiceren zodat u het begrijpt.

12. Uitbesteden met vertrouwen.

12-levensveranderende-financiële-geheimen-van-top-rijkdom-makers foto 9

Zorg voor definitieve tijdlijnen en vaste kosten wanneer u werk uitbesteedt. Bepaal wie verantwoordelijk is voor overschrijdingen en wat de remedies zijn voor het missen van het door u gestelde doel. Ik heb ontdekt dat het zoveel beter is om het nu te begrijpen, dan later een misverstand.

Bent u een ervaren ondernemer, neem dan hier contact met ons op.

E-mail suggestie@theoracles.com en het is heel goed mogelijk dat we uw suggestie centraal stellen in een toekomstig artikel!

Ontspan 12 levensveranderende financiële geheimen uit de verhalen van Top Wealth Creators

4 slechte geldgewoonten waardoor miljonairs failliet zijn gegaan

De fundamentele fout die nieuwe rijken vaak maken, is te denken dat ze zoveel geld hebben dat ze het niet allemaal kunnen verpesten.

Waarom het bijna onmogelijk is om deze Amazon- en eBay-regeling te stoppen?

Dit Amazon- en eBay-schema maakt sommige ondernemers gek.

Eén app gaf dit gastronomische voedingsbedrijf de technische reboot die het nodig had

Het functioneerde alsof het 1999 was. En dat moest stoppen.

50 manieren om vandaag $ 100 extra te verdienen

Extra geld komt altijd van pas.

8 geldfouten die je moet vermijden op weg naar rijk worden

Iemand die niet op zijn geld let of er geen respect voor heeft, is iemand die geld ontbreekt.

25 dingen om nu te beginnen, zodat uw bedrijf floreert in 2017

Ongeacht of 2016 een moeilijk jaar was of een geweldig jaar, er is veel dat u nu kunt beginnen om volgend jaar beter te maken.

De geldstatistiek die u misschien niet kent - maar zou moeten?

Denk je dat je geld opraakt voordat je winst maakt? Doe dit dan.

Hoe uw mobiele app meer geld kan verdienen

Door de juiste prijsstrategie te kiezen, kunt u uw winst maximaliseren. Hier zijn vier opties en waarom ze allemaal geschikt voor u kunnen zijn.

De 3 beslissingen die uw financiële leven zullen veranderen

Tony Robbins deelt inzichten uit zijn zojuist gepubliceerde boek, Money Master the Game, over hoe een drietal keuzes je kijk bepalen en je kansen op succes beïnvloeden.

15 manieren om $ 1 miljoen te besparen voordat je 50 bent

Bekijk deze eenvoudige manieren om u te helpen sparen voor de toekomst.

9 manieren om geld te verdienen - serieus

Er is geen wondermiddel om het groot te maken, maar het is ook geen raketwetenschap... tenzij je natuurlijk SpaceX en Tesla-oprichter Elon Musk bent.