101 bedrijven die u volgende maand $ 500 extra opleveren

Foto van 101-bedrijven-die-van-je-een-extra-500-volgende-maand-foto zullen maken 1Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op Due

Ben je de 9 tot 5 sleur beu? Wil je gewoon van de schulden af? Wilt u geld opzij zetten voor uw pensioen of droomvakantie?

Als je een van deze vragen met 'ja' hebt beantwoord, wordt het tijd dat je aan de kant gaat. Het klinkt misschien te moeilijk voor je, maar het is niet zo erg als je misschien denkt. U kunt vrijwel onmiddellijk een nevenbedrijf starten. En meestal heeft deze nieuwe onderneming lage kosten om deel te nemen.Vertrouw me niet? Hier zijn 101 bedrijven die aan die criteria voldoen en tegen volgende maand $ 500 extra op uw bankrekening kunnen storten.

freelancen

Meer dan 53 miljoen Amerikanen hebben de dagelijkse sleur van 9 tot 5 opgegeven om freelancer te worden. Freelancers kunnen werken waar ze maar willen en hun eigen schema's bepalen, dus het is een geweldige keuze voor iedereen die een paar honderd dollar per maand wil verdienen.

1. Ontwerp van gebruikerservaring

Dit is een van de snelstgroeiende freelanceopdrachten en omvat het ontwerpen van producten die gebruiksvriendelijk zijn en de gebruikerservaring voor website- en app-gebruikers verbeteren. Het gemiddelde nationale salaris is $ 87.883 verkocht!

2. Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerpers ontwikkelen logo's, websites en visuele advertenties voor hun klanten. Fulltime grafisch ontwerpers kunnen jaarlijks ongeveer $ 45.000- $ 79.000 verdienen, afhankelijk van waar ze wonen. Hier is onze gids om een ​​grafisch ontwerper te worden.

3. Schrijver:

Een van de meest populaire freelance-optredens is schrijven. Of het nu gaat om een ​​blogpost, een advertentietekst of het schrijven van juridische documenten, schrijvers kunnen tussen de €10 en €100 per uur verdienen.

4. ASP-ontwikkelaar

Er is vraag naar ontwikkelaars die webpagina's kunnen bewerken en aanpassen met behulp van de Active Server Pages. De reden? Het loopt parallel met HTML5.

5. Webpagina-ontwikkelaar

Van elk bedrijf wordt tegenwoordig verwacht dat het een website heeft. Daarom zijn ze bereid mensen in te huren om verkooppagina's, bestemmingspagina's en andere webontwerpen te bouwen om het resultaat te verbeteren. Zelfs als je geen gekke codeervaardigheden hebt, kun je deze service nog steeds aanbieden als je wat marketingvaardigheden en oog voor detail hebt.

6. Social media marketeer

Net als websites wordt van merken verwacht dat ze aanwezig zijn op sociale media. Social media marketeers zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor het lanceren van een social media campagne. Ze kunnen jaarlijks ongeveer $ 46.000 verdienen.

7. Fotograaf

Fotografie is een ander populair freelance-optreden. Zorg er wel voor dat je eerst je niche hebt. Dit kan een huwelijksfotografie zijn, foto's maken van producten of zelfs eigendommen vastleggen voor makelaars. Hier is onze gids om fotograaf te worden.

8. Animator

Er is een groeiende vraag naar freelancers die illustraties kunnen maken voor commercials, infographics of logo's. Ze kunnen ongeveer $ 35 per uur verdienen.

9. Video-editor

Omdat steeds meer merken video-inhoud willen maken, is er behoefte aan redacteuren om fouten op te lossen en video- of audio-inhoud toe te voegen. Fulltime redacteuren kunnen jaarlijks meer dan $ 60.000 verdienen.

10. Stemacteur

Heb jij een gouden stem? Als dat het geval is, kunt u tussen de $ 56 en $ 72 per uur verdienen met spraakwerk voor advertenties, games, e-learning of audioboeken.

11. App-ontwikkelaar

Het ontwikkelen van apps voor mobiele apparaten is een booming business waar fulltime ontwikkelaars ongeveer $ 85.000 per jaar verdienen!

