10 slimme toepassingen voor Samsung SmartThings-sensoren

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 1

SmartThings is een smarthome-platform van Samsung waarmee je sensoren en andere apparaten kunt instellen om bepaalde taken te automatiseren en je huis te beveiligen. Hier zijn enkele slimme toepassingen voor die sensoren waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

Er zijn een handvol verschillende sensoren die SmartThings biedt, maar de meest populaire opties van de line-up zijn de multifunctionele sensor voor openen/sluiten, bewegingssensor en de aankomstsensor. Ze hebben allemaal voor de hand liggende toepassingen, maar je maakt waarschijnlijk niet optimaal gebruik van hun mogelijkheden, en met slechts een beetje creativiteit kun je er een aantal toffe dingen mee doen.Kastverlichting automatisch activeren

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 2

Als je een kast hebt met een lampje dat je aanzet met een schakelaar, rommel je waarschijnlijk wat rond om het te vinden, vooral als het een van die trekkoordlampen is waar je het trekkoord nooit kunt vinden. Het gebruik van een bewegingssensor of een open/dicht-sensor maakt het werk echter een stuk eenvoudiger.

Helaas heb je een soort slimme gloeilamp nodig, dus als je nog niet geïnvesteerd hebt in Philips Hue of een ander merk van slimme lampen, is deze misschien niet de extra kosten waard, maar je kunt een Philips Hue-starterkit krijgen voor slechts $ 79 en voeg het toe voor slechts $ 15 per lamp.

Zolderverlichting automatisch activeren

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 3

Dit is vergelijkbaar met het raadsel van de kastverlichting, maar zolderverlichting is veel koppiger en vervelender dan kastverlichting, afhankelijk van wat voor soort zolderopstelling u heeft. Als je een uitschuifbare zoldertrap met trekkoordverlichting hebt, weet je hoe vervelend het is om de lichten te zoeken in een donkere, hete ruimte waar niemand graag is.

Op de uitschuifbare zoldertrap kun je echter een open/dicht sensor plaatsen, die een slimme gloeilamp activeert die automatisch aangaat, of je kunt zelfs een bewegingssensor gebruiken.

Ontvang een melding wanneer de e-mail binnenkomt

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 4

Noem me gek, maar ik vind het heerlijk om post te ontvangen en ik vind het altijd leuk om te weten wanneer het binnenkomt. Onze post komt echter meestal niet elke dag op een specifiek tijdstip aan, dus we weten nooit wanneer deze hier aankomt, maar door een SmartThings-sensor in de mailbox te gebruiken, kunnen we een melding krijgen wanneer de postbode komt.

Als je een traditionele brievenbus aan de kant van de weg hebt (of een kleine brievenbus in een appartementencomplex zoals op de foto), kun je er een open/dicht-sensor in plaatsen, met het kleinere magneetstuk aan de deur. Als je in een stad woont waar de brievenbussen in de buurt van je huis bij de voordeur zijn, zijn je opties beperkter, maar je kunt misschien een bewegingssensor onder in de brievenbus plaatsen.

Houd er natuurlijk rekening mee dat dit niet in alle situaties werkt, zeker niet als je een lange oprit hebt waar je brievenbus helemaal langs de weg staat. Op dat moment zou de sensor te ver van de hub verwijderd zijn.

Maak een paniekknop om alle schijnwerpers aan te doen

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 5

Deze vereist slimme gloeilampen, maar het kan een geweldige manier zijn om inbrekers af te schrikken of om jezelf wat licht te geven als je 's nachts naar buiten moet.

Door een open/dicht-sensor in te stellen om al uw schijnwerpers buiten te bedienen, kunt u deze ergens in uw huis plaatsen waar u er gemakkelijk toegang toe heeft, en vervolgens activeren wanneer u maar wilt, waarbij u onmiddellijk al uw schijnwerpers aanzet. lichten.

Je zou ook een scène kunnen opzetten in de smartphone-app, maar het gebruik van een open/dicht-sensor is veel sneller en gemakkelijker, ideaal als je in paniek bent.

Beveilig uw schuur en andere buitenartikelen

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 6

Het ligt voor de hand om sensoren voor het openen/sluiten van deuren en ramen in uw huis te plaatsen, maar veel mensen vergeten hun schuur of andere buitengebouwen. Je hebt ze misschien op slot, maar dat schrikt een inbreker misschien nog steeds niet af.

U kunt een open/dicht-sensor op de deur van uw schuur plaatsen of een bewegingssensor gebruiken, en wanneer deze afgaat, kunt u een melding ontvangen. U kunt zelfs een sirene/alarm van een derde partij op SmartThings aansluiten om de inbrekers af te schrikken voordat ze zelfs maar naar binnen kunnen kijken.

Ontvang een melding wanneer uw kind thuiskomt

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 7

Als u meer gemoedsrust wilt wetende dat uw kind veilig en wel thuis is gekomen van school, kan het gebruik van de Aankomstsensor dat mogelijk maken. Bevestig de sensor gewoon aan hun rugzak of ander item en zodra de sensor in de buurt van de SmartThings-hub komt, ontvang je een melding.

Hetzelfde kan ook werken als u wilt weten wanneer uw kind gisteravond thuiskwam en of het al dan niet vóór de avondklok was. Bevestig de sensor aan hun autosleutels en SmartThings doet de rest.

Ontvang een melding als uw hond wegrent

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 8

Als uw hond de gewoonte heeft om op de vlucht te slaan wanneer hij een open deur ziet, of slim is geworden over het hek in de achtertuin, kunt u een aankomstsensor aan de halsband bevestigen en een melding ontvangen wanneer Bucky wegrent. Van daaruit kun je je buren of een vriend bellen om hem te helpen zoeken.

