11 geheimen die deze ondernemers miljoenen hebben opgeleverd

Deze 11 mega-succesvolle ondernemers en leden van The Oracles delen het belangrijkste advies dat hen heeft geholpen om miljoenen dollars aan deals te sluiten. Hun tips zullen u jaren van verspilde moeite besparen en u helpen hun succes te weerspiegelen.

11-geheimen-die-de-ze-ondernemers-miljoenen-foto gemaakt

Melanie PerkinsImage Credit: The Oracles1. Bouw een sterke basis.

Win bij het aantrekken van kapitaal eerst advies in bij investeerders. Het is een slimme manier om afwijzing te voorkomen en te leren hoe je je pitchdeck kunt verbeteren. Voer uw bedrijfsdoelen uit, kom terug met een verbeterde pitch en uiteindelijk zult u een investering binnenhalen (het kostte ons drie jaar vanaf de eerste ontmoeting).

Het kostte ons drie jaar vanaf de eerste ontmoeting [totdat we onze eerste investeringsdollars binnenhaalden]. –Melanie Perkins

Hier zijn enkele harde lessen die we hebben geleerd. Ten eerste, beloof niet om op een bepaalde datum kapitaal aan te trekken; je ziet eruit als een mislukkeling als je de deal niet op tijd sluit. Twee, vermijd kapitaal nodig te hebben. Beleggers willen ironisch genoeg investeren in bedrijven die hoe dan ook zullen slagen. Drie, trek niet voortijdig kapitaal aan. Laat uw bedrijf alleen groeien; je zult veel belangrijke lessen leren en hoe je het moet uitvoeren. Het belangrijkste is dat je tijd hebt om dingen uit te zoeken zonder een tikkende tijdbom terwijl je uitgaven oploopt. (We hadden ons eerste bedrijf voor vijf jaar voordat we een investering voor Canva deden. Dit zorgde ervoor dat we veel cruciale lessen leerden voordat we het vuur aan de schenen legden.)

Tim DraperImage Credit: The Oracles

2. Gebruik tactische empathie.

Als er veel op het spel staat, is dat meestal voor iedereen hoog. Wees redelijk, maar blijf standvastig in de zaken die voor u het belangrijkst zijn. Iedereen zal enigszins andere motivaties hebben - probeer ervoor te zorgen dat u ze allemaal begrijpt. Behandel iedereen eerlijk, leg uw zorgen en problemen eerlijk uit en verwacht hetzelfde van anderen. Kwesties die naast contanten, schulden en eigen vermogen van belang kunnen zijn, zijn timing, verantwoordelijkheden, belanghebbenden, communicatie en toekomstige kansen.

11-geheimen-die-de-ze-ondernemers-miljoenen-foto gemaakt

Tai Lopez Afbeelding tegoed: de orakels

3. Je moet aardig gevonden worden.

Een financieel mentor vertelde me ooit: 'De meeste deals worden gedaan op de golfbaan. Mensen doen zaken met degenen die ze aardig vinden. Je moet aardig zijn. Dit is hoe: Eén, leer persoonlijkheidstypes lezen. Zijn ze extravert of introvert? Wat motiveert hen? Financiële winst? Vrijheid? Toestand? Twee, pas je toonhoogte aan. Als ik in China onderhandel, is het hoffelijk om de taal te spreken die ze begrijpen. Drie, zoals trekt zoals aan. Mensen worden meer aangetrokken als u uw persoonlijkheid aan die van hen aanpast. Ik heb online en in conventionele zaken geld verdiend door mensen aan hun waarden te herinneren en te laten zien hoe ik hun wereldbeeld steun.

Maury RogowImage Credit: The Oracles

4. Help de andere kant van de tafel winnen.

Zoek tijdens onderhandelingen naar de persoonlijke en professionele overwinningen van de onderhandelaar en doe er alles aan om hen te helpen die overwinningen te behalen, zelfs als ze buiten uw onderhandeling vallen. Het kan een nieuwe baan zijn, een promotie, een introductie - zorg ervoor dat het gebeurt. Onthoud dat de persoon aan de andere kant van de tafel gewoon probeert zijn team veilig te houden. Help hen dit doel te bereiken, omdat ze op een bepaald niveau bang zijn om een ​​carrièrebeëindigende beslissing te nemen. Het is jouw taak om deze persoon te helpen er goed uit te zien!

11-geheimen-die-de-ze-ondernemers-miljoenen-foto hebben gemaakt 3

Craig HandleyImage Credit: The Oracles

5. Wees niet bang om weg te lopen.

Ooit maakten we $50.000 per week winst. Het leven was mooi. Maar een van onze belangrijkste klanten maakte een verandering in hun bedrijf en plotseling verloren we $ 70.000 per week. We moesten overal knippen. Gefrustreerd vroeg ik een vriend om advies. Hij legde uit dat Amerikaanse zakenmensen de slechtste onderhandelaars ter wereld zijn. Wij denken dat een definitief bod een definitief is; in andere landen is er pas goed onderhandeld over een deal als iemand wegloopt.