12. Virtuele assistent

Virtuele assistenten doen alles, van het organiseren van e-mails, het beheren van sociale media en blogberichten, het maken van reisarrangementen en planningen. Deze externe werknemers kunnen tot $ 50- $ 75 per uur in rekening brengen.

13. Proeflezer

Proeflezers beoordelen alleen geschreven documenten om er zeker van te zijn dat er geen spel-, grammaticale of typografische fouten zijn.

14. Audio transcriberen

U ontvangt een audiobestand van een bedrijf. U luistert dan naar het bestand, typt het uit en stuurt het document terug naar het bedrijf. Getalenteerde transcribent kan gemakkelijk $ 500 per maand verdienen.

15. Datamining

Er wordt veel gesproken over big data. Maar de meeste mensen en bedrijven hebben niet de tijd om deze informatie te bespreken. Dat is waar u binnenkomt en de gegevens analyseert, zodat u eventuele trends kunt opmerken. Fulltime date miners kunnen jaarlijks een salaris van ongeveer $ 60.000 verdienen.

Overleg plegen

Als consultant gebruik je je bestaande ervaring of vaardigheden om bedrijven te helpen bij het oplossen van een van de volgende problemen.

16. Personeelszaken

HR omvat taken als het scouten, aannemen en opleiden van talent. Tegenwoordig houdt HR ook toezicht op organisatorische leiders en behandelt het strategische initiatieven zoals fusies en overnames.

17. Public relations

De belangrijkste verantwoordelijkheid van PR-consultants is om te controleren wat mensen denken over een persoon, bedrijf of producten. Ze beheren ook de schadebeperking bij een fout, zoals een leidinggevende die een ongepaste tweet verzendt.

18. IT

Informatietechnologie-consultants bevelen hardware en software aan en lossen eventuele problemen op wanneer een systeem crasht.

19. Marketing

Marketingadviseurs ontwikkelen strategieën om bedrijven te helpen bij het promoten, verkopen en distribueren van hun goederen of diensten. Hier is onze gids om een ​​betere adviseur te worden.

20. Financieel

Dit soort consultants bestrijken een groot aantal gebieden, zoals adviseurs die bedrijven en individuen kunnen helpen met financieel advies, zoals hoe ze hun boeken in evenwicht kunnen houden, een budget kunnen opstellen of investeringsmogelijkheden kunnen voorstellen. Ook zijn er fiscaal accountants die u informeren over de laatste regelgeving en op welke aftrekposten u aanspraak kunt maken.

21. Juridisch

Kortom, een juridisch adviseur geeft advies over hoe een klant juridische zaken zoals eigendom van intellectueel eigendom, onroerend goed of werknemerscontracten kan identificeren, vermijden en oplossen.

22. Bedrijfssystemen en prestatieverbetering

Deze consultants begeleiden bedrijven bij het implementeren van bedrijfssystemen en het afhandelen van conversie en integratie, of repareren bestaande problemen.

23. Internetbeveiliging

Beveiliging is een grote zorg voor bedrijven, dus de beveiliging van computers, voor zowel bedrijven als individuen, betaalt ongeveer $ 51 per uur.

24. Opstarten

Heb je ooit een startup gelanceerd? Of, in ieder geval deel uitgemaakt van een vroeg startend team, deel dan uw ervaringen en kennis, zoals hoe u lean kunt zijn en een pitch kunt houden voor investeerders en hoe u lean kunt zijn. Ik heb gemerkt dat de meeste oprichters van startups (na hun eerste jaar) zichzelf gemiddeld ongeveer $ 54 per uur betalen.

25. Groen

Met een toenemende druk op mensen en organisaties om milieuvriendelijker te zijn, geven deze adviseurs advies om, nou ja, groener te worden.

Hobby's

26. Persoonlijke kok

Staat u bekend om uw heerlijke, huisgemaakte maaltijden? Mensen die geen tijd of vaardigheden hebben, betalen je graag om voor hen te koken.

27. Traiteur

Net als een persoonlijke chef-kok, kun je met catering nog steeds pronken met je culinaire vaardigheden, maar in plaats van dagelijkse maaltijden voor een klant te koken, concentreer je je gewoon op een of twee evenementen tijdens het weekend.