Beveilig uw waardevolle kast

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 9

Of het nu een juwelendoos is of een speciale kast gevuld met je meest waardevolle bezittingen, je wilt niet dat iemand er toegang toe heeft als ze daar geen toestemming voor hebben. Je zou er een slot op kunnen zetten, maar dat kan bij sommige kasten soms lastig zijn.

Door een open/dicht-sensor of bewegingssensor te gebruiken, kunt u bijhouden wanneer iets is geopend en zelfs een melding ontvangen wanneer het wordt geopend. U kunt hetzelfde doen voor kasten die niet toegankelijk zijn voor kinderen, maar het is misschien beter om een ​​kinderslot te krijgen om te voorkomen dat kinderen ze in de eerste plaats openen.

Blijf op de hoogte van uw oudere dierbaren

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 10

Als je een ouder of grootouder hebt die alleen woont en zich op afstand zorgen maakt over hun welzijn, kun je ze volgen met SmartThings-sensoren en weten of ze in de buurt zijn wanneer ze zouden moeten zijn.

Je kunt bewegingssensoren in hun slaapkamer plaatsen, zodat je weet dat ze wakker zijn geworden, en je kunt zelfs zo ver gaan dat je sensoren in alle kamers plaatst, dus als ze vallen en niet meer kunnen opstaan , je zult het weten.

Ontvang meldingen over onverwachte stijgingen van de binnentemperatuur

10-slimme-gebruik-voor-samsung-smartthings-sensoren foto 11

Iets wat je misschien niet weet over de SmartThings-sensoren: ze zijn ook uitgerust met thermometers en ze kunnen de temperatuur opnemen van de kamer waarin ze zich bevinden.

Hiermee kunt u een melding krijgen als de temperatuur ongewoon daalt of stijgt boven de normale temperatuur, mogelijk wijzend op een kapotte oven of airconditioning. Toegegeven, je kunt dit doen met de meeste slimme thermostaten, maar als je er geen hebt, kan dit ook een geweldige optie zijn.

Afbeeldingen van Rubbermaid/Flickr, lori05871/Flickr, Steven Pisano/Flickr, Micolo J/Flickr, waxesstatic/Flickr, Mike Cole/Flickr

Meer verhalen

Kom een ​​beetje dichter bij de kosmos met deze geweldige astronomie-apps

Ook al krijgt niet iedereen de kans om zijn eigen ruimtevaartonderneming a'la Elon Musk's SpaceX te beginnen, dat betekent niet dat er nog steeds niet genoeg leuke en interactieve ervaringen zijn waarmee iedereen met een behoorlijk krachtige pc kan gaan zippen, vliegen, en als een raket door de sterren van de

Uw apparaten zenden unieke nummers uit en ze worden gebruikt om u te volgen

Je smartphone - en andere apparaten die wifi gebruiken - zenden een uniek nummer uit wanneer ze zoeken naar wifi-netwerken in de buurt. Het unieke MAC-adres van een apparaat wordt verzonden samen met testverzoeken die zoeken naar wifi-netwerken in de buurt.

Games streamen met NVIDIA GameStream naar elke computer, tablet of smartphone

Met NVIDIA's GameStream-technologie kun je games streamen van een GeForce-aangedreven Windows-pc naar een ander apparaat. Het ondersteunt officieel alleen NVIDIA's eigen Android-gebaseerde SHIELD-apparaten, maar met een open-source GameStream-client van derden, bekend als Moonlight, kun je games streamen naar Windows-pc's, Macs, Linux

De complete gids voor het kopen van een extern batterijpakket

Moderne gadgets zijn energieverslindend. Als je een lang woon-werkverkeer of een langlaufvlucht wilt doorstaan ​​zonder je tablet of game-apparaat aan te sluiten, heb je een externe batterij nodig om de elektronen te laten stromen. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u kunt winkelen voor een pakket dat zal voldoen

Een fysiek toetsenbord gebruiken met uw iPad of iPhone

iPads worden geleverd met aanraaktoetsenborden, maar niets houdt u tegen om een ​​ouderwets fysiek toetsenbord aan te sluiten en daarop te typen. Apple heeft zelfs een toetsenborddock voor de originele iPad geleverd.

Hoe de bureaubladachtergrond op Mac OS X te veranderen

Of je Mac nu zijn leeftijd begint te vertonen of je de boel een beetje wilt opfrissen, het veranderen van de achtergrond is een doodeenvoudige manier om je saaie computer nieuw leven in te blazen.

Een Android-app sideloaden vanuit een APK op een Chromebook

Chromebooks kunnen nu Android-apps downloaden en installeren via Google Play, en het werkt redelijk goed. Maar niet elke Android-app is beschikbaar in Google Play. Sommige apps zijn van buiten Google Play beschikbaar als APK-bestanden en je kunt ze met wat extra werk op je Chromebook installeren.

Werkt uw pc soepel? Zorg ervoor met een systeemdiagnoserapport

De Prestatiemeter is een van de vele handige tools die diep in Windows zijn begraven. Het kan een systeemdiagnoserapport genereren met informatie over problemen en suggesties om deze op te lossen. Als uw computer niet goed presteert of een ander probleem heeft, kan dit snelle rapport wellicht:

Audio opnemen van een Bluetooth-microfoon op de iPhone of iPad

Audio opnemen van een Bluetooth-microfoon is niet iets dat iOS uit de doos kan doen, maar dat betekent niet dat het niet helemaal mogelijk is. Met een beetje hulp van een app van derden kun je een draadloze headset gebruiken en je stem daarmee opnemen als dat nodig is.

Geek Trivia: de Amerikaanse staat met het hoogste aantal Franstaligen is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!