We hebben deze strategie op elk gebied van ons bedrijf toegepast. We hebben bij elke leverancier extreme bezuinigingen voorgesteld. Ze probeerden allemaal te onderhandelen, dus we vertelden elke verkoper dat we weggingen. Na een paar dagen namen we contact op met een laatste kans om ons bedrijf te behouden. Uiteindelijk hebben we ongeveer $ 4 miljoen aan jaarlijkse kosten bespaard. Wees niet bang om weg te lopen. In plaats daarvan moet u weglopen en terugkeren naar de tafel om de beste prijs te krijgen.

James Swanwick Afbeelding tegoed: The Oracles

6. Leer hoe u kunt verkopen voordat het te laat is.

Leer nu hoe u kunt verkopen. In een jaar tijd verkocht ik voor $ 2,7 miljoen aan programma's via de telefoon - nadat ik eindelijk verkooptechnieken had geleerd. Dit heeft me waarschijnlijk $ 20 miljoen gekost aan verloren inkomsten uit gemiste verkopen in mijn dertiger jaren. Zelfs als je het gevoel hebt dat je niet van verkopen houdt en je er ongemakkelijk van wordt, jammer. Leer het toch. Verkoop is een groot goed. Vraag een verkoopmentor om je te coachen. Ga aan de telefoon. Begin met het oefenen van verkooptechnieken. Je helpt klanten problemen op te lossen en actie te ondernemen. Als je je brein eromheen herleidt en je goed voelt over verkopen, kun je miljoenen dollars verdienen.

Com MirzaImage Credit: The Oracles

7. Creëer win-win-win situaties in elke deal.

Ik ga elke onderhandeling in met twee vooropgezette resultaten: een, de lijn in het zand waar ik niet van zal wijken met betrekking tot specifieke voorwaarden. Twee, hoe win-win-win situaties te creëren voor iedereen die bij de deal betrokken is. Veel deals vallen uit elkaar omdat iemand niet krijgt wat hij wil.

Roy McDonaldImage Credit: The Oracles

8. Beperk de blootstelling tot 20 procent van de activa.

Blootstelling aan elk project moet worden beperkt tot 20 procent van iemands vermogen. Ik heb mensen 10 transacties zien doen waarvan er negen winstgevend waren, en één transactie die alle winst van de andere negen weghaalde. En die ene transactie kostte ook het hele bedrijf.

11-geheimen-die-de-ze-ondernemers-miljoenen-foto gemaakt 4

Evan LuthraImage Credit: The Oracles

9. Benut de kracht van menselijk kapitaal door systemen te creëren.

Maak altijd gebruik van menselijk kapitaal om uw tijd en output te vermenigvuldigen. Ik schrijf geen enkele regel code, maar mijn medewerkers hebben gezamenlijk miljoenen regels code geschreven om mijn projecten uit te voeren. Terwijl ze dollars krijgen voor de uren die ze erin steken, krijg ik miljoenen betaald voor de projecten die ze bouwen. Ik heb processen opgesteld die mijn medewerkers volgen. Ik kom maandenlang niet op kantoor omdat ik druk bezig ben met het leven of de wereld rondreis.

11-geheimen-die-de-ze-ondernemers-miljoenen-foto gemaakt 5

Scott Oldford Afbeelding tegoed: de orakels

10. Creëer een voorspelbare manier om leads te genereren.

Vertrouw niet op geluk. Ik zie dat veel bedrijven vertrouwen op relaties, netwerken, voorstellen en de volgende verwijzing. Ik heb hier een miljoenenbedrijf op gebouwd. Toen is het mislukt. Als je geen voorspelbare manier hebt om leads te genereren, zoals de SSF-methode van leadgeneratie, zal het moeilijk zijn om snel en duurzaam te groeien. Het kostte me 726.000 dollar in de schulden om het op de harde manier te leren. Als je geen geautomatiseerde leadgeneratie hebt, heb je geen bedrijf - je hebt een hobby.

11-geheimen-die-de-ze-ondernemers-miljoenen-foto gemaakt 6

Neil TwaImage Credit: The Oracles

11. Ga uit je eigen weg.

Vroeger besteedde ik veel te veel tijd aan het praten over een deal en niet aan de mensen erachter. Toen ik eenmaal het verschil leerde, dat alle deals mensen zijn en dat alle mensen ertoe doen, leerde ik me te concentreren op hun resultaat en leerde ik de persoon eerst kennen. De jaren die ik verspilde, de deals die ik verloor, de doelen die ik had kunnen bereiken, dit zijn allemaal dingen die ik had kunnen vermijden door de behoeften van de ander op de eerste plaats te stellen.

Bent u een ervaren ondernemer, neem dan hier contact met ons op.

E-mail suggestie@theoracles.com en het is heel goed mogelijk dat we uw suggestie centraal stellen in een toekomstig artikel!

Aanbevolen verhalen

Bespaar 20 procent op Dell Inspiron 11 3000 2-in-1 laptop

Deze kleine laptop is perfect voor op reis.

Geek Trivia: het bestaan ​​van welke van deze soorten sterren is op dit moment alleen hypothetisch?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

10 topondernemers onthullen de geheimen van hun gezondheidsregime

Zie er half zo oud uit als jij, voel je goed en verpletter de concurrentie met deze gezondheidsgeheimen.

'Super Mario Run' verdiende Nintendo $ 53 miljoen

Maar het is geen 'Clash of Clans'.

YouTube-superster Jenna Marbles onthult de geheimen van haar succes

Ze is edgy, grappig en 100 procent authentiek.