28. Bakker

Als je een uitstekende bakker bent, kun je beginnen met het verkopen van je gebakken goederen aan je vrienden, buren, online of op lokale boerenmarkten en bazaars.

29. Schilder

Of het nu gaat om het tekenen van karikaturen op beurzen of lokale parken, het schilderen van portretten die een klant in hun kantoor zal laten zien, of het online verkopen van uw stukken, dit is een andere hobby waarmee u wat extra inkomsten kunt verdienen.

30. Muziekleraar

Ongeacht het instrument is er zeker een markt voor mensen die een muziekinstrument willen leren bespelen. U kunt dit thuis doen of zelfs een op abonnementen gebaseerde website starten.

31. YouTube-persoonlijkheid

Geloof het of niet, het maken en publiceren van video's op YouTube heeft veel mensen miljonair gemaakt. Met video-inhoud op een recordhoogte, is er geen reden waarom u geen deel van deze taart zou kunnen nemen.

32. Houtbewerking

Als je handgemaakte houten ambachten maakt voor de lol, begin dan met verkopen op Etsy of je lokale boerenmarkt.

33. Breien of haken

Een andere populaire handgemaakte markt is voor gebreide artikelen zoals dekens, sjaals en kleding. Nogmaals, Etsy is een geweldige plek om deze items te gaan verkopen.

34. Sieradenmaker

Naast Etsy willen lokale spa's, resorts en kapsalons allemaal handgemaakte sieraden verkopen omdat er momenteel veel vraag naar is.

35. Scrapbooken

Velen van ons willen het moment voor ons leven behouden en kunnen presenteren, maar we hebben gewoon niet de tijd of creativiteit om dit te doen. Daarom is scrapbookers een andere winstgevende hobby in de wereld van vandaag.

36. Boer of tuinman

Heb jij groene vingers? Of houdt u van het verzorgen van vee? Daarna kun je planten, producten, eieren en vlees gaan verkopen aan klanten die lokale of biologische producten willen.

37. Licht mechanisch werk

U heeft waarschijnlijk niet een garage of apparatuur die groot genoeg is om een ​​nieuwe motor in te bouwen. Maar als je mechanische vaardigheden hebt, dan kun je licht mechanisch werk aanbieden, zoals olie verversen en riemen vervangen.

38. Reparatie van mobiele computers

Als je computers kunt repareren, dan is dit zeker een uitstekende bijzaak, aangezien we tegenwoordig allemaal een soort computer hebben. Om op te vallen, start u echter een reparatiebedrijf voor mobiele computers, zodat u naar uw klanten gaat.

39. Atletische verkenner/sportvertegenwoordiger

Ben je een sportfanaat? Dan over het vangen van de volgende superster of het vertegenwoordigen van een lokale atleet? Je moet misschien wat reizen, maar een groot deel van je werk, zoals telefoneren en video's kijken, kun je thuis doen.

40. Evenementenplanner

Als u het type georganiseerd persoon bent dat graag feesten plant, dan is dit een voor de hand liggende zaak voor u om te beginnen.

41. Reisbureau

Ook al is er geen tekort aan goedkope reissites, mensen hebben niet het geduld om ze allemaal te vergelijken. Dus waarom zou u dat niet voor hen doen op basis van uw liefde en ervaring met reizen.

Productgebaseerde bedrijven

Hier is een lijst met zakelijke ideeën waarbij een echt product wordt verkocht.

42. Verkoop gebruikte artikelen

Mensen maken al jaren winst door hun rommel op eBay en Craigslist te verkopen. Ga door je huis en begin met het weggooien van de spullen die je niet nodig hebt. Als je opraakt, begin dan met het kopen van andermans spullen en door te verkopen.

43. Dropshipping

Met dropshipping verkoop je nog steeds artikelen online. Het is echter voor een fabrikant. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over inventaris of verzending van de artikelen. De fabrikant doet dat allemaal voor u.

44. Affiliate marketing

Affiliate marketing is waar u een bedrijf of product op uw blog of website plaatst. Ze geven je een speciale URL-code, zodat wanneer een bezoeker op die link klikt, je een commissie krijgt.

45. Directe verkoper

Of het nu gaat om het organiseren van een Avon-, Pampered Chef- of Tupperware-feest, dit model is al jaren een populaire optie voor iedereen die wat extra geld wil verdienen.

