12 dingen om nu te stoppen als u succesvol wilt zijn in 2017

Een nieuw kalenderjaar biedt altijd een kans op een nieuwe start en geeft een extra snuifje motivatie om sommige gewoontes die je niet meer goed van pas kwamen uit te bannen (ooit het?). Hier zijn 12 dingen om achter te laten om je in 2017 sterker, gelukkiger en succesvoller te maken.

1. Je doelen uitstellen

Heb je nagedacht over reizen/van baan veranderen/gezonder worden/zakelijke ondernemingen starten? Grote dromen terzijde, heb je acties ondernomen om ze te realiseren? Dingen in beweging zetten is de enige manier om ergens te komen. Vraag jezelf anders af of je dit ding waar je het al die tijd over hebt echt wel wilt.

2. Fixeren op het verleden

We hebben allemaal onze 'wat als'-momenten, beslissingen die we in twijfel trekken of waar we spijt van hebben. Het geheim is echter dit - het is al gebeurd en je kunt het niet veranderen. Maar je kunt de toekomst actief veranderen, dus in plaats van je te concentreren op de dingen uit het verleden, investeer je in het vormgeven van de toekomst die je wilt beleven.3. Denken micro

De wereld raakt steeds meer verbonden en met elkaar verweven. Je acties en woorden hebben een impact op de planeet en het leven van anderen. Empower de mensen om je heen, geef iets terug aan de gemeenschap waardoor je je geïnspireerd voelt en lees over wat er in andere delen van de wereld gebeurt.

4. Alles zelf doen

Veerkrachtig, zelfstandig en gedreven zijn bewonderenswaardige eigenschappen, maar je hoeft niet alles zelf te doen. Mensen die anderen om hulp vragen, bereiken niet alleen dingen efficiënter en verkleinen de kans op een burn-out, ze bouwen ook sterke netwerken van gelijkgestemde individuen die hen stimuleren om te groeien en nieuwe dingen te ervaren.

5. Giftige relaties mogelijk maken

Mensen zijn verdeeld in afvoeren en kranen. Maak de sprong en verwijder degenen die uw tijd en energie in beslag nemen zonder bij te dragen aan uw succes, groei en geluk.

6. Lunchen doorwerken

Je lichaam heeft de juiste voeding nodig om je de hele dag energiek en positief te houden. Dat geldt ook voor je geest. Als u tijdens de lunch zelfs een time-out van 30 minuten neemt om een ​​goede maaltijd te nuttigen en uw hersenen een pauze te geven van alle werkgerelateerde gedachten, blijft u productiever en gefocust.

7. Zorg voor een informele rommel

Organiseren is niet voor ons allemaal vanzelfsprekend, maar als uw bureau eruitziet alsof het is geraakt door een papierlawine en plakbriefjes alle omringende oppervlakken bedekken, is het tijd om minimalistisch te worden. Ten eerste zal het opzetten van een systeem voor het indienen van uw projecten/belangrijke communicatie en het bijhouden van een uitgebreide agenda uw gevoel van kalmte en assertiviteit vergroten. U zult er ook versteld van staan ​​hoeveel beheersbaarder uw dagelijkse werklast zal zijn.

8. Uw online aanwezigheid behandelen als een eenmalige investering

Natuurlijk, je hebt je LinkedIn-pagina opgezet of bent eindelijk een blog begonnen - maar hoe vaak werk je ze bij? Je merk (en reputatie) groeit niet van de ene op de andere dag. Door consistent te zijn met uw online eigendommen, kunt u bouwstenen toevoegen aan uw evoluerende carrière en de bekendheid vergroten via algoritmen die zijn ingebouwd in de trackingactiviteiten van digitale platforms.

