10 rare gaming-records uit het Guinness Book

10-rare-gaming-records-uit-het-guinness-boek foto 1

De dingen zijn een beetje veranderd in het Guinness Book of World Records dat we in onze jeugd hebben overgoten; de nieuwe versie heeft pagina's met vermeldingen met betrekking tot videogames. Hier zijn enkele van de meer kleurrijke die je waarschijnlijk niet kende.

Wired magazine heeft een lijst samengesteld met 10 interessante records met betrekking tot videogames uit de Guinness Book of World Records Gamer's Edition (wist niet dat zo'n gespecialiseerde versie bestond? Voel je niet slecht, we waren ook verrast).Onder de meer kleurrijke platen speurden ze het boek af op:

De meeste F-woorden in een videogame

Winnaar: Mafia II

Hoe het won: Hoewel 2K's actie-avonturenspel met maffiathema geen Game of the Year-prijzen in de wacht sleepte, is het de koploper voor Most Obscene Script. Mafia II kan tot 397 F-bommen laten vallen in een gemiddelde speelduur van 12 uur. Dat is 33 per uur, of gemiddeld één per twee minuten.

Als je Mafia II hebt gespeeld, had je misschien vermoed dat er een heleboel obsceniteiten in zaten, maar nu noem je het werkelijke aantal met vertrouwen. Bekijk het volledige artikel op de onderstaande link voor de primeur over de meeste regels van commentaar in een NFL-videogame, de langste overleving op het moeilijkste Grand Theft Auto-niveau en meer.

10 Guinness Gaming-records waarvan u niet wist dat ze bestonden [Bedraad]

Meer verhalen

Minder dan 0,4% van de Android-gebruikers met het huidige besturingssysteem

Meer dan 90% van de iPhone-gebruikers gebruikt het meest recente besturingssysteem, maar slechts 0,4% gebruikt de nieuwste versie van Android. De ongelijkheid benadrukt de slechte praktijken van OEM's en telefoonmaatschappijen.

Snackr RSS Ticker Scrolls Updates Over Uw Monitor

Snackr is een op Adobe AIR gebaseerde RSS-ticker. Installeer, laad het met RSS-feeds en kijk hoe het nieuws voorbij rolt.

Bureaubladplezier: Aanpassingsset voor middeleeuws thema

Ben je een fan van middeleeuwse of fantasy-fictie en rollenspellen? Maak je dan klaar om de magische kracht van je bureaublad te vernieuwen terwijl het naar nieuwe rijken reist met onze Middeleeuwse thema-aanpassingsset.

Hoe u uw Android-startscherm organiseert voor optimale productiviteit

Het is fijn om veel applicaties op onze Android-telefoon te hebben, totdat we ons realiseren dat deze applicaties onze telefoon vervuilen door onze beperkte schermruimte in beslag te nemen. Dit zijn enkele tips om uw scherm te ordenen voor optimale productiviteit.

Wat zijn de verschillen tussen MP3, FLAC en andere audioformaten?

Digitale audio bestaat al heel lang, dus er is zeker een overvloed aan audioformaten. Hier zijn enkele van de meest voorkomende, wat ze onderscheidt en waarvoor ze moeten worden gebruikt.

Vraag How-To Geek: het Office-lint leren, opstarten naar USB met een oud BIOS en Windows snappen

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Vandaag belichten we hoe u de nieuwe Office-interface onder de knie kunt krijgen, een computer met een verouderd BIOS via USB kunt opstarten en vensters kunt vastzetten op vooraf ingestelde locaties.

Nog een keer tot de overtreding - Facebook-apps hebben nu toegang tot uw adres en telefoonnummer

Net op het moment dat je dacht dat het misschien wat rustiger zou zijn, heeft Facebook opnieuw een stap gezet die meer van je persoonlijke gegevens in gevaar zou kunnen brengen. In de toekomst zullen app-ontwikkelaars van derden nu de mogelijkheid hebben om...

Dial Zero versnelt u door vervelende klantenservicemenu's

Dial Zero is een handige Android-applicatie die je de snelste route laat zien vanaf het begin van je klantenservicegesprek naar een echt mens.

Voltooi Dropquest 2011 en ontvang gratis Dropbox-opslag

Als je een fan bent van Dropbox, de cloudgebaseerde opslagservice en puzzels, dan is Dropquest 2011 een perfecte uitdaging voor jou. Los alle puzzels op en ontvang gratis Dropbox-opslag.

De kinderen hebben geen idee wat oude technologie is [Video]

Als je je maandag oud wilt voelen, bekijk dan deze video van schoolkinderen die proberen uit te vinden wat ze moeten doen met de technologie van weleer.