46. ​​Flip-freebies

Ga naar het gratis gedeelte van Craigslist en kijk wat er in uw buurt is. Het laden van een pick-up vol schroot betekent dat u vandaag direct naar de sloop kunt gaan en contant geld in handen hebt.

47. Verkoop kits of manden

Mensen genieten van kant-en-klare kits of manden, vooral als het een niche aanspreekt, zoals een housewarming-cadeau of voor nieuwe ouders. U kunt deze online of lokaal verkopen.

48. Verkoopautomaten bedienen

Iemand moet deze automaten aanvullen. Maar u kunt opvallen door gezondere opties aan te bieden bovenop chips en snoep.

49. Verkoop informatieproducten online

Als u op een bepaald gebied goed geïnformeerd bent, kunt u daarvan profiteren door een eBook te verkopen, een abonnementsservice te lanceren of videozelfstudies te maken.

50. Parttime makelaar

De vastgoedsector maakt enige groei door, dus parttime makelaar worden kan een mooi aanvullend inkomen zijn totdat je klaar bent om fulltime te gaan.

Thuis, gezondheid en persoonlijke diensten

Deze reeks zakelijke kansen is gericht op gebieden als huisverbetering, gezondheidszorg en het uitvoeren van taken voor anderen.

51. Gras maaien

Zelfs als de huiseigenaar het leuk vindt om zijn tuin te maaien, heeft hij misschien niet de tijd om het bij te houden. Het kappen van een paar tuinen van uw buren kan snel oplopen en mogelijk een fulltime baan worden wanneer het woord zich verspreidt.

52. Seizoensgebonden opruimingen van tuinen

Het wieden van bloembedden, het snoeien van heggen, het harken of wegblazen van bladeren en het opruimen van ander vuil zoals gevallen takken is tijdrovend. En sommige mensen kunnen dit soort werk fysiek niet doen. U kunt gemakkelijk $ 100 per werf verdienen.

53. Dakgoten schoonmaken

Als je geen hoogtevrees hebt, is dit een andere taak waarbij je minstens $ 100 kunt vragen om vuil uit dakgoten te verwijderen.

54. Sneeuwruimen

Dit is een andere taak die sommige mensen niet leuk vinden of niet kunnen doen vanwege hun gezondheid. Het enige probleem is dat het afhankelijk is van het weer.

55. Schilderen

Niet iedereen vindt het leuk om zijn weekend door te brengen met het schilderen van het interieur van zijn huis. Er is geen reden waarom u niet ten minste $ 100 of meer per kamer zou kunnen verdienen.

56. Thuis schoonmaken

Zoals veel van de al genoemde klusjes, hebben mensen niet de tijd, het verlangen of de gezondheid om hun huis zo vaak schoon te maken als ze zouden willen. Het is een ander goedkoop bedrijf om te starten dat uiteindelijk winstgevend kan worden.

57. Huiszitten

Er zijn mensen die vaak reizen, soms maandenlang. Om ervoor te zorgen dat er niets met hun huis gebeurt, huren ze een huisoppas in via Craigslist of sites zoals Mind-a-Home.

Soms hoef je er niet eens fulltime te blijven. Ik heb een vriend die het hele jaar door in een badplaats woont en ze ging rond om huizen en bedrijven te controleren die voor het seizoen waren ontruimd om er zeker van te zijn dat er geen schade was. Ze verdiende genoeg geld waar ze die winter niet hoefde te werken.

58. Oppassen

Dit is niet langer een baan voor tieners. Er zijn veel mensen die oppas nodig hebben voor als ze aan het werk zijn of als ze op zaterdagavond een etentje hebben. Een paar optredens kunnen je snel $ 500 per maand opleveren. En misschien kun je uiteindelijk je eigen kinderdagverblijf beginnen nadat je voldoende klanten hebt gekregen en de juiste vergunningen hebt verkregen.

59. Dierenverzorging

We houden van onze huisdieren. En daarom verdient de huisdierenindustrie elk jaar miljarden dollars. U kunt op dit gebied ook geld verdienen door naar huisdieren te kijken wanneer hun baasjes op vakantie gaan, ze uit te laten wanneer mensen aan het werk zijn of zelfs uw eigen trimbedrijf te starten.