9. Je vrije tijd als vanzelfsprekend beschouwen

Na slopende werkweken is het verleidelijk om tijd door te brengen met binging op Netflix. Maar de tijd is eindig en het is aan jou om er het maximale uit te halen, zodat weken niet vervagen terwijl je door de gebruikelijke routine gaat. Het is geen schande om twee vliegen in één klap te slaan - combineer langbesproken koffieplannen die nooit werkelijkheid worden met films/concerten/kunsttentoonstellingen die als voedsel voor de ziel en geest zullen dienen, een etentje voor vrienden organiseren in plaats van individuele uitstapjes boeken of een roadtrip maken in het weekend om uit de voorspelbare sociale routines te komen.

10. Uitzicht op slaap

Terwijl je laat opblijft om e-mails te beantwoorden en losse eindjes te knopen om productiever te zijn, doe je eigenlijk precies het tegenovergestelde. Afgezien van de talloze gezondheidsproblemen waaraan voortdurend onderslapen is gekoppeld, draagt ​​het ook in belangrijke mate bij aan verslechterende prestaties en cognitieve functies. Een vreemde late nacht terzijde, zorg ervoor dat je jezelf een goede nachtrust schenkt om op de top van je spel te zijn.

11. Denken in negatieve termen

Zinnen zoals ik niet kan. . ., Ik ben niet goed in . . . en ik weet niet hoe. . . bedraden onze hersenen om zich op onze tekortkomingen te concentreren en onze capaciteiten en eigenwaarde in twijfel te trekken. Gebruik in plaats daarvan een taal die empowerment en oplossingsgericht is, die uw bereidheid om te leren benadrukt en uw sterke punten gebruikt om uw vaardigheden te ontwikkelen.

12. Wachten op grote overwinningen

Het hebben van ambitieuze doelen is bewonderenswaardig, maar de tijdlijn voor de realisatie ervan is over het algemeen lang en omvat een opeenvolging van stappen. Wacht niet tot dat laatste puzzelstukje op zijn plaats is gelegd om het gevoel te krijgen dat je iets hebt bereikt. Erken dat je elke dag tijd en moeite investeert om jezelf dichter bij je doel te brengen, en vier onderweg kleinere prestaties. Het gaat tenslotte niet zozeer om de bestemming, maar om de reis!

We zijn allemaal geworteld in onze manieren, en verandering kan een uitdaging zijn om te omarmen. Toch kan elke succesvolle visionaire leider getuigen van het belang van eerlijke zelfevaluatie en de kracht achter het voortdurend aanpassen van ons gedrag. Als u zich zelfs maar aan een paar van de besproken veranderingen verbindt, zal u in het nieuwe jaar op het winnende pad komen.

Jennifer Cohen

Jennifer is de CEO en oprichter van No Gym Required, een bedrijf dat individuen en organisaties helpt bij het creëren van eenvoudige strategieën om hun productiviteit en succes te vergroten door middel van gezondheid en welzijn. Ze is ook de auteur van zowel Best...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Het kan op dit moment moeilijk zijn om @POTUS niet meer te volgen

De machtsovergang op sociale media is een beetje hobbelig geweest.

Een paar dingen om te weten bij het transformeren van Windows naar OS X

De waarheid is dat de hele transformatie niet per se uitdagend is, zoals je misschien denkt. Dankzij de webapplicaties is het zelfs een vrij eenvoudig...

Hoe u kunt voorkomen dat websites vragen om meldingen weer te geven

Met webbrowsers kunnen websites u nu meldingen laten zien. Bezoek veel nieuws- en winkelwebsites en u ziet een pop-up waarin staat dat de website meldingen op uw bureaublad wil weergeven. U kunt deze meldingsprompts in uw webbrowser uitschakelen als ze u irriteren.

5 stappen om je leven te organiseren en geweldige dingen te doen dit jaar

Tips om je professionele en persoonlijke leven op orde te krijgen voor een productiever en efficiënter 2017.

Trap niet in deze 12 mentale geldvallen

Noem dit het vuile dozijn. Als je rijk wilt worden, begin dan te denken als de rijken.