11 zoete verborgen functies in Android 6.0 Marshmallow

Klik om de diavoorstelling te bekijken Nougat is hier, maar je telefoon kan een tijdje op Marshmallow blijven hangen. Maak er het beste van.

Android 7.0 Nougat is onderweg; Google heeft het uitgerold naar Nexus-apparaten en het zal vooraf worden geladen op de LG V20 en elk Nexus-apparaat dat HTC in petto heeft. Maar het is een afwachtend spel voor mensen met bestaande niet-Nexus Android-apparaten, dankzij een verwarrend lappendeken van OEM- en carrier-updates.

  • Heb je Android 7.0 Nougat (eindelijk)? Klik hier voor 9 coole verborgen functies!

Als gevolg hiervan zullen een aantal van jullie Android Marshmallow in de nabije toekomst gebruiken. We hebben dit verhaal afgelopen herfst voor het eerst gepubliceerd toen het toen nieuwe mobiele besturingssysteem arriveerde. Maar sindsdien zijn er nog een paar tips naar voren gekomen, dus deze update vertelt je alles wat je moet weten over Marshmallow totdat Nougat je apparaat bereikt.Na een langdurige vertraging na de eerste release, ontving ik eindelijk de Marshmallow-upgrade voor mijn Nexus 7-tablet. Om eerlijk te zijn, Marshmallow ziet eruit en voelt bijna precies hetzelfde als Android 5.0 Lollipop, afgezien van een zeer karige laag OS-schoonmaak. Hoewel er achter de schermen enkele belangrijke veranderingen plaatsvinden, zoals een vingerafdruksensor-API (die alleen nuttig zal zijn afhankelijk van je apparaat) of een batterijbesparende functie genaamd Doze, is er niets echt revolutionair vanuit een UX-oogpunt.

Toch slaagt Marshmallow erin een aantal coole nieuwe functies in te pakken die je wilt uitproberen. Bekijk de slideshow voor onze favorieten.

Klik om een ​​diavoorstelling te bekijken

Meer verhalen