60. Interieurdecoratie

Voor degenen die een chic en goed georganiseerd huis willen hebben, maar geen oog hebben, zullen contact opnemen met een binnenhuisarchitect om het voor hen te doen. Als dit iets is waar je uitblinkt, zou ik nu beginnen met het verzamelen van ideeën en het opbouwen van je portfolio. En u hoeft het niet bij woonhuizen te houden. Kantoor huren ook binnenhuisarchitecten.

61. Feestdecoraties maken

Zoals met veel van de andere suggesties in deze collectie, is het opzetten van kerstversieringen een taak waar niet iedereen aan kan voldoen. Het is zelfs niet ongebruikelijk om een ​​huiseigenaar $ 100 per uur in rekening te brengen voor het ophangen van Halloween- of kerstversieringen.

62. Hypotheek/schuldverminderingsservice

Huiseigenaren huren u graag in voor uw kennis als u hun hypotheeklasten of schulden kunt verminderen door hen alternatieve betalingsopties te bieden en een budget voor hen op te stellen.

63. Lokale veldinspecteur

Onafhankelijke veldinspecteurs hebben geen formele opleiding nodig en onderzoeken eenvoudig eigenschappen. Ze moeten ook enkele basisformulieren invullen en een paar foto's maken. Als u dit ongeveer 12 uur per week doet, kunt u snel $ 500 verdienen.

64. Woninginspectie

Als je in de bouw hebt gewerkt en de juiste certificering hebt, kun je huizen of kantoorgebouwen inspecteren om er zeker van te zijn dat ze aan de code voldoen, zodat ze klaar zijn om bewoond te worden.

65. Home-entertainmentinstallatie

Heb je ooit een beginneling zien proberen hun home-entertainmentsystemen aan te sluiten? Het is eigenlijk heel grappig. Maar als je geen probleem hebt met het installeren en aansluiten van deze gadgets, dan is het een interessante kans.

66. Meubilair verplaatsen

Hoe vaak ben je naar Ikea gegaan of ben je door de stad verhuisd en had je niet de vrachtwagen om dit meubilair te verplaatsen? Het gebeurt vaak. Als je een voertuig hebt dat groot genoeg is en wat spierkracht, kan het verplaatsen van meubels van locatie naar een andere winstgevende onderneming worden.

67. Haarstylist

Je hoeft niet naar de schoonheidsschool te gaan, maar je moet wel een talent hebben voor het knippen en stylen van haar. Als u dat doet, dan is dit een bedrijf dat u nu bij u thuis kunt starten.

68. Patiëntenadvocaat

Als u goed geïnformeerd bent over de gecompliceerde wereld van de gezondheidszorg, kunt u een pleitbezorger van patiënten worden die patiënten helpt om door dit proces te navigeren nadat ze een ziekenhuisbezoek hebben gehad.

69. Medische claims verwerken

Door in de medische sector te blijven, kunt u mensen helpen hun medische claims correct in te dienen, zodat hun verzekeringsmaatschappij tijdig wordt gefactureerd.

70. Seniorenzorg

De ouderenzorg zal naar verwachting een belangrijke bedrijfstak worden naarmate meer en meer mensen ouder worden. Seniorenzorg kan van alles zijn, van mensen naar doktersafspraken brengen, ze gezelschap houden, hun huis schoonmaken of voor ze koken.

71. Persoonlijke trainer

Als je van sporten houdt en anderen wilt motiveren om gezond te worden, dan kun je na het behalen van je certificering personal trainer worden.

72. Persoonlijke shopper

Je kunt zelfs gaan winkelen voor de mensen die niet tegen de supermarkt kunnen of gewoon geen tijd hebben.

73. Bezorgen van voedsel voor huisdieren/baby's en benodigdheden

Heb je midden in de nacht met een zak hondenvoer gesjouwd of had je geen luiers meer? Beide situaties kunnen frustrerend zijn? Daarom zouden mensen niet aarzelen als iemand anders voedsel en benodigdheden voor hun huisdieren en kinderen zou bezorgen.

74. Boodschappen doen of klusjes doen

Of je nu iemand naar het vliegveld brengt, de stomerij ophaalt of klusjes voor ze doet, zoals licht elektrisch of loodgieterswerk, je kunt een comfortabel leven leiden door je eigen bedrijf te starten of lid te worden van sites zoals TaskRabbit.

Bedrijfsdiensten

Hier is een lijst met services die u lokale ondernemers kunt bieden.

75. Verwijzingsdienst/kantoorverhuizing

Dit is in wezen een welkome wagen voor ondernemers die net in de stad zijn aangekomen. U kunt betaald worden door ze door te verwijzen naar lokale verkopers, consultants en andere lokale ondernemers.

Dit is een andere soortgelijke service die u kunt bieden aan nieuwkomers door ze in de goede richting te wijzen van een nieuw kantoorgebouw en de lokale ondernemers die ze zouden moeten kennen, zoals het reparatiebedrijf voor apparatuur.

76. In- en uitpakken

U kunt verhuizen voor een bedrijf net iets minder hectisch maken door hun bezittingen en apparatuur in te pakken of in te pakken.

77. Ramen wassen

Vuile ramen maken geen geweldige eerste indruk voor potentiële klanten. Maar ze kunnen moeilijk schoon te maken zijn. Daarom betalen bedrijven voor deze service.

78. Miniblind reiniging

Een ander item dat moeilijk schoon te maken is, zijn mini-jaloezieën. Deze worden ook extreem vuil en stoffig, wat nooit goed is voor een kantooromgeving. U kunt een organisatie opdracht geven om hun jaloezieën schoon te maken door ze eenvoudig in een zachte reinigingsoplossing te dompelen.

79. Boekhouding

Bedrijven van elke omvang moeten een georganiseerde financiële administratie bijhouden. Helaas heeft dat niet altijd prioriteit. Ook al is er geweldige boekhoudsoftware, ze hebben nog steeds een paar ogen nodig om verdachte activiteiten in de gaten te houden en voorbereid te zijn op het belastingseizoen.

80. Beheer van zakenreizen

De meeste bedrijven moeten wat reizen. U kunt dat een beetje gemakkelijker en goedkoper voor hen maken door goedkope vliegtickets en accommodatie te boeken, reisbewijzen te bewaren en beloningen zoals frequent flyer-miles te beheren.

81. Kracht wassen

Opritten, parkeerplaatsen, trottoirs, de zijkanten van kantoorgebouwen en voertuigen worden na een tijdje allemaal vies. Als je een hogedrukreiniger hebt, kun je deze schoonmaken voor ondernemers, zodat ze altijd een solide eerste indruk maken.

82. Plantonderhoud

Het is bewezen dat planten mensen productiever maken. Geen wonder dat kantoren ermee gevuld zijn. Maar deze planten worden vaak verwaarloosd. U kunt een plantonderhoudsservice aanbieden waarbij u water geeft, bemest, snoeit en planten verplaatst naar grotere potten.

83. Limousineservice

Ondernemers willen indruk maken op hun potentiële spraakmakende klanten. Daarom staat er een limousine op hen te wachten op de luchthaven wanneer de klant arriveert. Het enige wat je nodig hebt is een limousine, verzekering en wat marketing om aan de slag te gaan met je eigen limousineservice.

84. Restaurantbezorging

Medewerkers hebben niet genoeg tijd om het kantoor te verlaten om hun lunch op te halen. Daarom is een bezorgservice die eten ophaalt bij elk restaurant in de stad een bloeiend bedrijf.

85. Incasso

Hoe langer die factuur onbetaald blijft, hoe kleiner de kans dat ze worden betaald. In plaats van dat bedrijven die rekeningen najagen, huren ze u liever in om het beenwerk voor hen te doen.

86. Taalvertaling

Omdat we in een wereldeconomie leven, bestaat de kans dat ondernemers deals hebben met buitenlandse klanten en klanten. Maar wat als er een taalbarrière is? Als u vloeiend een andere taal spreekt, kunt u dit bedrijf helpen die barrière te overwinnen.

87. Seminarvoorbereiding

Organisaties houden ervan om seminars of branche-evenementen te sponsoren of te organiseren. Maar dit vergt veel planning om te voltooien. Je kunt de sprekers, locatie, cateraars boeken en het evenement voor hen promoten in ruil voor een flinke winst.

88. Spreken in het openbaar/coaching

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven externe experts inschakelen om hun werknemers op te leiden en te motiveren. Als je charismatisch bent en een expert bent in je vakgebied, kun je op deze manier een comfortabel leven leiden.

89. Appartement voorbereiden

Het is niet ongebruikelijk voor bedrijven om appartementen te bezitten. De reden? Ze worden ofwel gebruikt voor consultants die tijdelijk in de stad zijn of voor werknemers die net naar de stad zijn verhuisd en nog geen eigen plek hebben gevonden. U kunt deze appartementen voorbereiden door wat licht onderhoud te plegen, zoals schilderen en schoonmaken, zodat het appartement direct bewoonbaar is.

Verhuren…

Je kunt vrijwel alles verhuren. Zoals…

90. Je huis

Of het nu gaat om Airbnb, het verhuren van een logeerkamer aan een kostganger of het ontvangen van een buitenlandse student, er zijn meerdere manieren waarop je elke maand kunt profiteren van je huis.

91. Opbergruimte

Als je een ruimte hebt die perfect is voor het opbergen van spullen, zoals een kelder, zolder, schuur of aanhangwagen, dan kun je anderen opslaan om hun spullen daar te plaatsen.

92. Garage

Monteurs en autoliefhebbers zijn constant op zoek naar een betaalbare garage. Als die van jou niet bezet is, is dit een gemakkelijke manier om een ​​paar honderd dollar te verdienen.

93. Parkeerplaats/oprit

Als je een parkeerplaats hebt, of in de buurt van een arena of stadion woont, dan kun je ergens anders parkeren wanneer er grote evenementen plaatsvinden en de ruimte verhuren aan wanhopige forensen.

94. Voertuig/fiets

Met RelayRides en Spinlister kunt u uw voertuig of fiets verhuren aan mensen die u tijdelijk vervoer nodig heeft.

95. Tuinuitrusting, gereedschap, persoonlijke spullen, meubels

Nieuwe huiseigenaren hebben mogelijk niet het gereedschap om tuinwerk of eenvoudige huisreparaties uit te voeren. U kunt deze spullen, zoals schoppen of boren, aan deze mensen verhuren wanneer ze ze nodig hebben.

U kunt zelfs huishoudelijke artikelen, zoals keukengerei of televisies, verhuren aan mensen die gasten ontvangen en deze artikelen slechts voor deze ene gelegenheid nodig hebben. U kunt zelfs uw kleding verhuren.

Ook, of het nu een bank of tuinmeubilair is, deze artikelen zijn duur en sommige mensen geven er de voorkeur aan ze te verhuren in plaats van zo'n grote investering te doen.

96. Feestartikelen

Alles, van fotohokjes tot opblaasbare moon-bounces tot tafels en stoelen, kan worden verhuurd aan mensen die een verjaardagsfeestje, bruiloft of familiereünie organiseren.

97. Jouw tijd

Via sites als Rent A Friend kun je daadwerkelijk worden verhuurd om iemands vriend te zijn.

investeringen

Ten slotte, als je goed bent met cijfers en graag risico's neemt, kun je beginnen met geld beleggen.

98. Op de beurs verhandeld fonds

Dit is een combinatie van een indexfonds en een aandelenfonds. Ze zijn eenvoudig, goedkoop en perfect voor meer conservatieve beleggers.

99. Dividendbetalende aandelen

Dit is beleggen in bedrijven met een goed en consistent trackrecord, dus het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een passief inkomen.

100. Peer-to-peer-leningen

Met bedrijven als Lending Tree en Prosper leen je geld rechtstreeks aan mensen die een lening aanvragen. U maakt rente over de lening, dus dit is weer een veilige en winstgevende investeringsmogelijkheid.

101. Penny-aandelen

Penny-aandelen zijn niet duur, maar ze kunnen een behoorlijke winst maken voor agressieve handelaren.

Vanwege

Due is een oplossing voor betalingen, eCash, online facturering, tijdregistratie, wereldwijde betalingen en digitale portemonnee voor freelancers, eigenaren van kleine bedrijven en bedrijven van elke omvang.

Lees verder

Ontspan 101 bedrijven die u volgende maand $ 500 extra opleveren

Wat 70 Airbnb-verblijven iedereen kunnen leren over het runnen van een bedrijf

Anticipeer op behoeften, verlies je kalmte niet en manage de verwachtingen, gewoon om te beginnen.

De 10 populairste franchisebedrijfscategorieën

Elk van deze bedrijven heeft een onuitblusbaar groeivermogen.

Deze voormalige gevangene vond een nieuw leven door ondernemerschap

Ralphy Dominguez verliet de gevangenis met niets anders dan een nieuwe vaardigheid en een krachtig verlangen naar de waardigheid die voortkomt uit het opbouwen van een bedrijf.

5 hersenhacks om je motivatie een boost te geven

Uitstellen is menselijk. Uitstelgedrag verslaan is ondernemer zijn.

Hoe Dwayne 'The Rock' Johnson terugkwam van Rock Bottom

People's 'Sexiest Man Alive', die, oh ja, ook de best betaalde acteur in Hollywood is, heeft een nieuwe YouTube-serie gelanceerd met de naam 'Seven Bucks Moment'.

Software ontwikkelen die zichzelf verkoopt

Startups met beperkte middelen moeten slim zijn als het gaat om hun producten. Gebruik deze vijf tips om een ​​betalend klantenbestand op te bouwen.

Een businessplan schrijven: bedrijfsvoering en management

business - Een businessplan schrijven: bedrijfsvoering en management - Entrepreneur.com

Jonge miljonairs deel I

business - Jonge miljonairs deel I - Entrepreneur.com

Dus je wilt miljonair worden?

zaken - Dus u wilt miljonair zijn? - Ondernemer.com

Dit zijn de 10 beste plekken om te werken in 2017

Glassdoor heeft onlangs zijn jaarlijkse Employees' Choice Awards-lijst vrijgegeven.

Franchise of niet franchise: hoe te beslissen.

Franchising kan een geweldig model zijn, maar het is niet de enige optie.

5 stappen die u nu kunt nemen om in 2017 rijk te worden

De eerste stap die u kunt zetten in de richting van financiële onafhankelijkheid, is uw gevoel voor wat mogelijk is vergroten.

Dit vakantieklusje hielp een glazenwassersbedrijf groeien

Ze maakten van een karwei een bedrijf.

De beste citaten van de 'The Godfather'-trilogie voor ondernemers

De grootvader van alle maffiafilms bevat veel zakelijke lessen voor alle bedrijfstakken -- zelfs degenen die niet handelen in kogels en cannoli.

172 nieuwe franchisebedrijven die hopen het volgende grote ding te worden

Nieuwe kansen die de afgelopen drie jaar zijn ontstaan.

10 geheimen voor grote rijkdom

Niemand is ooit vooruit gekomen door te doen wat iedereen doet. Dat geldt ook voor het lezen van artikelen zoals deze.

50 manieren om vandaag $ 100 extra te verdienen

Extra geld komt altijd van pas.

Wat te doen als uw echtgenoot niet wil dat u een bedrijf opent?

Communicatie is de sleutel tot succes als het gaat om het vinden van een compromis voor u en uw gezin.

Deze 10-jarige kidpreneur zwom op tv's 'Shark Tank'

De jonge Jack Bonneau maakt het af. Waarom zijn zoveel Amerikanen verrast?

5 lessen voor succes van YouTube-ster Casey Neistat

De innovatieve filmmaker heeft zojuist zijn app voor het delen van video's verkocht aan CNN.

11 manieren om geld te verdienen terwijl u slaapt

Dit is veel, veel beter dan wakker blijven, bezorgd over hoe je geld gaat verdienen.

10 tips om van je brein een ideeënfabriek te maken

Onze creativiteit kan verschillen in stijl, maar nooit in kwaliteit.

Wil je een vintage winkel openen? Experts delen hun geheimen.

De verkoop bij kringloopwinkels groeit elk jaar. Ga mee in de groei.

Hoe een adviesbureau te starten?

Leer hoe u uw eigen bedrijfsadviesbureau start. Effectieve strategieën voor bedrijfsadviseurs en zaken die u moet overwegen voordat u een adviseur wordt.

3 stappen voor het lanceren van een e-commerce winkel in één dag

Snel, functioneel, scherp en informatief, allemaal gratis.